Nightmare Napisano Czerwiec 12, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Lucy przypomina ci o restauracji. Cała reszta drużyny już w robocie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 No... to idę. Wchodzę do Restauracji robiąc Łuk jak najdalej od Rarity i mówię wszystkim dzień dobry. Następnie idę do gabinetu robiąc papierkową robotę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 12, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2014 FORMACJA PANCERNIKA! Rarcia weszła do twojego gabinetu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Wywracam się na fotelu i spierdalam po ziemi do konta zakrywając się kopytami. NIE! NIE! NIE CHCE ZOSTAĆ ZNÓW ZGWAŁCONYM! PROSZE NIE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 12, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - Allan... - zaczęła. - Chciałam cię... Przeprosić... - powiedziała. Nie podeszła do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Patrzę na nią zainteresowany - Masz... dużo... Mówiłyście, że nie mam się czego obwiniać A W NOCY MNIE PORWAŁYŚCIE I ZROBILIŚCIE...! Nawet nie dokończę - powiedziałem wciąż wciśnięty w kąt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 12, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - Wybacz... Nie wiem, czemu to zrobiłyśmy... - powiedziała. Wait... Skoro nie wiedziały... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - Mnie to naprawdę zabolało. Poza tym Galax mówił, że to trudne zaklęcie, że nawet on ma trudności z jej opanowaniem... myślałem, że jesteśmy przyjaciółmi... a tu okazuje się, że traktowałaś mnie od zawsze z dystansem... - Powiedziałem smutno. Ona wie, że poniekąd mam do niej "Różowe" Stosunki... już ich nie mam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 12, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Rarity podeszła do ciebie powoli. Jednak nie zaatakowała cię. Tylko mocno przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - Czemu... tak mnie traktowałaś... myślałem... że lubisz moje towarzystwo - powiedziałem nie odwzajemniając uścisku. Wciąż mam poniekąd pietra przed nią... wciąż po głowie mi chodzą te obrazy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 12, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - Nie mówiłam, że nie lubię - powiedziała. - Kiedyś się w tobie podkochiwałam, ale przestałam, gdy zobaczyłam uczucie między tobą a Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Spojrzałem na nią zaciekawiony. - C... co? - kompletnie mnie to zaskoczyło. - J... jak? - spytałem się kompletnie zaskoczony. Rarity kiedyś się we mnie kochała? Jakim cudem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 12, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Wzruszyła kopytkami. - Po prostu tak było. Nic na to nie poradzę - powiedziała, tuląc cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - Aha... - powiedziałem - Może... to przez tą sytuacje w Manehattanie, jak cie uratowałem. Nic innego nie przyszło mi do głowy - powiedziałem powoli ją obejmując. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 12, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Wtuliła się w ciebie. - Może... Może masz rację - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Po chwili ją puszczam. - Przekaż AJ... jak ją spotkasz po swojej zmianie, że już się nie gniewam - powiedziałem z uśmiechem. Więc już koniec tego epizodu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 12, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - Dobra - powiedziała, dała ci buziaka i wyszła. Eeee... What? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Podniosłem kopyto by coś powiedzieć, ale miałem zbyt późną reakcje bo wyszła. Eeee, czy ona mnie właśnie...? A nie ważne, pewnie jednorazowo. Wracam do zbierania notatek z podłogi (Wylądowały tam kiedy w panice spierdoliłem do kontra). Dzisiaj jest ten dzień którego nienawidzę (a który szef lubi)... WYPŁATA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 12, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Dzisiaj będzie haj$ i swag. Tak, czy siak... Pozbierałeś papiery i klientela się złazi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Więc idę do kuchni i zaczynam pilnować, pomagać i doradzać. Trzeba będzie wszystko dziś rozplanować. Jak ja kurwa nienawidzę dnia wypłaty. TYLE PINIĄŻKÓW IDZIE SOBIE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 12, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Ale za to nie wszystkie zostaną wydane. Wciąż lecą nowe i nowe...Nie zbankrutujecie, na pewno nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Z tego się cieszę... że moja restauracja zostanie jeszcze na długo. Mam nadzieje, że nic się dzisiaj ciężkiego nie zdarzy... mam plany pewne. Więc robię przez cały dzień robotę oczekując godziny rozdania wypłaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 12, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Po paru godzinach roboty nadeszła ta godzina... W której kasa pójdzie... Chlip... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Wołam pracowników do swojego gabinetu. Po chwili rozdaje im wypłatę z premią dla Rarity, Gildy i Cloudi. Nasze dwie kelnerki się dobrze spisały w rekordowym czasie roznosiły zamówienia. A Gilda nieźle sprała tego kto chciał nam podłożyć Żartobliwą Bombę w kuchni... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 12, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Klacze się uśmiechnęły i po kolei cię przytulały. Gilda tylko podziękowała. Niewiele kasy ubyło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts