Nightmare Napisano Czerwiec 12, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Postać otworzyła szafkę i wyjęła z niej przerażoną Delicate. Klaczka zamknęła oczy. Po chwili oberwała od postaci mocno w tylną część głowy i zawisła bezwładnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Zacząłem się miotać bardziej. NIKT KURWA NIE BĘDZIE TKAŁ MOJEJ CÓRKI PRZY MNIE! NIGDY! WYRYWAM SIĘ JAKOŚ BYM MÓGŁ JEBNĄĆ ICH WSZYSTKICH! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 12, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Postać puściła małą, przez co klaczka upadła na podłogę. Nie ruszała się. Trzy postacie na tobie cię podniosły i razem związały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 ZAPIERDOLE WAS! ZAJEBIE WAS WSZYSTKICH! JAK SIĘ UWOLNIĘ TO BĘDZIECIE GNIĆ W MĘCZARNIACH! BĘDZIECIE BŁAGAĆ, ŻEBY WAS ZABIĆ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 12, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Postacie ruszyły w stronę wyjścia z domu. Przy okazji zdeptały i pokopały Delicate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 OJ TO MACIE PRZESRANE! JAK SIĘ UWOLNIĘ TO ZABIJE WAS PO KOLEI W WIELKICH MĘCZARNIACH! SŁYSZYCIE?! JA WAS KURWA ZAPIERDOLE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 12, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Postacie szybko wzniosły się w powietrze. Jedna leciała bardziej z tyłu, by wypatrywać niebezpieczeństwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Przestaje się szamotać. Jak teraz się uwolnię to spadnę i walnę o ziemię z impetem. Więc nie pozostaje mi nic innego jak czekać na to co się stanie... NIE CHCE BYĆ ZGWAŁCONY PO RAZ 4! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 12, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Po paru chwilach zobaczyłeś za sobą pędzący, różowy kształt. Uderzył w pierwszego gryfa i ten zaczął spadać. Różowy dalej leciał w waszą stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Staram przybliżyć wzrok by zobaczyć co się zbliża. Różowy kształt który jednym Hitem rozwalił Gryfa. Na 100% Lily. Tylko ona ma taki Level w życiu by jednym hitem ich powalić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 12, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Tamten gryf zawrócił w locie i rzucił się na Lily. Pomógł mu drugi od ciebie. Teraz dwóch cię trzyma. Jednak gryfy więcej uczyły się walki w powietrzu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Obserwuje wynik walki Lily kontra Gryfy. Zasługują na jebnięcie z Rakiety w ich stolice. JA JUŻ SIĘ O TO KURWA POSTARAM! Nienawidzę Gryfów... jak matkę kocham. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 12, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Gdy Lily próbowała uderzyć jednego, bił ją ten z tyłu. Po pewnym czasie Lily zaczęła spadać, zmęGdy Lily próbowała uderzyć jednego, bił ją ten z tyłu. Po pewnym czasie Lily zaczęła spadać, zmęczona walką. Jednak gryfy nie chciały dać jej zginąć. Złapały ją i wszystkie zaczęły zbliżać się do ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 KURWA, CHEATY MAJĄ! No to jestem w czarnej dupie. Czekam na to co się wydarzy... już chyba wiem, co mi zaraz zrobią. Mamo będzie boleć... trzeba się przygotować, na podzielenie na dwóch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 12, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2014 (edytowany) Ci twoi trzymali cię przy ziemi. Przywódca kazał swojemu koledze rozłożyć wymęczoną Lily na piasku. Gryf przytrzymał jej przednie kopyta, a przywódca wlazł na nią i spojrzał jej w oczy. Edytowano Czerwiec 12, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 NIE KURWA! NIE DAM ZNÓW JEJ ZGWAŁCIĆ. Używam całej swojej mocy by się wyzwolić. Nie pozwolę by znów ją zgwałcono... PRĘDZEJ MNIE ZABIJCIE NIŻ POZWOLĘ ZNÓW TO ZROBIĆ SWOJEJ CÓRCE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 12, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Tylko 2 gryfy cię trzymają. Dodatkowo, chyba o to Lily chodziło. Jej oczy momentalnie pozbyły się zmęczenia i klacz kopnęła przywódcę w krocze. Gryf skulił się i opadł na piach. Po chwili Lily była wolna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 OŁ... to kurwa musiało boleć... Lily dokonała Aborcji przyszłych pokoleń tego gryfa. Teraz oglądam walkę... i wygraną Lily, bo spodziewam się, że wygra. Jak nie... jestem w dupie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 12, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Powaliła jednego gryfa. Drugiego kopnęła w to samo miejsce, co przywódcę. Został jeden, który zaczął się szybko unosić z tobą w szponach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Lily, nie chciałbym być wybredny, ale RATUJ KURWA MOJĄ DUPĘ! JESTEM ZA MŁODY... dobra, mam 35 lat, ale nie przesadza... kogo ja oszukuje... jestem od Twi... jeśli dobrze słuchałem... 10 lat starszy. A pierdolić to, jesteśmy Alicornami, i wiek nie ma znaczenia u nas. Wracając... JESTEM ZA MŁODY BY UMRZEĆ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 12, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Lily zbliżyła się do tego gryfa, a ten spanikowany wystrzelił w powietrze. Lily jeszcze nie umie tak szybko latać, więc została w tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 No to jednak jestem w dupie. Ciekawe jaki koniec mnie czeka. Szybka śmierć, czy powolna w męczarniach? Pewnie zaraz się przekonam. No cóż, pokaż na co cię stać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Gryf przerażony leciał dalej. Pod wami odcean. Przed oczami syanęło ci bezwładne ciało Deli w korytarzu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Więc nie pozostaje mi nic innego jak czekać na mój los. Kurwa... narzekałem kiedyś, że za dużo krzywd dzieje się Twi, I SIĘ TO NA MNIE PRZENIOSŁO! Sam chciałem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Prawdę mówiąc, przeżyłbyś, gdybyś skoczył... Jeszcze nie jest aż tak daleko od brzegu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts