KougatKnave3 Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 (edytowany) Narrator... a zauważyłeś w tej historii, że ja kiedykolwiek pływałem, hymmm? NO KURWA WŁAŚNIE! Jak bym umiał, to bym już dawno skoczył. Wychowałem się na środku pustyni, gdzie jedyna woda, to było źródło pitne... Edytowano Czerwiec 13, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 No to czeka was długi lot. Ten gryf nie leci zbyt wolno, ale nie jest rakietą. Za parę godzin dopiero dolecicie do lądu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Staram się uwolnić chociaż usta... te szmatki są tak spocone, jak by je specjalnie wpychali w pachy przed powaleniem mnie. Udało mi się zrzucić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Jakoś wyplułeś je do wody pod wami. Po chwili usta miałeś wolne. Gryf tego nie zauważył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Brałem oddechy. Kurwa... czego ode mnie chcą? Wciąż się wkurwiają, że pokonałem ich w wojnie? UCZCIWIE WYGRAŁEM! Ale nie obchodzi to ich... postanawiam się przespać, bo drogi ucieczki raczej nie mam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Obudziłeś się, gdy podchodziliście do lądowania. Gryf był tak zmęczony lotem, że niebezpiecznie nim rzucało na boki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Spoglądam na to, że już dolecieliśmy. Matko, jak się on rzuca, mam nieprzyjemne uczucie, że zaraz mnie upuści i mnie to BARDZO zaboli. Czekam na to co się stanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 W końcu rąbneliście o ziemię. Na szczęście w piach i pod kątem, a nie pionowo, więc nie bolało tak mocno. Gryf stracił przytomność ze zmęczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Staram się jakoś uwolnić z więzów, zanim ten gryf się uwolni. Muszę uciekać, bo w takim stanie dosłownie jestem bezbronny. Trzeba będzie jakoś wrócić do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Na szczęście więzy są słabe. Gryfy za bardzo polegają na własnej sile. Po paru sekundach już byłeś wolny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Nareszcie... teraz tylko jak wrócę do domu. Szukam najbliższej formy życia dzięki wykryciu, które zostało mi od Wampira. Jak co mam jeszcze szybkość więc za bardzo to nie muszę się martwić o ucieczkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Najbliższa forma życia... Ten gryf... A oprócz niego... Miasteczko gryfów... Jesteś... W Królestwie Gryfów... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 I am Dead... Not Big Suprise. Sprawdzam czy mam swój komunikator, czy podczas powalenia mnie, doszczętnie mnie "Rozebrali" Jeśli tak, to wysyłam sygnał SOS do najbliższej placówki F.N.P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Nie masz nic oprócz własnego ciała i tych sznurków. Możesz próbować iść wzdłuż wybrzeża. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Więc tak robię. Może natknę się na przyjazne mi gryfy... HAHAHAHAHAHAHAHA! Jasne... gryfy mnie nienawidzą. I nie dziwie im się. Przegrały z kucem, a dla nich to poniżenie OGROMNE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Znalazłeś trzy małe gryfiątka bawiące się na plaży. Nie możesz ruszyć dalej, dopóki sobie nie pójdą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Więc kryje się by mnie nie znalazły... pewnie ich rodzice straszyli ich moją osobą by wzbudzić u nich nienawiść do mnie. Ciesze się, że z pokolenia na pokolenie mam więcej wrogów... zwłaszcza u tak godnego przeciwnika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Po paru minutach ktoś zawołał z chatki w pobliżu maluchy. Brzmiało to jak skrzek orła. Wszystkie gryfiątka popędziły do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Okey... go. Czołgam się by mnie nie zauważono. Jak już będę poza zasięgiem tej chatki to wstaję i idę dalej. Musi tu być jakiś Posterunek Federacji. Przecież wciąż tu stacjonują oddziały porządkowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Nic. Po godzinie marszu zacząłeś czuć głód. Słońce jest już widoczne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Więc robię prowizoryczną wędkę, znajduje robaki i idę łowić. Skoro mam ludzkie zęby to oznacza że mogę jeść rybkę. Ah... jak ja lube jeść rybki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Jakoś złowiłeś rybę, jakoś ją upiekłeś. Słońce stało już wysoko, gdy najedzony ruszyłeś w dalszą drogę. Po kolejnych paru godzinach już wyczułeś w pobliżu obecność kucyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 TAK! Ruszam w jego kierunku! NARESZCIE PO TYLU GODZINACH NARESZCIE ZOBACZĘ KUCYKA. Znając, życie to będzie ojciec Twilight z gryfami jakoś zamaskowanymi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Okazało się, że po paru minutach wszedłeś na śnieżne tereny Kryształowego Imperium. Czyli stąd możesz pojechać pociągiem do Ponyville, a z Ponyville teleportem do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 KURWA TEN BIAŁE NASIENIE SZATANA! Kurwa jak to zabrzmiało. CHODZI MI O TO, ŻE TO TEN ZASRANY ŚNIEG! Kurwa mać... no nic. Idę do tego imperium a tam pociąg do Ponyville Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts