Nightmare Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Po godzinie już siedziałeś w pociągu do Ponyville. Jeszcze parę godzin i będziesz w domciu... Z Twi... I... Deli... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Mam nadzieje że nic im się nie stało. Nie wiem co bym zrobił Gryfom za tą zbrodnie. Pewnie głowica lub dwie ukoją mój gniew, więc będzie trzeba dowiedzieć się od Faruka czy mamy jeszcze jakieś inne powody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Po zdrzemnięciu się już byłeś w Ponyville. Teraz do biblioteki, do teleportu, do domu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Więc idę do BIblioteki, a następnie do domu... nie, coś mi tu nie pasuje. Skoro gryfom na mnie zależało, to ruszyliby za mną najwyżej w pogoń i... matko księżyca. ONI CZEKAJĄ W DOMU! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 W domu... Cisza. Nikogo nie ma. Nie wyczułeś niczyjej krwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 ZASRAŃCE!!! NIE DAM IM TEJ SATYSFAKCJI. Wpierw muszę zwołać ciężką artylerie. Najgorszą broń jaki widział ten świat. Wyciągam telefon i dzwonię do... MATKI TWILIGHT! Chyba mamy zakopany topór... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Halo? - odebrała. Zauważyłeś w pokoju Lucy Patyk, ale obtoczony kołdrą i związany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Tutaj Allan... powiedz mi, co sądzisz o gryfach? - Powiedziałem podchodząc do Lucy i ją rozwiązując. - Chodzi mi o to, że znalazłem dowody na to, że Gryfy porwały Twilight i dzieciaki. Mogę wpaść po ciebie? - spytałem się. Nie chce ojca Twi. On od razu zacznie pluć że to moja wina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Gryfy... Moją Twilight? - zapytała i usłyszałeś, że jest wkurzona na te ptaszyska. - Tylko, co ja mam zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Ciebie znają... i lubią. Nie spodziewają się ciebie wkurzonej i nie powiedzą ci o Twilight. Wybacz, że o to cię proszę, ale chce byś mnie tam przemyciła. Nie wiem co zrobią jak wejdę w obręb ich stolicy gdzie pewnie ich trzymają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Pokiwała głową. Zrobi wszystko by ocalić córkę. Przed oczami stanęła ci nieprzytomna Deli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - I jeszcze jedno... nie angażuj swojego męża, bo nie wiem bez obrazy czy nie skomplikuje się zadanie bardziej. Proszę. Będę czekał w Kawiarni niedaleko was. Do zobaczenia - powiedziałem i się rozłączyłem. Spojrzałem na Lucy. Jeśli śpi to ją wybudzam - Halo... jesteś cała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Była podrapana od szponów gryfów, co spowodowało zadrapania na jej wersji klaczy. - Ta... Co tu się stało? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Standard z Gryfami. Porwali moją rodzinę i trochę cie nadszarpali - powiedziałem sprawdzając ją dokładnie czy nie ma poważniejszych obrażeń. Trzeba będzie po wszystkim ją pokryć dobrą pastą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Trochę zabrudzona. Poza tym w porządku. Na ziemi zauważyłeś kilka granatowych włosów. Bolt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Wściekły grymas. Sprawdzam czy w domu nie ma nikogo więcej jeśli jest, to szukam tej osoby. Jeśli nie, to Lucy biorę w formę rozkładanej włóczni (czyli standardowo) i przenoszę się do miejsca gdzie mam się spotkać z Teściową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Po chwili już tam byłeś. Matka Twi też. Była parę kroków dalej. Nie widziała cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Podchodzę do niej... - Dziękuje, że zdecydowałaś mi się pomóc. Gotowa do drogi? - Spytałem. Lucy Schowana więc nie zauważy dupnej włóczni. Wyglądam na nieuzbrojonego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Pokiwała głową. No to ruszamy... Czas uratować Twi i dzieciaki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Plan jest taki. Jak mnie zobaczą, to odrazu zaalarmują strażników. Ciebie przepuszczą bo wiem, że jesteście z Władcą Gryfów na Ty. Zmienię się w coś co pozwoli ci przemycić mnie łatwo. Lucy to załatwi - macham kopytem i idę do uliczki za kawiarnią gdzie Lucy będzie się mogła pokazać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Po chwili już tam byliście. Lucy się ujawniła, na co matka Twi zareagowała odskoczeniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - TO jest Lucy... moja partnerka i jednocześnie Broń. Bardzo dobra przyjaciółka. Pomoże nam w odbiciu Twilight gdyby nie oddali jej dobrowolnie - powiedziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Matka Twi pokiwała głową. No to teraz kamuflaż i możecie ruszać. Na ratunek rodzince! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Więc zmieniam się w dowolny kobiecy asortyment... następnie wskakuje do Torebki Velvet i czekam na to co się stanie... uratuje twi, czy tego ten gryf chce czy nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Musiałeś zasnąć po tej podróży. Obudziłeś się, gdy pociąg dojeżdżał do stacji w stolicy gryfów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts