KougatKnave3 Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Więc czekam na to co się stanie. Jednocześnie szykuje Lucy... na wszelki wypadek konfrontacji. Mam nadzieje, że nic się nie stało mojej rodzinie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Po paru minutach byliście w stolicy. Matka Twi uniosła torebkę, jakby czegoś tam szukała. - Co teraz? - szepnęła, wciąż grzebiąc w torebce. Właśnie, okazało się, że zostałeś szminką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Udaj się do Króla Gryfów. Wiem, że wy się lubicie... Twi kilkakrotnie to wspominała... więc udasz się do niej prosząc o pomoc w szukaniu Córki. Jak się spyta skąd wiesz, to powiedz, że postanowiłaś tam pojechać i zobaczyłaś pobojowisko. Jeśli dobrze przewiduje, to powinni ci powiedzieć o planie pozbycia się mnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Jasne - szepnęła. Udała, że szukała grzebienia, przeczesała grzywę i ruszyła dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Więc czekam aż dojdzie do króla gryfów. Wtedy przysłuchuje się ich rozmowie. Trzeba mieć pewność, że to on je zabrał co jest wielce prawdopodobne. Inaczej nie było by takiego rozpierdzielu w domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Król powiedział, że nic nie zrobi Twi ani dzieciakom, chodziaż wyczułeś nutę sarkazmu. Najwyraźniej matka Twi uznała, że mówi prawdę. Król powiedział, że ma do ciebie sprawę najwyższeh wagi, która wymaga takich środków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Lucy... pokaż jej możliwość moich Chipów. Podłącz jej mózg... WIEM, ŻE POTRAFISZ! PRZED INFEKCJĄ GALAXA PODŁĄCZYŁAŚ DLA ŻARTU MÓJ MÓZG DO MÓZGU CAPO I MUSIAŁEM OGLĄDAĆ JEGO FANTAZJE Z TWI!!! Więc podłącz ją do mojego mózgu i używam Detekcji by zlokalizować Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Twi jest w lochu gryfów z Boltem. Tylko z Boltem. Velvet pokłoniła się i wyszła. Twi jest w lochu gryfów z Boltem. Tylko z Boltem. Velvet pokłoniła się i wyszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Widzisz? Gryfy mają w potrzasku Twilight. Trzeba coś wymyślić... - Zacząłem myśleć. - Trzeba opracować plan. Po wojsko nie zadzwonię, bo wtedy wywołam konflikt o co pewnie chodzi gryfom. Trzeba będzie ją wykraść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Tylko jak? - zapytała. Widać, że martwi się o córkę. Ale w celi nie ma Lily ani Delicate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Lily pewnie gdzieś odpoczywa. Delicate pewnie Ghost zaniósł do Szpitala, bo miał przyjść dnia kiedy mnie porwano. - Jak oglądałaś Federacyjne filmy to zrobimy klasykę. Czyli wysadzamy ścianę do Celi Twi. Druga opcja, sprwadzam swoją ekipę i po cichu wyciągamy ją z paki. Trzecia opcja to idę do króla i gadam z nim... a kończę z kulką w głowie, bo wiem, że ta "Sprawa nie cierpiąca zwłoki" to pozbycie się mnie. Najrozsądniejszym wyborem była by opcja 2. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Pokiwała głową. To czas na operację ratunkową! Zwołać ekipę i atakować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Idź do jakiejś uliczki bym mógł się pokazać. BY wezwać ekipę muszę być w materialnej formie. Proszę - powiedziałem. Po tym jak już będę w materialnej formie, wyciągam komunikator i Zwołuje ekipę by wylądowali w lesie nieopodal i dostali się do tutejszego hotelu, KONIECZNIE W NOCY. Niech popytają o Twilight Velvet. Potem mówię teściowej by szła do tego hotelu, wracam do torebki. - Ja zapłacę za Pokój. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 W ten sposób po paru godzinach byliście już przed hotelem z ekipą i Velvet. Akcję ratunkową czas zacząć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Dobrze. Twilight, zostaniesz w Hotelu... dla bezpieczeństwa. Ja z Cloudi, Visarim i Gildą pójdziemy uratować Twi i Bolta - powiedziałem pokazując się w pancerzu i niemal natychmiast włączam kamuflaż na Gryfa. Włączam go w ostateczności, bo Cloudi mi raz powiedziała, że Gildę ten kamuflaż... no cóż... taki Gryf jest w jej typie, i zapierdole tego kto ustawił mi taką formę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Gilda dziwnie się na ciebie gapiła całą drogę do zamku. Po chwili już tam byliście. There's something fishy... Czy jak to się pisało... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Coś mi tu nie pasuje... przeczuwam pułapkę. Jakieś pomysły - spojrzałem na grupę. Ja mam jeden, tylko ciekawi mnie, czy reszta też go wymyśliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Raczej nie. Raczej jest pytanie, jak macie się dostać do lochów, po drodze zahaczając o wieszak z kluczami do cel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Mam ciekawy plan... tylko jest ryzyko, że nas złapią - Powiedziałem chwytając się brody. - Będzie ciężko, ale może się udać. Trzeba będzie skądś wykombinować zbroje i broń strażników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Co jakiś czas są patrole, więc możecie na jednym zdobyć zbroje. Jednak... Możecie też pójść za strażnikiem do lochów... Na przykład, za tym, co to właśnie tam idzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Albo pójdziemy za strażnikiem. Kamuflaże optyczne włączcie - Powiedziałem po czym sam włączam i idziemy cichaczem za strażnikiem. Może doprowadzi nas do mojej rodziny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Strażnik miał słuchawki na uszach, więc was nie słyszał. Minął haczyki z kluczami, więc mogliście wziąć klucz i ruszył wzdłuż cel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Biorę kluczę i po cichutku się udajemy do Cel. Mam nadzieje, że będzie bez problemów. Dla pewności wciąż mam włączoną Detekcje Krwi, by wykryć istoty wokół mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 W pewnym momencie gryf się zatrzymał i wrzucił jabłko z torby przez klapę do jednej z cel. Ruszył dalej i zniknął za rogiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Sprawdzam czy jest tam Twi i Bolt, jeśli nie to idę dalej szukając jej. Jeśli to jej cela to otwieram i wchodzę uważając na zasadzkę. Trzeba być zabezpieczonym na wypadek ataku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts