Nightmare Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Cisza. W celi leżała Twi, śpiąc. Bolt leżał tuż obok. Oboje byli cali i zdrowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Wchodzę do środka pokazując się, ALE MOJA EKIPA MA SIĘ NIE POKAZAĆ. Niech gryfy myślą, że mają mnie samego tutaj. Sprawdzam czy wszystko z nimi ok, bo na oko są zdrowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Wszystko spoko. Są na proszkach usypiających.Usłyszałeś za sobą kroki gryfa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Chowam się za rogiem. Niech moja ekipa będzie wciąż w gotowości do czasu aż nie dam znaku. Trzeba będzie odpowiednio zagrać inaczej będzie problem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - No wyłaź - powiedział gryf, stając w drzwiach. Może i cię nie widział, ale uśmiechał się, jakby to była twoja cela. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Pojawiam się w drzwiach. - Dopiero teraz? Zdążyłbym opierdolić cały was zamek, i jeszcze kąpiel wziąć - powiedziałem z uśmiechem. Prawda... tak długo zwlekali, że mógłbym zrobić to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 I uśmiech może ci zleźć. Gryf uniósł przed siebie to, co trzymał. Lub raczej kogo. Jego łapa trzymała Delicate za kark. Siła gryfów pozwoliłaby mu na rozdarcie jej skóry i zmiażdżenie kości w sekundy. Mała była nieprzytomna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Obliczam czy moja ekipa zdążyła by go obezwładnić. Jak tak to im każe ją uratować. Jak nie... to trzeba będzie paktować. Czekam na wynik a w między czasie... - Co za nie honorowe wspomagać się "Tarczą". Myślałem, że macie więcej honoru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Gryf zignorował twoje słowa. - Wyłaź - rozkazał i cofnął się z drzwi, trzymając Deli przed sobą. Jednak, gdyby próbowali go obezwładnić, mieliby szanse jakieś 40 %. Gryf był umięśniony, jakby jechał na dopingach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Niech czekają ciągle na mój sygnał. Wychodzę powoli, uśmiechając się. Wiem co mnie czeka, ale wiem, że jak mam tutaj moich przyjaciół to Będzie pod koniec wielka batalia... znając życie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Gryf poprowadził cię schodami w górę. Gdy przystawałeś, pokazywał ci małą. Delicate zaczęła odzyskiwać przytomność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Nie stając idę za nim. Zachowuje powagę sytuacji wiedząc, że coś się może stać córce. Upewniam się, że Ekipa jest za mną. Ciekawe jak będą próbowali mnie zabić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 W końcu trafiliście do sali, w której był na ziemi namalowany krąg. Deli pisnęła ze strachu. Zakryła oczy kopytkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Spoglądam na krąg - Proszę, proszę, proszę... jak widzę zamiast dywanu, jebiecie rysunki. Oryginalne, przyznam - powiedziałem z uśmiechem. Puszczam oczko do Deli. Gdybym wiedział, że jestem w niebezpieczeństwie to bym nie był aż tak poważny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Właź - warknął gryf. Deli skuliła się. zobaczyłeś drobną strużkę krwi, która z jej ciała zaczęła kapać na podłogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Staję z uśmiechem. Zabije ich... w swoim czasie. Ja wrócę, i moja Ekipa dobrze o tym wie. Uśmiecham się i macham gryfowi. Ekipa, wyprowadźcie Twi i Bolta, a jak ten ogier pójdzie z Deli, to ją też przechwycie. Poradzę sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Dookoła kręgu pojawiła się magiczna tarcza. Przez drzwi wlazł jakiś kuc i stanął obok gryfa. Zebrał trochę krwi Deli do drewnianej misy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Coś mi mówi to zaklęcie... chyba wiem co zamierzają. No cóż, nie uda im się to na długo. Czekam aż zrobią to, co zamierzają zrobić a następnie patrzę na ten skutek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Kuc położył miskę na ziemi. Zaczęła płonąć. Niepotrzebna już gryfowi Deli przeleciała przez pokój i uderzyła w ścianę. Nie pisnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Kurwa, EKIPA, PRZECHWYCIE JĄ TWI I BOLTA. Ja sobie poradzę... o mnie się nie martwcie. Ciekawe co się stanie... wiem, że nie umrę. Inaczej już dawno bym był martwy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Gryf zamknął drzwi i obserwował z uśmiechem czynności kuca. Misa spłonęła doszczętnie. Kuc uniósł popiół i obsypał nim tarczę. Pod małą powoli zaczęła powstawać kałuża... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Pięknie kurwa... nawet jej nie opatrzą. Czekam aż stanie się to co się stanie. Później się z nimi rozliczę, BO WIEM ŻE SĄ W TYM SAMYM POMIESZCZENIU CO JA. Później się z nimi rozliczę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Cloudi w mroku przemykała się do Deli. Gryf gapił się na ciebie z triumfem. Gilda i Visari wyprowadzali Twi i Bolta z zamku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 No nareszcie. Uśmiecham się do Gryfa też z triumfem kiedy już Cloudi wyprowadzi Deli. On nie wie o tym o czym ja wiem. Wiesz co... on naprawde nie wie co robi. A szkoda... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Cloudi musiała powoli wziąć Deli na grzbiet. Kuc od gryfa dotknął tarczy i zaczął dookoła niej chodzić, szepcząc coś. Pech - wpadł na Cloudi. Obaj się wywalili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts