KougatKnave3 Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 KURWA!! CLOUDI radzę ci spierdalać wciąż na kamuflażu inaczej będzie po tobie i Deli. Jej też, daj kamuflaż. Znajdźcie jakieś wyjście stąd... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Klacz pędem wybiegła z małą na grzbiecie. Trzymała ją skrzydłami. Gryf pognał za nią, a kuc wznowił zaklęcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Parzę na kopyto jak by tam był zegarek. - Długo jeszcze z tym zaklęciem. Przecież wiem co to, więc możesz sobie darować te wolne kroki. Moja babcia się szybciej rusza, a jest w grobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Kuc skończył łazić. Tarcza zaczęła się świecić. - Na twoim miejscu nie byłbym taki wesoły. Gryfy nie są roślinożercami - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Za to moja rodzina nie jest słaba. Znam ją dobrze... - powiedziałem. Nie zniszczy mojej równowagi. Niech myśli, że gówno mnie obchodzi co ze mną robią. Nie pozbędą się mnie na długo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Gryfy będą miały dzisiaj na obiad źrebaka - powiedział kuc i wyszedł z pomieszczenia. Tarcza była już tak jasna, że zaczęła razić w oczy. Bił od niej żar. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Nie uwierzę, że uda im się pokonać moją jednostkę. Ale kurwa napieprza światło... jak w solarium patrząc prosto na źródło światła. Wiem marne porównanie. Zakrywam kopytem oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Poczułeś, że twoja sierść zaczęła dymić. Gorąco stawało się nie do zniesienia. Było strasznie duszno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Fiu... dobra, dosyć tego dobrego. Staram się jakoś stąd wydostać, przy robię coś by przestało tak napieprzać gorącem. Ja pierdole, gorzej niż w saunie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Było coraz goręcej. Każdy dotyk tarczy, nieważne, czy magią, czy kopytem, palił jak ogień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 MOŻE JUŻ KURWA WYSTARCZY!? ZARAZ SIĘ TU USMAŻĘ! Kurwa, chyba sobie daruje solarium na... no nie wiem. DOŻYWOTNIO!? Musi być stąd jakieś wyjście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Powoli zaczynało ci brakować powietrza. Za gorąco... Zaczynasz się dusić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 KURWA!! Jednak to mój koniec na parę minut... bo chyba działa mi w takim wypadku wskrzeszenie nie? Tak czy siak, trzeba się stąd wydostać... I TO KURWA MIGIEM! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Nagle poczułeś chłód. Gorąco i pomieszczenie zniknęło, leżałeś w trawie na obrzeżach Canterlot. Świeże, nocne powietrze wypełniło twoje płuca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Kurwa... nareszcie koniec. Zapierdole tego jednorożca - powiedziałem wstając obolały. Jak ja kurwa mam ochotę urwać mu róg... a potem wsadzić mu go w dupę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Twój głos wydał ci się dziwnie dziecięcy, bardziej przypominający głos Bolta. Wait... What? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Szukam w przerażeniu czegoś co może mi pomóc w pokazaniu jak wyglądam. Oby nie... oby nie... Oby nie... oby nie... Oby nie... oby nie...! PROSZĘ POWIEDZCIE, ŻE NIE STAŁEM SIĘ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Źrebakiem? Tia... Obejrzałeś się w fontannie. Wyglądasz prawie jak Bolt, ale ciemniejszy i z turkusowymi oczami. No super... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Nie zabije jednorożca... JA GO KURWA ZMIELE I WPIERDOLE! TAK, CHĘTNIE STANĘ SIĘ KANIBALEM BY GO KURWA UKALAĆ... ZNACZY UKARAĆ! Lucy... co się stało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 (edytowany) Cisza. Nie ma Lucy. Dookoła noc i Canterlot. Nie czułeś obecności patyczka. Edytowano Czerwiec 14, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Pięknie kurwa. Idę szukać jakiegoś miejsca na przenocowanie, bo po nocy raczej nie uda mi się nic zrobić. Może w Ambasadzie Federacji mnie przyjmą. Udaję się w tamtym kierunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Eeeee... Budynek służy jako hotel... Ktoś zobaczył cię i powiedział do siebie, że za dużo wypił. Chyba trzeba zakryć skrzydła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Więc zapierdalam do jakiejś uliczki i używam magii by ukryć skrzydła. Mam nadzieje, że ta magia jeszcze działa. Inaczej będę musiał użyć innych metod. Proszę, działaj... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Jakoś rzuciłeś prostą iluzję na skrzydła. Stałeś się małym, słodkim jednorożcem o oczach, które bardzo przypominały oczy Luny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Dobra... trzeba się gdzieś udać bym mógł przenocować bezpiecznie tą noc, nie narażając się na Pedofila... NIE PRZESTANĘ WYPOMINAĆ BŁĘDÓW PRZESZŁOŚCI! Jeśli nic nie znajdę, to będę niestety musiał spać w Alejce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts