KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Spoglądam na nią z nadzieją. - Na... naprawdę? Nie wiem, czy mógłbym - powiedziałem jak bym się wahał. Już prawie się udało... już tylko odrobina... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Oczywiście, że możesz - powiedziała. Night wziął cię magią na grzbiet. Chyba zdobyłeś ich zaufanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Te lekcje się opłaciły. Więc czekam cierpliwie na to co się stanie. Ciekawe jak wtedy mieszkali, i będę musiał uważać na Celestie. Wyjaśnię później. Czekam aż wrócą do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Zabrali cię do małego, skromnego domku na obrzeżach Canterlot. Kuchnia, sypialnia rodziców, pokój dla dziecka, łazienka, dwie sypialnie, jedna niebieska, druga różowa i salon... Wait... dwie sypialnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Boje się... wygląda jak by się mnie spodziewali. Rozglądam się z zaciekawieniem. Mam wrażenie, że nie zabawię tu długo, jeśli nie zrobię na nich odpowiedniego wrażenia. - Ł... ładny dom... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Ciasny, ale własny - powiedział Night. Usłyszałeś, jak ktoś z trzaskiem otworzył drzwi na taras do kuchni i po chwili je zamknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Spoglądam zaciekawiony w tamtą stronę. Używam Detekcji by dowiedzieć się kto to taki. Mam pewne przypuszczenie kto to, ale wole się upewnić. Czy to braciszek Twi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Shining i jeszcze ktoś... Ktoś, kogo nie znasz. Tej krwi nie czułeś nigdy, ani razu w swoim życiu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Ciekawe kto to. Spoglądam na dorosłych w oczekiwaniu. Muszę udawać, że pierwszy raz jestem w takiej sytuacji i za bardzo nie wiem co robić. Ciekawi mnie tylko kto to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Jak się nazywasz? - zapytała Velvet. Uśmiechnęła się. Chyba hałasy są u niej wpisane w rutynę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Raczej nie powiem, Allan bo będzie dziwne imie... dzięki. Może tak... kiedyś chciałem sobie dać takie imię, lecz nie wypaliło. Turkus Eye... do moich oczu. - Turkus Eye. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Pasuje do ciebie - powiedział i poszedł do kuchni, pewnie przygotować obiad. Ale najpierw otworzył drzwi na taras. - Shining, Violet, proszę was, ciszej - powiedział. Po chwili zamknął drzwi i wrócił do gotowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Wasze dzieci jak mniema? - spytałem się już trochę śmialej. Shiniga to pamiętam... wciąż ustalamy który z nas jest lepszy w walce ale zawsze remis, przynajmniej przed incydentem Galaxa. Ale VIolet? Kto to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Tak, Shining Armor i Violet Star - powiedział z dumą. Twi nigdy ci nie mówiła o żadnej Violet Star... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Najwidoczniej coś się stało. Pamiętacie jak mówiłem o tym, żeby Celestia mnie nie Wywęszyła? Mówiłem to dosłownie. Alicorny z tego co słuchałem (a nie wiem czy do końca tak jest), mogą wywąchać innego Alicorna. Więc dlatego muszę ukrywać swój zapach... bo inaczej tu przyjdzie i będzie przesrane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Może wyjdziesz do nich się pobawić? - zaproponowała Velvet. Wiesz, jesteście chyba w tym samym wieku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 ALE JA SIĘ NIGDY NIE BAWIŁEM. Jak matka mnie "wydaliła" jak to Faruk mówi, to od razu wziąłem się do roboty. Wpierw kamyki od skończenia roku do 7, potem do 9 noszenie wody i czyszczenie broni, a potem do 13 walka i polowanie. NIGDY NIE MIAŁEM CZASU NA ZABAWĘ. - Ale... ja nie umiem się bawić... - powiedziałem ostatni fragment cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - To proste - zachichotała Velvet. - Po prostu robisz coś, co zajmuje czas i powoduje uśmiech na pyszczku - powiedziała. - No dalej, Violet i Shining wyjaśnią ci zasady. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - D... dobrze - powiedziałem i nieśmiało wychodzę na taras. Matko... jakiego mam pietra. Pierwsza w życiu zabawa, nigdy nie byłem w tym dobry co moje dzieciaki potwierdzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Zobaczyłeś małego Shininga i... Fioletową klacz z ciemnoróżową grzywą. Miała na oko tyle, co Lily. Grali w piłkę. Mieli tylko jedną bramkę, więc patrzyli, kto wbije, bo naliczać punkty. Oboje śmiali się przy każdym golu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Gra w piłkę? To już potrafię, ale nie jestem taki, że zawsze strzelam. Jedyna "Zabawa" w Księżycowej Przełęczy. Podchodzę bliżej, tak mniej więcej na krawędź tarasu i nieśmiało mówię. - C... cześć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Heja - rzucił Shining. Violet wykorzystała nieuwagę brata i strzeliła gola. - Pięć do dwóch - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Chamskie wykorzystany gol. Widać, że jest jak Faruk. Uśmiecham się lekko na ten widok. Pamiętam jak ja się tak bawiłem z bratem... szkoda, ze później się takie mecze kończyły Masowymi Faulami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Chodź do nas, grać - powiedziała. Uśmiechnęła się. To come on, do gry! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Nieśmiało wchodzę do gry i staram się z nimi spędzić czas do posiłku. Ciekawe jak mi pójdzie gra, bo chyba od dwóch lat nie grałem. Zobaczymy w grze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts