KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Myślę, że pora się ujawnić. Powoli. Wchodzę do ich pomieszczenia. Z kanapką którą uprzednio robię. Wcześniej sprawdzam na PDA informacje o Night Swordzie. Każdy PDA oficera ma zgraną cały bank danych. WIWAT NANOTECHNOLOGIA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Wciąż żyje w twoich czasach, ale nie w Equestrii. Kolor jego magii to szary. Nosi fioletowy róg jednorożca na rzemyku na szyi. Zawsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Wchodzę do sali przeżuwając kanapkę. - Night Sword uciekł z Canterlotu jeśli się nie mylę. Czy straż już była w jego domu? - spytałem się najzwyczajniej w świecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Nie - warknął ojciec. - Nie nauczyli cię, że dorosłych się nie podsłuchuje? - zapytał. Widać, że jest wkurzony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Uczyli mnie, lecz za dużo jest do wyjaśnienia - powiedziałem i Uruchomiłem PDA by był widoczny. - Mam coś, co pozwoli znaleźć tego zbrodniarza. To moje podziękowanie za pomoc dla mnie, i wybaczcie - Powiedziałem po czym pokazałem swoje prawdziwe barwy czyli gwieździsta grzywa, Turkusowe oczy i przede wszystkim skrzydła -..., że początkowo się ukrywałem. Mój wygląd wzbudziłby niepotrzebną sensacje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Kim jesteś? - warknął ojciec Twi. Magią wyciągnął z gablotki ozdobny nóż. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Kimś kto może pomóc wam złapać Night Sworda - przybieram spowrotem postać źrebaka jakiego mnie poznali. - To urządzenie do wie się, gdzie przebywa podejrzany, ale przede wszystkim potrzebuje jego DNA do tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 (edytowany) Light spojrzał na ciebie nieufnie, po czym odwrócił się i wyszedł. Super... Valvet z przymkniętymi oczami głaskała Shininga. Edytowano Czerwiec 15, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 (edytowany) - Mam nadzieje, że nie obraziłem was. Ja chce tylko pomóc. Całości nie opowiem, bo i tak byście nie uwieżyli... chce tylko złapać tego zabójcę - powiedziałem. Rozumiem nienawiść do mnie. Boją się, że zrobię to samo Twi. Edytowano Czerwiec 15, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - To mógł być wypadek - szepnęła Velvet. - Jej ciało znaleźli na dnie przełęczy, zmasakrowane przez skały, o które musiała zahaczyć podczas spadania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Nie mogę powiedzieć wszystkiego, ale widziałem już takie sytuacji. Ciało nie miało rogu, zgadłem? - spytałem się, matki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Nic takiego nie słyszałam - powiedziała Velvet. Mówi prawdę. Chyba coś masz z Papillon, że znasz ton kłamstwa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - To pewnie nie widzieliście ciała. Wiadomo gdzie ten ogier mieszkał? - spytałem się. Teraz czuje się jak Detektyw w L.A. Noire. Czyli mam sprawę do rozwiązania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - W jednym z bloków wynajmował mieszkanie. Tyle wiemy - powiedziała. Wstała, podniosła Shininga i ruszyła do jego pokoju, by odłożyć go do łóżka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Zaraz będę spowrotem - powiedziałem po czym na kamuflażu optycznym udaje się do tego miejsca gdzie znajduje się jego pokój. Nie ma bata, żeby nie zostawił jakiejś poszlaki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Zwyczajny pokój ogiera. Nic specjalnego. Może kilka zdjęć jego i Violet wiszące na ścianach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Włączam w PDA DNA Searching. Znajdzie tutaj DNA jego, albo nie możliwe by był tutaj. Jeśli znajdzie, to za pomocą PDA staram się wykreślić, jego aktualną lokalizacje. W między czasie szukania, badam pomieszczenie w szukaniu poszlak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Jest gdzieś w Manehatten. Tyle udało się ustalić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 (edytowany) Dobrze... udaję się do domu teściów z tą informacją. Trzeba będzie, zrobić wszystko by przechwycić tego gnoja. Siostrę mojej żony zajebać... ja mu dam. Edytowano Czerwiec 15, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Tamci już nie zwracali uwagi na twoje słowa. Ojciec w furii poszedł do pracy, a matka zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Widać, że sam muszę się zająć tą sprawą. Informuje listem władze porządkowe Canterlotu i Manehattanu o podejrzanym i jego poczynaniu, i o wyglądzie. Dopadnę skurwiela... nawet jeśli zginę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Tylko, czy ci uwierzą? Jesteś małym źrebakiem, który gada o morderstwie... Dziwne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Jak podam im dowody na tacy? Staram się dostać do ciała Violet by sprawdzić czy moje przemyślenia są prawdą... o braku rogu. Badając jej ciało, być może, znajdę więcej poszlak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Ciało jest badane, czy to na pewno upadek był przyczyną zgonu. Na razie nikt nie ma do niego dostępu. Oprócz lekarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Więc wchodzę tam w kamuflażu i sprawdzam ciało, nie dając się wykryć. Potrzebuje każdej wskazówki nie ważne czy będzie mała czy duża, każda wskazówka ważna jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts