Nightmare Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Ciało rzeczywiście nie ma rogu. Sprawdzane jest magią, czy było rzucone na nią jakieś zaklęcie, czy może ktoś ją najpierw zabił, potem wypchnął ciało... Twój umysł dziecka chciał płakać na widok ciała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Nie będę płakać. Tyle razy już widziałem martwe kuce... i oskórowane, więc nie będę płakać. Sprawdzam dokładnie ciało za pomocą PDA czy uda się wykryć coś jeszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Nie ma rogu, ani kilku pasm włosów. Przyczyna zgonu: upadek z wysokości, czyli połamane kości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 (edytowany) Wychodzi na to, że ofiara po upadku z wysokości została pozbawiona rogu. Mi to już wystarczy. Piszę taki raport i zostawiam razem z tym co udało mi się dowiedzieć, w tej sali w miejscu gdzie na pewno doktorzy zajrzą. Czyli to. "Witajcie drodzy lekarze z Canterlotu. Ja was znam, lecz wy mnie nie. W tej karteczce jest odpowiedź na dręczące was pytania. Ofiara zmarła poprzez zrzucenie z wzgórza, co pokazują powstanie masowych złamać kości w czasie zgonu. Ofiara nie ma też parę kosmyków z grzywy i co najważniejsze dla Jednorożca... rogu. Pozwoliłem sobie zrobić śledztwo i wiem, że zabójcą jest Niejaki Night Sword. Jego DNA pasuje do tego które miało styczność z jej kilka sekund przed upadkiem, o takiej sile która wskazuje na popchnięcie. Owy podejrzany przebywa teraz w Manehattanie i macie jego portret pamięciowy (Tutaj wklejam zdjęcie Night Storma). Mam nadzieje, że wam pomogłem... cały czas was obserwóję, przekażcie ten papier straży... Z Wyrazami Szacunku, Alicorn Który Zawsze Patrzy" Kładę kartkę na ciele VIolet tak by go nie pobrudzić, i żeby medycy zauważyli. Wciąż jestem w Kamuflażu. Edytowano Czerwiec 15, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Od razu zauważyli kartkę. Zaczęli dokładniej badać wskazane miejsca. Kiwali głowami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Mówię głosem wzbogacanym efektownym Echem. - "Widzę, że moje wskazówki doprowadziły was do prawidłowego kroku. Teraz wystarczy byście donieśli o wynikach" - powiedziałem w dramatycznym Echem. Dzięki Nightmare Night... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Wszyscy się wystraszyli i wybiegli z laboratorium. Odezwał się żołądek... Od rana nic nie jadłeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Hehe... więc wracam do domu Rodziców Twi. Tam przybieram wciąż kamuflaż źrebaka jakiego mnie poznali. Mam dla nich wiadomość. Teraz wystarczy czekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Matki Twi już nie było w domu. Był tylko ojciec. Pewnie już ją zawiózł do szpitala, na wszelki wypadek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Proszę pana... mam dla pana dobre wieści. Dzięki mojej pomocy, Straż zlokalizowała Zabójcę i teraz jadą po niego - powiedziałem stając koło niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Tak, na pewno uwierzyli dziecku - warknął. Śmierć Violet chyba najbardziej nim wstrząsnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Nie powiedziałem im wprost... nakierowałem ich. Zbadałem ciało, przeszukałem pokój Mordercy... tyle co tam znalazłem starczyło mi do podania mordercy. Napisałem im na kartce co mają sprawdzić, lekarze sprawdzili, potwierdzili i już pewnie skończyli rozmawiać z Kapitanem Straży. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Ojciec prychnął i coś wymamrotał. Jakby walczył ze sobą, czy ci uwierzyć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Zresztą... za niedługo powinien pan dostać wiadomość. Jeśli powiedzą o Tajemniczym Informatorze... a na pewno powiedzą, to niech pan wie, że to ja. Mogę sobie zrobić kanapkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Jasne - mruknął. Wlepił wzrok w podłogę. zauważyłeś, że drzwi do różowej sypialni zostały zamknięte na klucz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Więc idę sobie zrobić kanapkę i ją zjeść. Następnie czekam, aż przyjdą strażnicy. Ciekawe czy powiedzą o tym co powiedziałem Ojcu Twi. Więc jedząc, czekam cierpliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Po półgodzinie przyszli strażnicy i poszli do ojca Twi. Porozmawiali z nim i poszli. Tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Spoglądam na niego... następnie oczekuje jego reakcji na tą wiadomość z uśmiechem. Mam nadzieje, że teraz mi uwierzy. No cóż, czekam na jego reakcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Pokiwał głową i oszołomiony poszedł do sypialni. Jest dopiero po południu. Ciekawe, kiedy przybędzie po ciebie pomoc... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Do tego czasu, mogę się chyba tutaj rozgościć. Już wiem, co zrobię jak wrócę do Teraźniejszości. Więc znajduje sobie jakieś zajęcie. Myślałem, że chociaż mi podziękuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Powoli zapadł wieczór. Chyba czas iść spać... Masz ciało dziecka, więc musisz wcześnie się kłaść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Powoli przymykając oczy zasypiam na kanapie. Dziwnie bym się, czuł pozbawiając shininga Łóżka. Nie potrzebuje dużych wygód. Zasypiam i śpię, raptem do 8 rano. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Obudziłeś się o ósmej. Coś czułeś, że dziś coś się wydarzy. Coś ważnego. Albo tylko ci się wydaje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Na razie się nie interesuje tym. Wstaję i idę sobie zrobić coś do jedzenia. Dzisiaj coś się wydarzy... coś naprawdę ważnego, tylko kurwa nie wiem co. Ciekawe czy zdobyłem zaufanie rodziców Twilight teraz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Możliwe, że tak. Śniadanie już jest. Naleśniki. Nawet dobre. Shining nie ma nastroju na zabawę, więc musisz się czymś zająć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts