KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Za pozwoleniem czytam sobie jakąś książkę. Musze sobie znaleźć jakieś zajęcie na ten czas, więc wybieram czytanie. Mam nadzieje, że to wydarzenie nie będzie katastrofalne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Około południa ktoś zapukał do drzwi. Nikt się pofatygował, by otworzyć. Chyba ty musisz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Więc podchodzę i otwieram drzwi sprawdzając kto to jest, będąc przy okazji gotowym do odskoku na wypadek ataku. Przyzwyczajenie. Wciąż gotowy sprawdzam kto to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Za progiem najzwyczajniej stała Cloudi. - Cześć, mały. Widziałeś może takiego kucyka jak ty, ale z turkusowymi oczami? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Skończysz się bawić, Cloudi? - pokazuje swoje prawdziwe ja - Wybacz, że nie jestem wyższy, ale coś mi zrobiono. Dokładnie co, to nie wiem - powiedziałem patrząc na nią z ironią. - Jesteś sama, czy gdzieś czeka reszta z Transportem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Niedaleko jest Gilda. No chodź, Twilight zamartwia się na śmierć - powiedziała i pokazała ci swój grzbiet. Możesz wracać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Czekaj - powiedziałem po czym piszę list do lokatorów tutejszego domostwa. "Drodzy państwo, moja rola w tym czasie się zakończyła. Nie martwcie się, spotkamy się jeszcze, ale wtedy będę miał dla was... niespodziankę. Morderca do kilku dni, zostanie schwytany, więc nie musicie się już obawiać, że ucieknie. Powiedz Velvet, że córka którą urodzi będzie jedną z najważniejszych kucyków jakich spotka ten świat. Będę was obserwować. Opiekujcie się, Twilight Sparkle... jak należy. I nie dziwcie się, jak będzie odstawać trochę od otoczenia, gdyż to jej przyniesie sławę... i później piękne i bezpieczne małżeństwo. Będę nad nią czuwał. Do zobaczenia za parę lat, Alicorn Który Zawsze Patrzy dla was znany jako Turkus Eye" zostawiam wiadomość na stole i wchodzę w kamuflażu zwykłego źrebaka na grzbiet Cloudi. - Możemy wracać - powiedziałem zamyślony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Dobra - powiedziała i ruszła. - Masz pojęcie, ile cię nie było? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Tutaj jakieś dwa dni przesiedziałem. Ale znając moje życie, pomnożyć przez 100 i wyjdzie ilość dni ile mnie nie było - powiedziałem wiedząc, ze CHOLERNIE DŁUGO MNIE NIE BYŁO! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Nie było cię prawie dwa tygodnie. Twi wciąż płacze. Najpierw ty zniknąłeś, potem... Bird... - umilkła. Gapiła się w ziemię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Jak to zniknęła? - spytałem się zaskoczony. Pewnie mnie szuka... trzeba będzie jej poszukać jak wrócę do teraźniejszości. Wpierw szykuje się na komentarze Gildy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Nie... Ona nie zniknęła... - powiedziała Cloudi. Nastrój opadł. Zaraz, zaraz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Co się zatem stało? - spytałem się z lękiem. Nie... nie mówicie, że ona... Mam nadzieje, że nie bo inaczej przeznaczę wszystkie fundusze na wskrzeszenie jej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Clodi spojrzała w twoją stronę. Zaraz potem znowu opuściła głowę. Masz odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Nie... nie... - schowałem twarz w kopytach. Nie... nie możliwe, że to się stało. Gryfy... chcecie wojny, TO JĄ KURWA DOSTANIECIE. - Chcą wojny? To ją kurwa dostaną - powiedziałem w Gniewie. Gryfy przekroczyły granicę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Twilight zrobiła awanturę, Papillon pomogła, to jakoś ją wpuścili na wskrzeszanie. Potem i tak trzeba kasę dać - powiedziała Cloudi. Gdzieś w pobliżu widziałeś Gildę leżącą na chmurze. Zobaczyła was. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - A Faruk? Wiem, że zaczął szukać pretekstu do wojny. Gryfy za to zapłacą - powiedziałem wkurwiony. Zapłacą za to, prędzej czy później. Obiecuje im, że stracą wszystko co tak kochają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Trzeba go było powstrzymywać od nauki Bolta. Chciał malucha zmienić w żołnierza - powiedziała. Gilda zeszła z chmury i weszła w ciemną uliczkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Widać, że ma coś po ojcu - powiedziałem kładąc głowę na jej głowie. - Mam inny plan by gryfy zapłaciły... nigdy nie zrobią już drugiego numeru - powiedziałem bez cienia emocji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 W uliczce był taki sam krąg, jak w zamku gryfów. - Będzie gorąco - ostrzegła Cloudi. Wraz z Gildą weszły w krąg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Zdążyłem się zorientować - powiedziałem i szykuje się na to samo cierpienie co ostatnio. Kurwa, mam nadzieje, że tym razem będzie ciut chłodniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Było jeszcze goręcej. Czułeś się, jakbyś się palił żywcem. W końcu wylądowaliście w kręgu w domu Cloudi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Odetchnąłem. - Dobrze znowu być dorosłym - powiedziałem na ślepo, mając nadzieje, że znów będę dorosłym. MAM NADZIEJE ZRESZTĄ! Sprawdzam czy wciąż jestem dzieckiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Powiedziałeś to dziecięcym głosikiem. Nie mów hop, póki nie przeskoczysz... Chyba trzeba wracać. Poczułeś znów obecność Lucy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Nie komentuj tego Lucy. - Wciąż jestem dzieckiem. Nosz kurwa zajebiście. Co jeszcze? Wkurwia mnie już to - powiedziałem robiąc klasycznego dziecięcego focha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts