Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Wrócisz do normalnego wieku za parę dni. Przynajmniej tak twierdzi Lucy. Ale teraz chyba trzeba wrócić do Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Załamie się, lub uśmieje na mój widok. Więc idę do domu... szykując się na komentarze mojej rodziny. Mam przejebane... zwłaszcza jak się mama dowie, że znów jestem dzieckiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Bolt spał u siebie, a Twi leżała w łóżku z głową pod poduszką. Raczej nikt się nie uśmieje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Halo! Wróciłem... to ja Allan - powiedziałem. Zaraz się zacznie. Ale gdzie Lily? Lucy, są jakieś wieści od niej? Mam nadzieje, że nie wpakowała się w coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Lily kombinuje, jak ukraść z laboratorium gaz, który zabija w pół sekundy... By buteleczkę rozbić u gryfów. A na twoje przywitanie tylko poruszyła się poduszka na głowie Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Westchnąłem... moja krew. Podchodzę do łóżka Twi. - Twilight... proszę spójrz na mnie. To ja Allan - powiedziałem patrząc się na nią. Zabije mnie... nie Twilight. Ale ja sam... jak mama wywęszy, że jestem dzieckiem to... nawet nie chcę myśleć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Usłyszałeś stłumiony głos Twi. - Delicate... - powiedziała, po czym nastąpił szloch. Czy właśnie zobaczyłeś motyla na parapecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Podchodzę do Twilight i głaskam ją po grzywie. - Spokojnie... na pewno wróci do pełni sił - powiedziałem też zmartwiony. Wait A Sec... Motyl. Moja reakcja: Shit. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Jest na wskrzeszaniu... - powiedziała, po czym nastąpił wybuch płaczu. Motylek usiadł ci na głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Nie martw się... będzie dobrze - powiedziałem. A propo wskrzeszania, mam jeszcze jedną osobę na liście do wskrzeszenia. Ten motyl mnie przeraża... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 I po chwili motyl zmienił się w Papillon i zaczął cię tulić na śmierć. Tulić, całować, ściskać, podrzucać, dusić, palić, mordować... Wytnij te dwa ostatnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Bałem się tego... zaczynam uciekać... lecz wiem, że daremnie - MAMO! PRZESTAŃ! JESTEM JUŻ ZA DUŻY NA... - i teraz zdałem sobie sprawę z mojej sytuacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 (edytowany) Jednak Papillon kontynuowała tortury. Cięła, siekała i mordowała... Wróć, nie ta bajka. I mean... Tuliła, całowała i ściskała. Edytowano Czerwiec 16, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 TWILIGHT, LUCY! HELP!! WYGLĄDAM JAK DZIECKO JEDNAK NIE OZNACZA, ŻE JESTEM DZIECKIEM! SERIO MAMO WYSTARCZY JUŻ TEGO! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Papillon zaczęła turlać się po podłodze, tuląc cię. Chyba jeszcze będziesz torturowany... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Matko... dlaczego? - Widzę, że się cieszysz - powiedziałem z miną AYFKM. Choć nie dziwie się, ostatni raz jako dzieciaka widziała ponad 30 lat temu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Gdy przestała, było późno w nocy. Ty wymęczony, zmordowany i prawie uduszony. A mamunia zniknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Podchodzę ledwo żywy do Twilight i kładę się koło niej. Kurwa, mam nadzieje, że nie zaatakuje znów w nocy. Chodzi o moją matkę tak w woli ścisłości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Twilight wtuliła się w ciebie. Wciąż szlochała. Lucy i Bolt już od dawna śpią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Tulę Twi i zasypiam. Spokojnie, do niedawna wszystko będzie jak dawniej. Jak wróci mi mój oryginalny wygląd to będzie dobrze. Jutro złoże wizytę Velvet i Nightowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Śniła ci się Delicate. Jej małe, delikatne ciało martwe. W pobliżu stał gryf z szyderczym uśmiechem. Obudziłeś się koło dziesiątej. Twi spała jeszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Delikatnie wstaje i za pomocą PDA sprawdzam czy ten co zabił Violet został złapany przy mojej pomocy. Aż mnie ciekawi czy się udało... jak nie, to będzie komplikacja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Już dawno wyjaśniono tą sprawę. Sword został ścięty... Ojojoj... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Będę musiał pogadać z nimi. Teleportuje się do ich mieszkania, a potem czekam na nich w miejscu gdzie zaraz wejdą. Ciekawe jak na mnie zareagują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Stanęli jak wryci. Wlepili w ciebie oczy. Chyba spowodowałeś u nich zawał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts