KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Witam znowu. Jak widzę, sytuacja tak jakby udana - powiedziałem spoglądając na nich bez emocji. Widać, że zszokowani są moimi odwiedzinami. Hue Hue Hue Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Velvet mrugnęła. Po chwili Night. Mrug, mrug. A tak to dalej stoją, jakby musieli przetrawić informację, że przed nimi stoi mały Allan. Który wygląda jak Turkus Eye. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Westchnąłem. - Dobrze się spisaliście opiekując się, Twilight. Jak widzieliście, moje słowa co do jej przyszłości... nie były kłamstwem - powiedziałem kładąc jedno kopyto na oparciu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Gapu gapu. - Skąd ty... - zaczęła Velvet i zamilkła. Gapu. Gapu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Alicorn, który zawsze patrzy. To ja. Długo już żyje, i wspomagałem parę spraw. Tylko wybrani wiedzą o mojej obecności. Czyli wy, parę kucy i moi "Pracownicy" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Po co tu jesteś? - zapytała Velvet. Właśnie, wypadałoby też zajrzeć do Lost Hills, looknąć na wskrzeszanie Deli... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Wspomnieć tylko, że za niedługo przyjdzie jeden z moich "Pracowników". Przywita się, i powie "Przysyła mnie nasz, wspólny znajomy" - powiedziałem wstając i podchodząc do drzwi szafy - Ja muszę już iść, mam parę spraw do załatwienia. Temu pracownikowi możecie ufać... nic nie zrobi wam - powiedziałem i wszedłem do szafy i po jej zamknięciu od razu się przenoszę do Lost Hills Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Po chwili już tam stałeś. Tylko jedna komora do wskrzeszania była zajęta. Przez jedną, małą klaczkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Czekam, aż wskrzeszanie się zakończy. Mam nadzieje, że mnie pozna... właściwie będziemy tego samego wzrostu. Czekam na zakończenie wskrzeszania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Tylko, że... Wskrzeszenie nie zakończy się dzisiaj. Dziwne, ale jej wskrzeszanie zakończy się dopiero za tydzień, dwa. Dziwne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Telepatka... westchnąłem. Idę do domu i znajduje sobie jakieś zajęcie. Ewentualnie spędzę czas z Twilight, byle nie natrafić na mamę. Wciąż mi duszno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Bolt zrobił risotto z kurkami na obiad. Jednak nie poprawiło nikomu humoru. W domu było jakoś... Pusto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Lucy... gdzie jest Lily? Powinna już dawno tutaj być. Możesz jej poszukać? Potem pójdę po nią. Matko... sytuacja jest naprawdę marna. Gryfy zapłacą za to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Lily śpi u siebie. Lucy czyta. Twi nie ma co robić, to sprząta w domu. Nawet Fire siedzi cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Westchnąłem. Marna atmosfera tutaj jest. Mówię do Twi, czy mogę jej pomóc jej w sprawach domowych. Deli nie będzie przez wiele dni. Mojego małego ptaszka... tylko dwa tygodnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Zaprzeczyła. Nie ma co robić. Bolt posprzątał w kuchni, dał Fire'owi butelkę. Kiedyś Deli przybiegła do ciebie z lalkami, by się bawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Znajduje coś do czasu aż spowrotem urosnę. W między czasie idę do Labolatorium po Płynne Nanity, i udaje się na Cmentarz w Canterlocie o północy z łopatą. Muszę coś załatwić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Problem. Nie znalazłeś tam grobu Violet Star. Nie było jej imienia na żadnym nagrobku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Lucy... pomóż mi znaleźć postać o imieniu Violet Star, konkretnie jej zwłoki. Znając rodziców Twi, NIGDY by się nie zgodzili na Kremację Zwłok, więc wiem, że ciało musi gdzieś być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Jest w pobliżu przełęczy. Tam stoi jej grób. I tam leży jej gnijące ciało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Idę tam i zaczynam odkopywać ciało. Potem biorę ciało do Lost Hills by podali je Procesowi Rekonstrukcji. Krótko mówiąc, wskrzesić przy pomocy nanitów i Płynnych nanitów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Jedna przeszkoda. Przed grobem ktoś siedział w płaszczu. Kto mógłby iść aż tu dla grobu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Rodzice poszkodowanej. Czekam, aż pójdą, następnie biorę się za odkopywanie ciała. Następnie robię to co zamierzałem czyli Wskrzeszenie w Lost Hills. Mam co do niej pewne plany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Tyle, że to jest jedna osoba. Velvet i Night śpią u siebie. Zawiał wiatr, zdmuchując kaptur postaci i ujawniając czarną grzywę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 A więc idę tam. Staje koło niego wiedząc kto to jest. - Night Sword... Nawet ja się ciebie tu nie spodziewałem - powiedziałem siadając koło niego. Nie boje się, Lucy jest koło mnie więc jak co będziemy mieli haka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts