Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Wynoś się stąd - warknął. Zobaczyłeś na jego szyi coś alá naszyjnik ze sznurem z włosów i fioletowym rogiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Sporo mówisz jak na ogiera który zabił własną klacz - powiedziałem. Lucy... potraktuj go zastojem. Niech się nie rusza... będę miał pewność, że nie ucieknie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Przecież to TY ją zabiłeś - warknął. Nie może się ruszać, może tylko mówić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Chodzi ci o Galaxa... mojego złego brata. Ja nigdy bym nie zabił... dobrej postaci. Galax tak nami zmanipulował, że nawet ja uwierzyłem, że to twoja sprawka. Ja tu jestem z powodu, by ją wskrzesić - pokazałem mu płynne Nanity - To ją przywróci do życia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Tak, na pewno ci uwierzę - powiedział. Wiatr zawiał mocniej. Zauważyłeś, że włosy, z których wykonano naszyjnik są już suche. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Pokażę ci. Płynne Nanity przywrócą ją w kilka sekund - powiedziałem po czym telekinezą biorę łopatę i zaczynam odkopywać grób - Jak udało ci się uciec od tych strażników. Cała Equestria sądzi, że nie żyjesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - To się nazywa kukła - powiedział. Wkurzył się, gdy zacząłeś odkopywać grób. Wtedy włosy w naszykjniku popękały. Róg poleciał w stronę przepaści. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 (edytowany) Szybko łapię róg i kładę go koło siebie. Przyda się przy wskrzeszaniu, ciała, gdyż potrzeba będzie rogu. Spoglądam na niego. - Nie masz się co obawiać. Wytłumaczę rodzicom Violet tą sytuacje. Ale będziecie musieli wytłumaczyć wszystko jej rodzicom. Galax już zapłacił, za to co zrobił. Sądzili, ze to ty zrobiłeś, bo we Krwi znaleźli Twoje DNA. Edytowano Czerwiec 16, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Staliśmy sobie przy barierce... Wtedy ta "twoja kopia" popchnęła Violet.... Wypadła przez barierkę.... Chciałem skakać za nią... Ale nie pozwolił mi... Potem zeszłem tam... Po drodze zahaczyłem o kilka ciernistych krzewów i ostrych skał... Ona leżała tam... Martwa... Połamana jak lalka... Z rogiem prawie urwanym... - opowiedział całą historię Night. Po jego policzkach połynęły łzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Przykro mi... jak skończy za chwile odpopywać, tu wstrzyknę w nią serum - Powiedziałem i dotknąłem mu głowy pokazując mu Siebie i Galaxa i naszą walkę. Po chwili podchodzę do odkopanego ciała i wciskając róg w miejsce głowy, przytrzymuje go tam, podając mu serum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Ciało powoli zaczęło przypominać klacz, którą kiedyś było. Za parę minut będzie żyła. Night wciąż płakał jak dziecko. Lucy powiedziała, że mogłaby postarzyć Violet o te lata po jej śmierci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Więc niech postarzy. Niech będą mogli być razem. Po tym jak ciało wstanie, obserwuje co się dzieje. Mam nadzieje, że będzie dobrze. I że nie rzucą się na mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Violet powoli wstała. Night zauważył ją i uśmiechnął się. Przytuliłby ją, ale wciąż ma zastój. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Zwalniam go z zastoju... - Mam nadzieje, że potraktujesz to na dowód mówienia przeze mnie prawdę - powiedziałem. Mam nadzieje, że to zadziała... inaczej będzie problem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Violet zaczęła kaszleć i zachwiała się. Night w ułamku sekundy był przy niej. Przytulił ją mocno. Klacz zaskoczona spojrzała na was obu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Teraz będzie trzeba wyjaśnić co nieco Nightowi i Velvet - powiedziałem machając kopytem by do mnie podeszli. Trzeba tą sprawę rozwiązać raz na zawszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Turkus? Sword? - zapytała Violet. - Czemu Night podrósł... I ja... A Turkus jest taki sam? - zapytała. Więcej nie mogła powiedzieć. Night ją pocałował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Dowiesz się niebawem moja droga... na razie, chodźcie - powiedziałem i przenoszę ich do Domu Velvet i Nighta. Wpierw wychodzę ja na przeciw. - Witajcie ponownie. Ja przyszedłem dokończyć jedną sprawę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Emmm... Jest środek nocy... Velvet i Light śpią... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 (edytowany) - Zrobimy inaczej - powiedziałem po czym u Ojca Twi robię Pokój we Śnie. Przenoszę się tam wszyscy czyli rodzice Twi, Velvet Night Light i Ja. Wpierw pojawiamy się ja Velvet i ojciec Twil. Otwieram połączenie mówiąc Zaklęcie. - Rise and shine, mr. Night, rise and shine (Pobudka Panie, Night, Pobudka) - powiedziałem w swoim tonem. W pustce stoję ja, i Oboje z rodziców. - Wróciłem by wam coś przekazać. Edytowano Czerwiec 16, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Gdzie my jesteśmy - zapytała Velvet. - Co przekazać? - zapytał Light. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Bez obrazy, ale obecnie jesteśmy w głowie pana Nighta - wskazałem na ojca Twi - Kiedy śpisz twój mózg tak wygląda. Ta sprawa... to morderstwo Violet sprzed parunastu lat. Zaszła okropna pomyłka jeśli chodzi o podejrzanego. Naprawdę... zamordował ją Galax, ten sam który zawładnął Allanem który jest moim "Pracownikiem". Galax zrobił wszystko by wpadło to na wynik Night Sworda... który wciąż żyje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Zaraz... Czyli Sword żyje? - zapytał Light. Zamyślił się. Velvet się rozglądała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Ujawniam go - Tak... i jest nawet z nami + jeszcze jedna osoba - powiedziałem i czekam aż rodzice Twi coś powiedzą - Użył kukły podczas jego ścięcia dzięki czemu mógł uciec z miasta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Jaka kolejna osoba? - zapytał. Velvet też spojrzała na ciebie pytająco. Sword wlepił oczy w ziemię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts