KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Pamiętacie Co Allan stworzył dla Candace? Płynne Nanity które umożliwiły jej ciąże, niestety był tylko jeden taki materiał z Nanitami. Powiadomiłem Allana o tym, lecz on się już dawno domyślił. Książe Allan... ten sam którego nie nawidzisz, Panie Night, przywrócił wam kogoś. I zawołam ją teraz - odwracam się do miejsca gdzie stoi Violet, tylko ja ja widzę bo jestem Adminem Konfy. - Rise and shine, mrs. Violet, rise and shine - powiedziałem po czym ją pokazuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 I rodzice ze łzami w oczach zaczęli ją ściskać i przytulać. Nie widzieli jej od wielu lat... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Podziękujcie Allanowi Al-Bashirowi. On się uparł by ją przywrócić. Ja tylko powiedziałem mu o niej. I możecie być pewni, skoro pracuje ten Męski Alicorn dla mnie... to znaczy, że nie grozi z jego strony, żadne niebezpieczeństwo. Nic się Twilight Sparkle nie stanie. Kiedy się obudzicie, Violet i Night Sword będą już w odświerzonym starym pokoju Violet. Allan się tym właśnie zajmuje. Czy wybaczycie Nightowi i Mnie, za to, że go tak potraktowano i mnie, że dałem ponieść się szlakami Galaxa by go obwinić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Oboje pokiwali głowami. Night przepraszał Nighta, Velvet tłumaczyła Violet co się działo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Lucy czy pokój i ciała Violet i Night Sworda są już w ich odnowionym pokoju? Jeśli tak, to za niedługo kończymy - NIestety... w Equestrii wciąż Night Sword, raczej nie ma przyszłości. Jednak Allan, zaproponował Rozwiązanie, konkretnie dwa. Albo zmienicie wygląd i swój byt, albo... co bardziej korzystne, przeniesiecie się nieopodal domu Allana. Dzięki temu jak Night i Velvet będą chcieli odwiedzić, Was, to wejdą do portalu w PonyVille, potem przez dom Allana i Twilight do waszego domu... jeśli pozwolą wam samemu mieszkać. Co wybieracie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Jeśli będą szczęśliwi... Niech mieszkają tam - powiedziała Velvet. Night też pokiwał głową. Pokój gotowy, zakochani śpią w łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Przekaże Pracownikowi by przygotował dla nich pokój. Jutro powinien przylecieć do Ambasady Federacji Transport. Allan sam by ich przeniósł, lecz jest zajęty bardzo ważnymi sprawami. Dostał ode mnie zlecenie... w sprawie gryfów. Z resztą, Velvet już w nim uczestniczyłaś - powiedziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Pyk. Przerwało was. Powód? Night się obudził. To koniec rozmowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Więc przenoszę się spowrotem do domu. Zostawiam im kartkę. "Moje błogosławieństwo, zdobyliście. Mnie już raczej nie zobaczycie. TO co miałem do was przekazać, przekazałem. Pieczę nad wami, przekażę Allanowi on będzie odgrywał moją rolę w tych sprawach. Jak będzie problem, przybędzie. Violet, Pamiętaj, ze Twilight Sparkle... to ciąża Twojej matki w dniu kiedy odeszłaś, nie wie o tobie bo nie mówili jej by nie rozpaczała, że ma siostrę. Allan jej to wytłumaczy. Night Sword, opiekuj się Violet... Macie szanse, i wybacz, że cię tak potraktowałem. Velvet... dzielnie znosiłaś utratę córki... miałaś prawo płakać. Galax zachował się lekkomyślnie i naruszył równowagę. Teraz jest już prosta. Night Light... bądź miły dla Allana, on nic nigdy ci nie zrobił, on był dobrym mężem dla Twi, inaczej bym go nie wybrał, a Twilight... dawno już by była na miejscu Violet niedawno. TO są moje ostatnie słowa. Turkus Eye, znany jako, Alicorn, który zawsze Patrzy" Zostawiam to na stole i teleportuje się do domu. Dzisiaj powrócę do Dorosłego kształtu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Ledwie to pomyslałeś... Już byłeś duży. Chyba trzeba pogadać z Galaxem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Więc przenoszę się do Galxa... pierdolę to, że śpi. Staje koło niego z nieciekawym wyrazem twarzy. Ma ostro przejebane... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Nie śpi... Jest źrebakiem. Łazi po domu i marudzi po cichu, by nie obudzić własnych dzieci. Dash zostawiła mu siniaka po patelni na zadku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - I "Pracodawcy" cię przykładnie ukarali, za zamordowanie Violet. Wiem że to twoja sprawka - powiedziałem patrząc na niego uśmiechając się. LUCY! RÓB ZDJĘCIA! BĘDZIE NA PÓŹNIEJSZY SZANTAŻ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Że niby tej fioletowej? Wiń zardzewiałą barierkę, a nie mnie - powiedział. Lucy ma nagranie, jak Dash ganiała go z patelnią. Sprzedawaj płyty na allegro za miliony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Wystawiaj aukcje. - Ale po cholere się na nią rzuciłeś? Jak spadała, to mogłeś ją ratować. Poza tym fajny ślad od Patelni - powiedziałem powstrzymując śmiech. Serio... taki ślad, to tyko Kobieta potrafi zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 (edytowany) - Paczam, że barierka się łamie, to biegnę. Ale jakiś idiota jadł tam wcześniej banana... To się poślizgnąłem, wpadłem na nią, resztę znasz - warknął. Zakrył ślad ogonem. Edytowano Czerwiec 17, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Tak czy siak, za dzień lub dwa, powinieneś urosnąć. Dobrze by było wiedzieć czemu cię kochana Dashie zlała patelnią - czekam na jego reakcje. Mam nadzieje, że uda się. Sprawdzam za ile ma przylecieć Transport po Violet i Nighta. Zabiorę się z nimi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Nie twoja sprawa - fuknął i sobie poszedł. To się nie dowiesz... Szkoda... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 TO się przenoszę do lecącego transportu i Zabieram się z nimi żeby polecieć po Violet i Nighta. Tylko ciekawe jak Rodzice Twi, wytłumaczą jej, że Violet to jej siostra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Chyba nie chcą jej tłumaczyć. Violet i Night już są gotowi do drogi. Czekają na was obok ANP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Kiedy wylądują przed Ambasadą, wychodzę przez otwierający się z żołnierzem, który ma być eskortą. Staje koło nich i z uśmiechem mówię. - Witajcie. Jestem Książe Allan Al-Bashir... gotowi do drogi - powiedziałem. Znając życie, zaraz będzie czemu jestem podobny do Turkus Eye. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Spojrzeli na ciebie zdziwieni, ale nie zapytali. Po prostu zapakowali się. W drogę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Siadam na przeciwko nich - "Nasz Wspólny Przyjaciel" powiadomił mnie, o waszej decyzji. Cieszę się, że mogłem wam pomóc - powiedziałem uśmiechnięty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Dziękujemy - powiedziała Violet. Night uśmiechnął się do ciebie. Połączyłeś dwie dusze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Odwzajemniam uśmiechem. - Kapitanie... jak wygląda sytuacja... wiadomo gdzie - spytałem się żołnierza. Chodzi mi o Gryfy. Faruk za wszelką cenę będzie chciał wojny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts