KougatKnave3 Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Raz na sto lat... wart czasu - powiedziałem podchodząc do stołu i odsuwając krzesło by mogła usiąść - Ciężko się robiło tą platformę, nawet z Lucy... widzę, że robi wrażenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Twi pokiwała głową i usiadła, wciąż podziwiając konstelacje. Zaskoczona? Chyba tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Nalewam jej wina... - Specjalnie dla ciebie to wszystko zrobiłem. Wiem, czym cię zaskoczę następnym razem... ale to już niespodzianka - powiedziałem po czym nalewam sobie wina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Lekko się uśmiechnęła i wzięła kieliszek magią. Chyba trochę odciągnąłeś jej myśli od Delicate. To już coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Za nas... - przybiłem jej kieliszek swoim i upiłem troszeczkę z kieliszka - Mam nadzieje, że ci się podoba. Jesteśmy w Centralnym miejscu pomiędzy pięcioma Galaktykami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Tu jest cudownie - powiedziała. Też wypiła trochę. Czas na jedzonko by Bolt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Nakładam sobie trochę jedzenia. Tradycje znając, nasza randka zakończy się wiadomo czym. Nakładam jej tego czego się jej zachce a następnie jem spędzając czas i opowiadając co robiliśmy, jak to mamy w tradycji na randkach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Było trochę ciszej niż zazwyczaj, ale i tak dobrze. Spędziliście miły czas, dopóki nie najedliście się do syta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Więc schodzę na Tradycyjne dwie poduszki i patrzymy w dwie Galaktyki. Siadam po lewej - Powiedzieć ci ciekawostkę odnośnie tych dwóch galaktyk? - spytałem się żony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Hmmm? - zapytała, zaciekawiona. Dookoła was cisza i spokój. Czego chcieć więcej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Obejmuje ją kopytem - Tamta galaktyka po lewej, to Galaktyka Andromedy... tam leży nasz dom, czyli Equestria. Po prawej... Droga Mleczna, Ojczyzna Ludzi. Te dwie galaktyki... według obliczeń naukowców, za około 3,75 miliarda lat mają się połączyć, cały proces ma trwać kolejne kilka miliardów lat. Będziemy tego świadkami - powiedziałem patrząc na nią. - To przepiękny widok... "Przyjaciel" mi pokazał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Patrzyła na to wszystko. Wtuliła się w ciebie. Czułeś, że zaraz znowu zacznie myśleć o Deli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Zaczynam ją czule całować. Teraz to wszystko idzie z automatu. Organizm przyzwyczajony, że końcowym etapem randki... jest wiadomo co. Zabezpieczam się na wszelki wypadek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Odwzajemniła pocałunki. Jej róg stykał się z twoim. Capo dalej nie ma... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Więc idzie dobrze. Niema zboka, bo za daleko... albo Cloudi go pilnuje. Tak czy siak, kopytem masuje ją po plecach a drugim masuje skrzydełko. Sprawdźmy czy podczas opętania Galaxa nauczyłem się czegoś w TYCH sprawach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Twi zamruczała cicho. Nie będę mówić, że go nie ma, bo wykraczę. Wtedy to będzie niemożliwe. I tak, sporo cię Glax uczył... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Powoli kopytkiem zjeżdżam w dół powoli kładąc Twi na poduszkach, nie przerywając masażu i pocałunków. To nasza chwila... należy się jej, by zapomniała na chwile po sprawie z Deli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Jej magia oplotła twój róg. Było to przyjemne uczucie. Let's get this started. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Ja kopytkiem które masowało jej plecy, zaczynam powoli, jeździć po wejściu do środka jej tunelu. Mam ochotę na ostrą zabawę... ale ciekawe ile wyciągniemy na naszych siłach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 18, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Zamruczała. Jakby co, to możecie wspomóc się zaklęciem na przywrócenie części sił. Nie jest super silne, ale powinno wystarczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Więc używam go. Mam nadzieje, że uda nam się. Masaż przy tunelu lekko przyśpieszam, a następnie zaczynam ocierać go swoim członkiem. Całuję ją namiętnie i wsadzam język by zaczął tańczyć z jej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 18, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Zamruczała głośniej. Odwzajemniła pocałunek. Co tu jeszcze napisać? Po prostu to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Ocieram lekko szybciej, oba kopytka masują skrzydełka a ja nie przerywam pocałunku. Mam nadzieje, że nie będzie zbyt się przejmować sprawą Deli. Tęsknie też, ale wiem, że maszyna ją wskrzesi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 18, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Twi sprawiała tobie dużą przyjemność tym zaklęciem na twoim rogu. Wciąż mruczała, pojękiwała co jakiś czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Ja po paru minutach wsadzam swojego członka do jej tunelu. Nie przerywam całowania i masażu. Trzeba będzie zrobić wszystko by ją zaspokoić... a TO w takim miejscu... na pewno zapadnie w pamięć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts