Nightmare Napisano Czerwiec 18, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Jęknęła. Zadrżała. Przymknęła oczy. Widać, że raczej zapomniała o Delicate. Albo przyjemność jest zbyt wielka, by mogła myśleć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Zaczynam poruszać nim, nie przerywając pocałunku i masażu. Z każdą minutom powoli przyśpieszam gładząc jej miękkie skrzydła i całując jej soczyste usta. Jak mi tego brakowało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 18, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Nie robiłeś tego z nią od roku. Ponad roku. Rok był podczas rządów Galaxa. Klacz jęczała coraz głośniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Przyśpieszam powoli, lecz po chwili mam już szybkie obroty. Po paru minutach nagle się zatrzymuje wypełniając ją swoimi sokami. Odrywam usta i patrzę na nią... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 18, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Jęknęła dosyć głośno. Otworzyła oczy i spojrzała na ciebie z uśmiechem. Nie jesteście tak strasznie zmęczeni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Kolejna rundka? - spytałem się? Jak tak to kładę się na grzbiecie, i niech ona teraz się mną zajmie. Jak nie... to wracamy do domu. Ciekawe co wybierze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 18, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Kiwnęła głową. po chwili byliście już pozamieniani miejscami. Ona miała w ustach twoją godność, a ty miałeś przed sobą jej tunel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Postanawiam powoli ją lizać, każdą ściankę traktując równie tak samo. Postanawiam równie dobrze miętosić jej skrzydła. Postanawiam dać jej dużo przyjemności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 18, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Twi wydawała z siebie stłumione jęki. Jej skrzydła były już napięte. Jednak nie przerywała lizania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Ja też nie przerywam swoich czynności. Kocham być z Moją Małą Gwiazdką. Po pewnym czasie... wkładam róg w jej wejście. Przynajmniej nauczyłem się czegoś od Galaxa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 18, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Jęknęła głośno, gdy wszedł na całą długość. Czułeś, że wkrótce dojdziecie. Ty magicznie i zwyczajnie, a Twi zwyczajnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Poruszam obydwoma... by po chwili dojść moimi dwoma narządami. Potem wyciągam i spoglądam na nią z uśmiechem... rok... cały rok tego nie robiliśmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 18, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Uśmiechnęła się do ciebie, lekko dysząc. Właściwie, to jeszcze macie siłę. Twi zeszła z ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Nie będę się prosić... ja zrobię wszystko co każe. Czekam na jej reakcje, a jeśli nie będzie chciała, to wracamy do domu. A jeśli będzie... to jedziemy z tym koksem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 18, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Ona w odpowiedzi pocałowała cię w usta. Następnie położyła się na plecach. To jak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Więc staję nad nią i powoli ocierając członkiem o wejście, masuje skrzydła. Uśmiecham się do niej - Jak mi tego brakowało - powiedziałem po czym lekko ją pocałowałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 18, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Mi też - odpowiedziała zarumieniona. Też powoli zaczęła masować twoje skrzydła. Jej mgiełka wciąż utrzymywała się na twoim rogu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 (edytowany) Pocieram jeszcze chwilkę i... podnoszę się razem z nią, i wsadzam członek do wejścia. Ja siedząc na ziemi podrzucam ją do góry i w dół, by mój członek nie musiał się ruszać. Edytowano Czerwiec 18, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 18, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Pojękiwała głośno z przymkniętymi oczami. Uśmiechała się i rumieniła. Wait... Czy ty się zabezpieczałeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Szybko się zabezpieczam... z dzieciakami poczekamy, aż się te wyprowadzą. Nie przerywam posuwu i uśmiecham się do niej. Przynajmniej coś dobrego Galax mnie nauczył. A gdyby tak, mac... NIE! WCIĄŻ MAM STRACHA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 18, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2014 A podobno się pozbyłeś fobii, gdy z mackami pokonałeś wampirzycę. Twi wciąż pojękiwała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 To skomplikowane, Narratorze. Po długich minutach zabawy, wkońcu wypełniam ją sokami niezapładniającymi. Spoglądam na nią, oczekując czy chce więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 18, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Uśmiechnęła się do ciebie. Narobicie za cały rok. Wciąż nie jesteście zmęczeni dzięki zaklęciu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Uznam to za tak... zaczynam znów powoli poruszać. Tym razem zaczynam ją namiętnie całować z języczkiem. To już będzie ostatni raz. Teraz ja się kładę, by ona była na górze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 18, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Poruszała się powoli. Odwzajemniała pocałunki i łaskotała cię po boku piórami w swoich skrzydłach. Wciąż wydawała stłumione jęki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts