KougatKnave3 Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Też cicho jęczę... teraz ja też ją łaskocze, ale za uszkiem. Mmmm... jak ja za tym tęskniłem. Nic nie przerwie nam tej chwili... NIC! NAWET CAPO! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 18, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Wykrakałeś. Przyszedł SMS: "Cyknij parę fotek". Ehhhh... Twi przyspieszyła. W końcu oboje wystrzeliliście. Twi opadła na ciebie, dysząc. Też już jesteś zmęczony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Uśmiecham się do Twilight. Platforma zniknie kiedy stąd pójdziemy więc... powoli w takiej pozycji w jakiej jesteśmy teraz, zasypiam. Zaspokoiłem Twi, a ona mnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 18, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Ona też zasnęła. Obudziliście się razem następnego dnia. Twi jeszcze spała, wtulona w ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Uśmiecham się, i czekam aż się obudzi. Cudowna noc... jak ja kurwa kocham nasze randki. A powtórka tego miejsca dokładnie za 100 lat. Już się nie mogę doczekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 18, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Zapomniałeś, że... Echem... Masz coś wciąż w niej... Po paru minutach ziewnęła i otworzyła oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Całuje ją lekko - Dzień dobry, kochanie - powiedziałem i zoriętowałem się, że wciąż jest w nią włożony. Oł... będzie ostro. Dla mnie i Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 18, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Dobry - powiedziała i spróbowała zejść. Oj... Będzie ciężko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Proszę... delikatnie - powiedziałem pokazując jej, że wciąż jestem w niej. Zaraz się zacznie... ostra jazda. Będzie ciężko... BĘDZIE CIĘŻKO?! BĘDZIE CHOLERNIE CIĘŻKO! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 18, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Twi się zarumieniła i zaniechała prób zejścia. - Co teraz? - zapytała. Teraz radźcie sobie, jak tacy zapominalscy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Będzie trzeba... zejść... powoli i ostrożnie - powiedziałem po czym szykuje się do wyjęcia. Matko... będzie PARTY HARD! Znaczy... Tylko Hard. Więc jak się ustawi... to powoli wyciągam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 18, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Ał... Ał... Ał... Nie da rady. No to super... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Ał... Ał... Ał... Nie da rady. No to super... - powiedziałem dysząc szybko - Mam pomysł - powiedziałem po czym skrzydłem zaczynam jeździć, w widocznych wejsciach do jej tunelu. Postaram się go rozszerzyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 18, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Twi zrobiła prawie szpagat. Po półgodzinie wreszcie udało wam się rozłączyć. Jednak będziecie się musieli przespać jeszcze raz... Tym razem nie połączeni w ten sposób... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Tym razem już w domu. Przenoszę Twi i siebie do sypialni do łóżka, a rzeczy z randki do piwnicy. Następnie wtulony w Twi, zasypiam mając nadzieje, obudzić się do półgodziny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 18, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Obudziliście się dwie godziny później. Bolt już zrobił wam śniadanko. Pyszna sałatka owocowa z jogurtem i wiórkami czekoladowymi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Dziękuje mu, zjadam śniadanie w łóżku z żoną a potem szykuje się i idę do pracy... czyli Restauracji. Wciąż mam na komórce podgląd czy mam jakieś zadania dyplomatyczne czy inne ważne rządowe sprawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 18, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Na razie spokój. Lily ma lenia, to siedzi przed telewizorem z chipsami i ogląda horrory. Restauracja jeszcze nie otwarta, ekipa jeszcze się zbiera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Więc staje i czekam aż się zbierze. Wciąż jakimś cudem mam w głowie scenę z Rarity... a jeszcze dziś przychodzi dostawa Cydru od AJ. No to kurwa będzie się działo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 18, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Powoli zebrała się ekipa. Capo od razu zaczął cię wypytywać, czy zrobiłeś te fotki, o które prosił. Ehhhhh... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Nie... nie zrobiłem... i ciesz się, że ci nie odciąłem 5% wypłaty po tym co zaproponowałeś - powiedziałem. I sprawdzam czy jest już Rarity. Nie żebym się przejmował... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 18, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Jest. Nawet już przebrana. Ładnie wygląda w tym stroju kelnerki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Nie mózgu... ale skąd... przecież zawsze się przebierają w szatni w restauracji. A tam, nie ważne. Jak już wszyscy zebrani, to otwieram restauracje i wpierw narada. Trzeba coś ogłosić. - Zanim wszyscy pójdziecie się prze... znaczy prawie wszyscy, bo Rarity już jest przebrana... to chciałbym wam przekazać, że dziś będzie... SPECJALNY gość. Mój Brat i jego wybranka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 18, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Wszyscy pokiwali głowami. Reszta przebrała się w try miga. To czas do pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Przyjdą za trzy godziny... no to do roboty ekipa - powiedziałem. Trzeba będzie przygotować dla nich owe miejsce. Przewracam tabliczkę na drugą stronę by było napisane "OTWARTE" i rozpoczyna się dzień pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts