Nightmare Napisano Czerwiec 18, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Rarity przygotowała ładny stolik i postawiła na nim tabliczkę "Rezerwacja". Powoli zaczęli się złazić klienci. To czas pracy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Podchodzę do niej - Dobra robota - powiedziałem z uśmiechem. Dzisiaj brat i Lyra przyjdą na ich "Randkę". Nie przestanę się cieszyć. Są podobni... oboje kiedyś mi coś podpieprzyli. Faruk karabin... a Lyra silnik do samochodu. NIE WYBACZĘ JEJ TEGO. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 18, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2014 (edytowany) Zaczęła obsługiwać resztę klientów. Ooooooo... Przyszedł Kredensik z mężem. Macie drugą specjalną parę... Edytowano Czerwiec 18, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Podchodzę do nich. - Witajcie, zaraz was zaprowadzę do waszego stolika - powiedziałem po czym dałem im drugi najlepszy stolik... gdyż pierwszy został zajęty Przez Faruka i Lyrę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 18, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Uśmiechnęli się. Zauważyłeś coś... Ooooooo... Kredens już nie ma dużego brzucha! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Nie nadużywaj... Ooooooo... bo będzie źle. Patrzę się na nich z uśmiechem... ciekawe kto jest chrzestnym. Po zaprowadzeniu ich do stolika, siadam ich i wołam Cloudi, żeby ich obsłużyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 18, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Po chwili już miała ich zamówienie. Shining obejmował Kredensa, gdy rozmawiali sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Więc idę do kuchni wspomagać Visariego i Bolta... jeśli jest. Czekam uparcie do godziny kiedy przyjdzie Faruk i Lyra. Ciekawe co u nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 18, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Przyszli po paru godzinach. Lyra pięknie uczesana, Faruk schludnie ubrany. Po chwili Rarity zaprowadziła ich do stolika i podała napoje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Podchodzę do nich z uśmiechem. - Witajcie... czy, życzycie sobie coś specjalnego? - spytałem się. Dzisiaj ja ich obsłużę. W końcu Faruk to moja rodzina, więc jestem mu to winny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 18, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Masz jakie spaghetti wegetariańskie, nie? - zapytał Faruk. No tak, spaghetti, świeczki, całus przy jedzeniu, niby niechcący... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Uśmiecham się... Hy hy hy hy, ty diable, ty. - Oczywiście... Wegetariańskie, raz czy dwa razy? - spytałem się. No co? Trzeba się zapytać, mam nadzieje, że Candace i Shining bawią się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 18, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Raz - powiedział. Lyra go przytuliła. - A napój to się zdam na twój gust - dodał z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Czyli Szampan... za raz przyniesie go Kelnerka - powiedziałem i idę specjalnie dla nich zrobić to spagetti i daje go Rarity albo Cloudi by go zaniosły. Ciekawe czy będzie im smakować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 18, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Lyra i Faruk siedzieli i gawędzili przy szampanie. W końcu spaghetti było gotowe. Teraz scena z zakochanego kundla. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Więc daje Rarity spaghetti by im zaniosła a ja spoglądam na drugą specjalną parę. Nie ma co, ale za niedługo będzie trzeba zrobić tu kącik V.I.P. Heh... nie, lepiej nie. Niech szlachta i pospólstwo siedzi w tym samym pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 19, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Po chwili już jedli sobie spaghetti. Druga para też już jadła. Reszta klientów też je. Wszyscy jedzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Prócz mnie i personelu. Ok... idę do gabinetu i załatwiam rachunkowe i papierkowe sprawy. Mam nadzieje, że nie będzie dużo do załatwienia. A kto lubi papierkową robotę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 19, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Nikt. Na szczęście nie było tego dużo. Po paru godzinach klienci się rozeszli i zamknęliście restaurację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Ja zostaje na parę chwil by posprzątać co nieco. Trzeba będzie wszystko zrobić gdyż chce by moja restauracja dzisiaj była czysta. Ciekawe czy ktoś zostanie mi pomóc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 19, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Została Rarcia. Bolt też. Po posprzątaniu poszła do domu. Trzeba już wracać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Więc biorę Bolta i idziemy do domu. Zanim wyjdzie, to dziękuje Rarity za zostanie ze mną i Boltem. Potem wracam do domu z synkiem. - I jak ci się podobało? - spytałem się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 19, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Uśmiechnął się. Dla niego każda chwila spędzona na gotowaniu jest fajna. Poszedł coś zjeść, a następnie spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Ja za to sprawdzę co u Lamarra. Dawno się nim nie zajmowałem, więc należy się mu trochę czasu z swoim panem. Więc zaczynam go szukać, mając nadzieje, że gdzieś się ukrył by znienacka skoczyć na mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 19, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Nie. Leży sobie pod kaloryferem. Śpi. No super, bardzo cię lubi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts