KougatKnave3 Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Forever Alone... wracam do sypialni i kładę się do łóżka i odpływam w głęboki sen. Mam nadzieje, że będzie jutro dobrze. Trzeba będzie też sprawdzić co u Violet i Nighta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 19, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Rano obudziłeś się z wtuloną w ciebie Twilight. Jest około 8 rano. Cała reszta domu jeszcze śpi. Deli pewnie w tym momencie próbowałaby robić ciasteczka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Heh... sprawdzam za pomocą PDA ile jeszcze zostało do zakończenia procesu Reprodukcji. Nie mogę tyle czekać, aż ona zostanie wskrzeszona. Musi być inny sposób na sporwadzenie jej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 19, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Jeszcze kilka dni. Wiń gryfy i ich trucizny. Przypomniało ci się jej małe, delikatne ciało wykrwawiające się na posadzce w sali tronowej zamku Canterlot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Mózgu... bo zaraz cię zajebie. Może zostanę wskrzeszony, ale będę miał inny mózg, lecz z tymi samymi zdolnościami i wspomnieniami. PAMIĘTAJ! Jeszcze raz przypomnisz a nie dostaniesz to czego lubisz... budyniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 19, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Mózg już siedział cicho, ale obraz mimowolnie wciąż stał ci przed oczami. Jeszcze kilka dni... Kilka długich dni... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Jakoś usuwam obraz i idę zrobić sobie zrobić coś do jedzenia. Mam nadzieje, że wszystko przejdzie pomyślnie i Deli wróci do nas. Po zjedzeniu sprawdzam co robi Faruk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 19, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Faruk śpi. A co odrobinę dziwne: śpi, tuląc Lyrę. Oboje są w jego domu. So sweet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Wysyłam mu w śnie, że o 10 wpadnę do niego by omówić "Gryfie zagrożenie". Nie można zostawić tego tematu niedokończonym. Gryfy zabiły księżniczkę (bo względem prawa, Deli jest Księżniczką), więc muszą zapłacić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 19, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Wątpię, czy się obudzi tak wcześnie. Chyba się zasiedzieli do późna w nocy. Plan na gryfy będzie musiał zaczekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 TO robię tak by się obudził do 10 pozostawiając znaki, że nie ja to zrobiłem. Następnie czekam do dziesiątej i idę do niego. Nie daruje... NIE ZOSTAWIĘ TEGO TAK ŁATWO. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 19, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2014 O dziesiątej się obudził, ale po chwili znowu zasnął. Na serio do późna musieli siedzieć. Sprawa będzie musiała poczekać chyba do południa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 KURWA!! Pewnie o popołudniu tez nie będzie mógł... kurwa... jak tak dalej pójdzie, to sam je rozwalę. Nie daruje tym stworom. Czekam do tego zasranego popołudnia i wtedy do niego idę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 19, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Już nie śpi. Leży i tuli Lyrę z uśmiechem. Co on taki dzisiaj wesoły... Aż Capo chyba ci mentalnie przesłał myśl... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Wiec idę do bazy nieopodal jego domu, którą on zarządza i czekam, aż wejdzie do pomieszczenia. Trzeba z nim omówić te sprawy. Nie daruje tym skurwielom, nie daruje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 19, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Wynudziłeś się za wszystkie czasy. Wszedł po półgodzinie, cały rozanielony, jakby na serio coś capowatego się stało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 - Jesteś... co robimy z Gryfami? - spytałem się. Aż mnie kopyto swędziało by nacisnąć przycisk wystrzelenia całego naszego zapasu głowic w stronę Królestwa Gryfów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 19, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2014 - Nie wiem - odpowiedział. Jednak uśmiech nie złaził mu z mordy. Chyba mózgiem jest gdzieś indziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 - Jak było z Lyrą? - spytałem się. Zaraz wrócimy do tematu... widać, że robił TO z nią. Z tą zasraną złodziejką silników... PRZEZ NIĄ, CAŁE DWA TYGODNIE MUSIAŁEM ŁAZIĆ 5 KM DO ROBOTY NA NOGACH! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 19, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2014 - Cudownie - odpowiedział. Super... W twojej rodzinie szerzy się zoofilia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Morda narratorze. Jak gada to nie zoofillia. - Słuchaj... doszły mnie słuchy, że chciałeś zrobić z mojego syna, żołnierza - spojrzałem na niego krzywo. Nie zrobiłbym czegoś takiego Boltowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 19, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2014 - A to tak... Jakoś wyszło... No co, twoja córka umie strzelać, a syn nie może się nauczyć? - zapytał. Zaczął się rumienić. Mimo, że gada, to to wciąż nie człowiek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 - On bardziej do kuchni stworzony. Prędzej Lily cza było zaciągnąć. A gryfy? Złamały pakt o porozumieniu. Miały nie podpadać nam, a zabiły Księżniczkę w tym moją córkę. Musimy działać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 19, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2014 - To co robimy? - zapytał. Jednak widziałeś, że część jego mózgu wciąż jest gdzieś indziej. Ehhhhh... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Nie dziwie go za to. Znalazł swoją upragnioną miłość. Teraz trzeba będzie robić... - Według złamania traktatu mamy możliwość użycia naszych Sił Zbrojnych. Złamali traktat... sami się proszą o wojnę. Dostaje też inne raport dręczenia ludzi na terenie Kraju Gryfów... nie można tego zostawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts