KougatKnave3 Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Więc ruszam tam. I idę do pomieszczenia gdzie Deli powinna wejść. Następnie każe ją wybudzić. Nareszcie... po tylu dniach, zobaczę moją kochaną córeczkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 19, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2014 W końcu z pomieszczenia wyszła Deli. Prawdziwa, żywa Delicate Bird. Chwiała się, jakby ciężko jej było iść i się czymś krztusiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Podbiegłem do niej z łzami w oczach i zacząłem ją tulić. Jak mi jej brakowało... nie dam jej już skrzywdzić...nigdy nie pozwolę na to. PRZENIGDY. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 19, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Deli próbowała cię przytulić. Jednak wciąż się krztusiła czymś. Chyba coś jest w jej drogach oddechowych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Sprawdzam co to takiego i jeśli się da, to wyjmuje to. Nareszcie odzyskałem córkę... nie mogłem się doczekać tej chwili od bardzo dawna. Matko, jak ja za nią tęskniłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 19, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Wystarczyło ją poklepać po plecach. Wykrztusiła to coś. - Dzie Kloudi i cemu ne ma celwonego? - zapytała, rozglądając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 - Wszystko jest już w porządku. Chodź... wracajmy do domu - powiedziałem po czym przenoszę siebie i Deli do domu. Wiedziałem by się nie martwić, wiedziałem, że uda się ją przywrócić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 19, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Mała cię tuliła. - Dzie... Ptaski? - zapytała. Czuć było, że się boi. Zapytała o gryfy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 - Nie ma ich. Wiesz co... w nagrodę, że byłaś dzielna, możesz dzisiaj z nami spać. Wiem, że to bardzo lubisz - powiedziałem. Trzeba będzie popracować nad jej wymową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 19, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Wtuliła się w ciebie. Po chwili już leżeliście w łóżku. Nareszcie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Więc zasypiam wtulając moją żonę i córkę. Ah... jak miło znów poczuć zapach Deli. Jak mi tego brakowało. Nic już nas nie rozdzieli... NIC. A jak spróbuje, to pożałuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 20, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2014 Mała też wtuliła się w ciebie. Obudziłeś się o ósmej trzydzieści dwa. Obie klacze wciąż spały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 Więc czekam aż obie się wybudzą. Ciekawi mnie reakcja Twilight na to, że jej córka jest już wybudzona z martwego snu. Ja się wciąż cieszę. Moja mała... raczej nastoletnia, ale umysłem wciąż mała... Delicate. Więc czekam aż obie się wybudzą. Ciekawi mnie reakcja Twilight na to, że jej córka jest już wybudzona z martwego snu. Ja się wciąż cieszę. Moja mała... raczej nastoletnia, ale umysłem wciąż mała... Delicate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 20, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2014 Właśnie... Jest przedszkolakiem w ciele nastolatka. Chyba trzeba by coś zrobić w tej sprawie... Po paru minutach obudziła się Deli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 Uśmiecham się do niej - Cześć córeczko - powiedziałem i całuje ją w czółko. Delicate... jej nigdy bym nie skrzywdził. Mam nadzieje, że już się to nigdy nie powtórzy... ta sprawa z jej śmiercią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 20, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2014 Przytuliła cię. - Ceść, tata - powiedziała. Uśmiechała się. Dla niej to wskrzeszanie pewnie było momentem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 Wstaje i idę z córką do kuchni. Robię specjalnie dla niej najlepszy posiłek jaki ona uwielbia. Makaron z Cukierkami, polane polewą czekoladową. Ona to ubóstwia... ja też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 21, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2014 Mała patrzyła wielkimi oczami na jedzonko. Pewnie nie wie, z jakiej to okazji. Po chwili stały już dwie porcyjki jedzonka na stole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Smacznego - powiedziałem i zacząłem jeść. Mniam... jeśli wpadnie reszta rodzinki to im też robię. Jak ja za nią tęskniłem... nie dam jej już skrzywdzić, gdyż wpierw będą musieli skrzywdzić mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 21, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2014 Mała jadła ze smakiem. W końcu byliście najedzeni, a makaron znikł z talerzy. Deli zaniosła talerz do zlewu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 Ja swój też zanoszę. Uśmiecham się do Deli i następnie proponuje jej oglądanie bajek. Spędzę z nią cały dzień... nie ważne, że trzeba będzie coś innego zrobić. Spędzę z nią ten dzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 21, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2014 Wynudziłeś się za wszystkie czasy. Twi prawie udusiła Deli ze szczęścia... Oglądaliście do wieczora. Wtedy Lily wyszła wkurwiona z domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 Zaniepokojony idę sprawdzić co się dzieje z Lily. Podchodząc do niej pytam się - Lily... co się stało? - spytałem się z troską w głosie. Czemu się wkurzyła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 21, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Hmpf - mruknęła i wyszła. Chyba ma TE dni... To biada temu, kto ją wkurzy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 To nie przeszkadzam i informuje SMSem Capo by nie podchodził do Lily na 1 km... ma TE dni. Następnie wracam do rodziny i dokańczam dzień z Deli. Następnie Kładziemy się spać. Pozwalam Deli spać z nami przez okrągły tydzień... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts