Nightmare Napisano Czerwiec 22, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2014 No to powiedział, byś wziął Twi. Meble nie kosztują jakoś specjalnie hiper dużo. Po paru minutach miałeś już wszystkie zamówione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 "Nie... już wiem co ty tam będziesz wyrabiał. Znam cię niemal od dziecka i wiem co ty masz w zwyczaju". Nie będę nawet sprawdzał jak idzie atak, pewnie już nie mam dostępu, ale ok. Płacę rachunki i przedłużenie działalności restauracji, a następnie idę czytać książkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 22, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Po chwili już siedziałeś przy książce. Jest już noc, a ty rozbudzony. Super... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Więc czytam gdyż to pomoże mi zapomnieć o porażce mojej w udziale w tej wojnie. Kurwa, czemu mnie nikt nie obudził? Ja pierdole... jeszcze jedna wpadka, a odbiorą mi przywileje polityczne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 22, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Czytałeś do drugiej w nocy. Galax powiedział, że TO na pewno ci pomoże zapomnieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Westchnąłem. "Przyznaj się. Chodzi ci o to, żeby zobaczyć mnie jak robię to z Twilight? Gdyż tak nagle nie mógłbyś się mną zacząć interesować" Znajduje jakąś inną robotę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 22, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2014 On powiedział, że wciąż bezwiednie spamisz mu mózg różnymi wiadomościami, więc on chce cię uspokoić. I nie zobaczy tego, bo będzie w innym pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 "Nosz kurwa dobra. Może mnie to uspokoi" Następne wchodzę do snu Twilight i patrze jak wygląda. Dobrze mieć jakieś powiązania z Luną. Mogę księżyc poruszać (zawsze jak próbuje to dostaje wpierdziel słowny od Luny), zmieniać się w dym (Thix Nightmare Moon... Rest in Peace*), i wchodzić do snów (Thix Luna) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 23, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Nie ma snu. Po prostu śni bez snów. Tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Wchodzę więc do wygenerowanego pokoju. Mam pomysła... zrobimy taką małą scenkę, by wyglądał na normalny i zwyczajny sen... kategorii E. Robię wizualizacje naszego domu, a ją daje przed wejściem do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 23, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Twi rozglądała się, wchodząc. Chyba zdaje sobie sprawę, że to zwykły sen. Pewno myśli, co się stanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 No to zaczynamy. Odkładam książkę i uśmiecham się do niej. - Cześ Kochanie - powiedziałem z uśmiechem. Wciąż się staram by wyglądało to na sen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 23, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Witaj - powiedziała z uśmiechem. Zwyczajny sen... Nic wielkiego. Kto wie, ile razy jej się coś takiego śniło... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Odkładam książkę którą przed jej wejściem stworzyłem i podchodzę do niej i całuje ją. Zrobię też ciekawostkę... ale to później, jak zablokuje dostęp od zewnątrz... łącznie Lunie, bo mnie nauczyła, na wypadek NMM, bo mają podobne zdolności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 23, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Przytuliła cię i odwzajemniła pocałunek. Normalny sen. Nic wielkiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Siadam z nią na kanapie, masując jej plecy. Ona już wie do czego to zmierza, bo tylko WTEDY masuje plecy. Dobra... blokuje sen. Tylko ja i Twi mamy dostęp. Po zablokowaniu, robię iluzje Turkus Eye'a za oknem. Ester Egg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 23, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Zdziwiła się lekko. Ona pierwszy raz widzi Turkus Eye'a. Uśmiechnęła się do ciebie i pocałowała cię w usta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Po stosunku będzie czas na przekazanie wiadomości. Opadam lekko na fotel by ona tym razem górowała i nie przerywając całowania, masuje jej skrzydła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 23, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Odwzajemniała pocałunek. Jej skrzydła się napięły.Czyli chyba czas zaczynać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 (edytowany) Wolnym kopytem zaczynam ją masować po skrzydłach. A członkiem zaczynam lekko ją ocierać. Na jej oczach, Turkus Eye, zmienia się w granatowy dym i znika. Później wpadnie, ale ja będę nim. Ale po stosunku. Edytowano Czerwiec 23, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 23, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Twi zamruczała. Zdziwiła się na widok dymku, ale nic nie zrobiła. Ponownie cię pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Po chwili takich czynności wsadzam w nią członek i zaczynam powoli poruszać. Język wsadzam w jej usta i zaczyna tańczyć z jej językiem. Capo nie wejdzie do snu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 23, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Twi jęknęła i wtuliła się w ciebie. Jej język również bawił się twoim. A ona wciąż myśli, że to zwykły sen... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Do takich rzeczy Capo nie ma wstępu. Po chwili przyśpieszam posuw by zadowolić moją żo... KURWA... ona już nie jest moją żoną. To wyjaśnia czemu jeszcze Lucy się do mnie niekiedy przystawia. Wytłumaczyła mi jak to działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 23, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2014 No to chyba trzeba znowu się ożenić... Twi jęczała coraz głośniej. Przymknęła oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts