KougatKnave3 Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Skrzydłem gilgoczę ją za uchem, i przyśpieszam. Po parunastu minutach wypełniam ją sokami, następnie odrywam i patrzę na nią z miłością. Następnie z niej schodzę i mówię. - Usiądź kochanie... pójdę po coś do picia - powiedziałem i idę do kuchni. Kiedy ona będzie patrzeć jak znikam za rogiem, po zniknięciu z jej oczu natychmiastowo się przenoszę i przemieniam jednocześnie w Turkus Eye'a i siedzę koło Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 23, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Podskoczyła. - Kim jesteś? - zapytała, zaskoczona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Przyjacielem. Obserwowałem cię, Twilight, nie powiem, masz ciekawe sny - powiem i przywołuje kanapkę z serem, charakterystyczna rzecz Turkus Eye'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 23, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Twi się zarumieniła. Chyba nie ma pojęcia o Turkusie. - Po co tu jesteś? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Obserwowałem cię. Byłem przy twoim porodzie, i dzięki mnie masz swoje obecne imię - biorę gryza, po połknięciu mówię - Bardzo pomogłem twojej rodzinie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 23, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Nic mi o tobie nie mówili - powiedziała. Zdziwiła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Bo o to prosiłem. Twoją matką, Ojca, Brata, i Siostrę - powiedziałem biorąc kolejny kęs kanapki. Ciekawe jak zareaguje na to, że ma siostrę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 23, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Wybacz, ale ja nie mam siostry. Pomyliłeś sny - powiedziała. Wkrótce się obudzi. Niedługo rano. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - W takim razie spytaj się mojego pracownika, z którym obecnie śpisz w łóżku - powiedziałem biorąc kolejny kęs. Teraz prawda... ciekawe jak zareaguje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 23, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Allana? - zapytała. - Wybacz, ale on by mi o czymś takim powiedział - prychnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Wiem... zabezpieczyłem go, by zawczasu nie sypnął o mojej obecności. Powiedz mu to "Nasz Wspólny Przyjaciel, Alicorn który patrzy, zezwala ci mówić". Wtedy znając go, wszystko ładnie ci wyśpiewa. Jak nie powiesz, to on nawet nie będzie wiedział o jej istnieniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 23, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Popatrzyła na ciebie ze zdziwieniem. Pyk! Koniec snu. Twi się obudziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Udaje, że przez chwilę śpię. Następnie też się powoli budzę i patrzę z uśmiechem na Twi. - Dzień Dobry skarbie - powiedziałem całując ją. - Jak się spało, mojej księżniczce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 23, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Dobrze - powiedziała i wtuliła się w ciebie. Pewnie uzna to za zwyły sen. Pocałowała cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Więc przesyłam jej wiadomość głosem Turkus Eye'a do jej umysłu. "Pamiętaj..." po chwili ją puszczam. - Na co masz ochotę kochanie? Zrobię wszystko czego zapragniesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 23, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Na dzień z tobą - powiedziała i ponownie cię pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Uśmiecham się. Po chwili spoglądam na nią zaciekawiony. Ona dobrze wie, że mogę zobaczyć czy kogoś dany sen wprowadził w jakiś nastrój. Sprawdzam jaki ma nastrój. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 23, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Jakoś chyba nie wierzy w ten sen. I ma cichą zachciankę na urzeczywistnienie tego snu... I nie chodzi o spotkanie z Turkusem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Uśmiiecham się. - Może pójdziemy na dobry dzień do Jacuzzi? Odprężymy się - Przybliżam się do niej - Razem, blisko siebie - szepnąłem jej do uszka cicho. Następnie patrze na reakcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 23, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Dobry pomysł... - powiedziała cicho z uśmiechem. Powoli wstała z łóżka i pocałowała cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Po wstaniu przejeżdzam jej skrzydełkiem od tyłeczka do szyi bardzo wolno, a potem idę do Jacuzzi przygotować ją. Choć nie zapomniałem o wojnie... i wiem, że spaściłem sprawę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 23, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Zarumieniła się. Po chwili już byliście przy jacuzzi. Obok stało nawet śniadanko - małe kanapeczki nabite na wykałaczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Więc biorę telekinezą, i częstuje ją kanapeczką. Potem biorę dla siebie. Czas na Turkus Eye'a. W jej polu widzenia, robię jego Animacje jak przechodzi i spogląda na Twilight. - Mmm... dobre - powiedziałem się delektując kanapeczkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 23, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Twi drgnęła. Zjadła kanapeczkę. - Bolt nie leniuchuje - powiedziała z uśmiechem i weszła do jacuzzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - No - powiedziałem i zobaczyłem jak drgnęła. - Coś się stało, skarbie? - spytałem się jej. Trzeba brać uwagę, że się o nią troszczę. Zwłaszcza, że to animacja i tylko ja i ona ją widzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts