Nightmare Napisano Czerwiec 23, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Nic, nic - powiedziała i odłożyła wykałaczkę. Usiadła w jacuzzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Niech tam Turkus stoi i patrzy na Twi. - Do 18 mamy czas dla siebie. Całe 10 godzin, tylko my dwoje - powiedziałem przybliżając się do niej. Niczym ninja, lekkimi ruchami zbliżyłem się, i raz machnąłem jej otwór, na zachętę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 23, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Zadrżała. Z uśmiechem wtuliła się w ciebie. Przymknęła oczy. Co jej tak spamisz tym Turkusem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 A bo chce jej powiedzieć... tylko ja nie przyżekłem, że mam dochować. Więc animacja Turkusa, że robi mi gest jedi. robię sobie koło głowy parę małych gwiazdek i jak by mnie głowa bolała. Chwytam się lekko. - Matko... dziwne uczucie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 23, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Co się stało? - zapytała. Przyłożyła kopyto do twojego czoła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Nic.. po prostu... - powiedziałem i spojrzałem na Turkusa który znika w dymie. Tyle z jego udziałem. Robię otwartą minę. - Mówił... coś do ciebie? - Spytałem się lekko przerażony wskazując miejsce gdzie on jest. Muszę powiedzieć Twi o Violet, ale tak by mnie jej rodzice nie wrzucili do wanny z Obsydianem, i nie wlali tam lawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 23, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - We śnie... Coś o Alicornie, patrzeniu i zezwoleniu... - powiedziała. Atmosfera chyba opadła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Czyli pozwolił - Odetchnąłem z ulgą. TO co teraz powiem, to POWAŻNIE JEST PRAWDA. - TO Turkus Eye. Znany innym jako, Alicorn który patrzy. Jestem jednym z jego... zaufanych ludzi. Ilekroć chciałem ci powiedzieć, to jego blokada robiła coś, co nie pozwalało mi mówić. On głównie spogląda na twoją rodzinę... zwłaszcza na ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 23, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Spojrzała na ciebie pytająco. Jej skrzydła były luźne. Wszelkie napięcie opadło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - I to co teraz powiem... może cię zaszokować - powiedziałem oddalając się od niej. WIem, że zniszczyłem nasz wspólny dzień... ale nie mogę tego przed nią kryć. Rzekomo, za niedługo rodzice Twilight przyjdą do Violet i Nighta w odwiedziny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 23, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Słucham - powiedziała. Może jeszcze ocalisz wasz dzień... Jakimś cudem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Pracuje dla niego nie mal 2 lata, więc nie jesteśmy razem z jego inicjatywy. We wszystkim co robiłaś, on tylko podsuwał ci co należy zrobić... on nadał ci imię, kiedy byłaś jeszcze płodem. Wiedział co się stanie, zanim się stanie. On zagrożenie spoglądał głównie na Lordzie Tireku, którego w Epicki sposób pokonałaś. Przed twoimi narodzinami miałaś siostrę, która... zginęła tragicznie. Rodzice nie chcieli ci mówić, dla tego, żebyś nie była smutna, jak Shining. Ja chciałem ci powiedzieć, lecz Turkus mnie powstrzymał tym zaklęciem i powiedział bym ją wskrzesił. Mieszka na przeciwko nas... i z tego co wiem, za parę minut przyjdą twoi rodzice do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 23, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Szok. Zawał. Twi znieruchomiała. Popsułeś ją chyba... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Kochanie... - łapię ją za ramiona - ... Twilight, wszystko gra. Wybacz... ja... chciałem ci powiedzieć ale... nie mogłem - powiedziałem z błaganiem w oczach. Chyba nie odzyskamy tego dnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 24, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2014 - Jak... Jak się nazywa... - zapytała głosem, jakby miała chrypę. Przyłożyła kopyto do czoła. Może jakoś odzyskacie ten dzień... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 - V... Violet Star - powiedziałem i całkowicie oddalony jak Jacuzzi pozwala chowam kopyta w twarzy. Boli mnie, że musiałem to ukrywać... ale nie chciałem by cierpiała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 24, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Twi przez pierwsze parę sekund się nie ruszała, trawiła te informacje. Po następnych paru poczułeś, że cię tuli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Spoglądam na nią... - Nie... nie gniewasz się? - spytałem się. Ona się nie gniewa... chyba... bo mnie tuli, nie wiem czy to dla pocieszenia czy... nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 24, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2014 - Może trochę... - przyznała. Następnie cię pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Odwzajemniam pocałunek i po chwili odrywam usta. - Co teraz kochanie? - spytałem się jej. Mam nadzieje, że wszystko będzie w porządku. Nie chce by się na mnie gniewała. - Jak chcesz to mogę poprawić ci humor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 24, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Lekko pokiwała głową. Ponownie cię pocałowała. Czułeś, jak jej szybko serce bije z powodu tej wiadomości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 łaskoczę ją skrzydełkiem za uchem... więc dzień nie stracony. Miło będzie znów spędzić z nią dzień. Ah... jak ja ją kocham. I dzięki bogu, że jej rodzice mnie zaakceptowali (szkoda, że dopiero po takim czasie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 24, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Jakoś się uśmiechnęła. Usiadła obok ciebie. Chyba jakoś uratujesz ten dzień... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Więc obejmuje ją i całuje namiętnie. Ukradkiem sprawdzam czy by chciała ją poznać. Siostrę mam na myśli. Nasz wspólny dzień... niech się zacznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 24, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Waha się. Chce ją poznać, ale boi się reakcji, własnej i siostry. Odwzajemniła pocałunek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts