KougatKnave3 Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Szybkim i zgrabnym ruchem podnoszę ją i kładę tak by siedziała na moich nogach twarzą lekko wyżej od mojej. Patrzę na nią uśmiechem i znów całuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 24, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Ponownie odwzajemniła pocałunek. Dookoła was nikogo... Jest nawet szansa, że Capo nie przyjdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Yay. Kopytem zaczynam jeździć wokół jej tunelu, a drugie masuje jej skrzydła. Moje skrzydło, ociera się o jej róg. Nie musi od razu jej poznawać... może za miesiąc, albo za dwa. Ale dzisiaj do niej idę, na kontrole... tak jak do Spika w sprawie Daisy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 24, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Zamruczała. Uniosła głowę i przejechała języczkiem po twoim rogu. Przyjemne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 - Mmmm... - mruknąłem w odpowiedzi. Nie przerywam swoich czynności kopytami i skrzydłem. Przymykam lekko oczy pokazując, że mi dobrze. Za niedługo będzie wejście smoka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 24, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Twilight nie przerywała lizania. Zauważyłeś, że jej skrzydła się napięły. Zamruczała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Czas na wejście. Lekko ją podnoszę po czym już swój napięty członek, wsadzam powoli i z gracją w jej wnętrze. Po wsadzeniu, zaczynam ją podnosić do góry i w dół. Jak ona zacznie to robić, to kopyta wrócą do masowania skrzydeł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 24, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Powoli zaczęła unosić się i opadać. Pojękiwała. Capo nie ma na horyzoncie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Jeszcze go przywołasz. Drugie wolne skrzydło niech gilgoczę ją za uchem. Tym samym zajmuje się jej wszystkimi miejscami erogennymi. Lekko przyśpieszam posuw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 24, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Jęczała z przymkniętymi oczami. Wait... Zabezpieczenia! Capo nie ma na horyzoncie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Więc szybko się zabezpieczam. Następnie przyśpieszam jeszcze szybciej by była odprężona i rozkoszowała się tym uczuciem jak najwięcej się da. Też przymykam lekko oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 24, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Poczułeś jej magię na swoich skrzydłach. Było ci coraz przyjemniej. Twi jęczała coraz głośniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Też pokazuje, że jest mi dobrze. Przyśpieszam najszybciej jak mogę by po paru minutach wystrzelić wypełniając ją sokami. Następnie patrzę na nią z miłością i uśmiechem, dysząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 24, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Twi też dyszała. Odpowiadała tym samym spojrzeniem. Następnie cię pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Odwzajemniam, po chwili odrywam usta i pytam się. - Co teraz, Kochanie? - Jestem otwarty na sugestie... zrobię wszystko o co poprosi... wszystko, by móc zadowolić Moją Małą Księżniczkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 24, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2014 - Ty wymyśl... - szepnęła i wtuliła się w ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Hmmm - Mam pomysł. Zaraz wrócę - powiedziałem i po wyjściu i wytarciu się, przenoszę się do Jubilera. Tam kupuje NAJDROŻSZY pierścionek zaręczynowy. Cza się znów ożenić, nie? Proszę by go zapakowano. Wpierw patrzę jak wygląda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 24, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Złoty. Diamenty. Ametysty. PIĘKNY JAK NAJLEPSZA SUKNIA RARCI! Czyli bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Trochę za dużo świeci... ja pierdole, jaki żar... ale nie będzie go nosić przy oku. Żar dlatego, że ten zasrany Neon, świeci. Tak czy siak. Po zapakowaniu wracam szybko, i ukrywając pudełeczko, podchodzę w pobliże Jacuzzi. - Kochanie... możesz na chwile tu podejść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 24, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Pokiwała głową i wyszła. Jest piękna, nawet gdy ocieka wodą i waszymi sokami... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 O tym ostatnim nie musiałaś wspominać. - Kochanie... właśnie zdałem sobie sprawę, że my nie jesteśmy małżeństwem... pamiętasz tamtą celę? - spytałem się. Na pewno pamięta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 24, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Ale to prawda. - Tak... - mruknęła i spuściła głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 - Więc... trzeba to naprawić, nie? - Spytałem się i ukląkłem przed nią i mówię.- Twilight... mieliśmy dni, dobre i złe, lecz więcej było tych dobrych. Kocham cię, a ty kochasz mnie... chciałbym spędzić z tobą resztę życia... - powiedziałem i pokazałem pudełeczko. - Twilight, czy zechcesz... - otworzyłem je pokazując pierścionek -... znów za mnie wyjść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 24, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Twi bez namysłu cię przytuliła. Rarciowa część mózgu uznała to za ciut obrzydliwe... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Po pierwsze: CZEMU OBRZYDLIWE?! Po drugie: To ja mam jakąś część mózgu ala Rarity? Bez namysłu też ją przytulam. Po chwili ją puszczam. - Ja mniemam, to znaczy tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts