Nightmare Napisano Czerwiec 24, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Pokiwała głową. Obrzydliwe, bo jest w waszych sokach, i tak, mazz taką część. Skądś masz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Za dużo czasu spędzałem z Rarcią... ZDECYDOWANIE. - Więc... trzeba będzie zająć się organizacją ślubu - powiedziałem i ją pocałowałem. Gówno mnie obchodzi, że jest w sokach... ważne, że ją tulę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 24, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Pokiwała głową. Następnie wzięła ręcznik i zaczęła się wycierać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Biorę jej ręcznik i ja ją wycieram. Niech se odpocznie, ja będę ją dzisiaj we wszystkim wyręczać. Więc zaczynam wpierw od rogu i głowy, po przez tułów i skrzydła. Na tyłeczku i kopytach kończąc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 24, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Po wycieraniu poszła się przespać. Ty jesteś całkiem rozbudzony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Sprawdzam która godzina. Jak zbliża się 18, to wychodzę do Restauracji. Żeńska część personelu, pewnie nie będzie zadowolona, więc będzie krucho. Mam pomysł. Wiem, że Rarity ma wciąż inne prace, jak Jubilerka i inne. razem dostaje 5 000... ode mnie najwięcej. Skoro zarabiamy w cholerę dużo, to z standardowych 2 tysi, dam im na 4. Dzięki temu, Rarity nie będzie już musiała pracować 18 godzin dziennie, a tylko 8. Po dojściu, sprawdzam czy Żeńska cześć jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 24, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Jeszcze nie ma 18. Dopiero 14. Jeszcze trochę poczekasz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Więc znajduje sobie coś do roboty. Praca na komputerze, czytanie... co kolwiek. Następnie jak dojdzie 17.30 to wychodzę do roboty informując rodzinę o tym. Mam nadzieje, że dzisiaj będzie spokój. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 24, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Po paru minutach byłeś przed restauracją. Przez okno zauważyłeś wkurwioną Gildę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Będzie grubo. Wchodzę - Witam wszystkich zebranych - powiedziałem i spoglądnąłem na personel by sprawdzić kto jest, a kogo nie ma. Mam nadzieje, że jest cały personel ten co ma być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 24, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Żeńska część minus Lucy. Gilda chce cie zabić.. Rzuciła się na ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Odskakuje - Ej... ej... wolnego. Co tak skaczesz na mnie - spytałem patrząc się na nią. Jak widać, wszystkie Gryfy chcą mnie zabić. BEZ WYJĄTKU. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 24, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2014 - DZISIAJ JEST NAJLEPSZA POGODA NA SEN NA CHMURZE! - ryknęła i skoczyła znowu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Odskakuje znowu - Trzeba było przyjść do roboty jak prosiłem. Wtedy nie musielibyście tutaj siedzieć, a moglibyście mieć wolne, jak Capo, Ghost, Visari i Lucy. Słuszna nauczka... kiedyś mi za to podziękujesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 24, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2014 - WRRRRRRRRRR!!! - warknęła i usiadła. Za pięć minut otwieracie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 - Dobra... zanim pójdziecie się przebierać, informacja. Doszły mnie słuchy, że niektórzy z was - spoglądam na Rarity - Pracują wiecej niż śpią. Dlatego postanowiłem, że skoro mamy dużo wpłat od klientów, to płacę z 2 tysi, przenoszę na 4 i pół tysiąca. Możecie, teraz popracować, i mieć czas dla siebie i waszych Hobby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 25, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2014 Yay! Wszyscy się uśmiechnęli. Oprócz Gildy. - Czasem chciałabym, by ktoś inny dowodził... - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 Spoglądam na nią. - Może twoje życzenie się spełni. Teraz idźcie się przebierać, mamy sporo pracy - powiedziałem i sam rzuciłem płaszcz na wieszak w restauracji. Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 25, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2014 Jeb, jeb, jeb. Ktoś zapukał do drzwi. Niezbyt lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 Więc wychodzę - Proszę. Restauracja już otwarta - spoglądam na tego kogoś. Może znam... może nie. Zaraz się przekonam, ale po sposobie pukania to spodziewam się. 1) Galax 2) Luna która przyszła po Alimenty 3) Capo który wkurwił jakąś klacz i szuka kryjówki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 25, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2014 Do restauracji wszedł dumnie szary jednorożec z czarną grzywą. Zaczął wydawać jakieś rozkazy Gildzie, Cloudi i Visariemu, który przylazł się pogapić. Z początku nie wiedzieli o co chodzi. - Przejmuję dowodzenie - powiedział po wydaniu rozkazów związanych z przygotowaniem się na jutrzejszy atak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 - Chyba się przesłyszałem. Ja dowodzę Armią Cudzoziemską. A to jest Oddział Generalski. Podlegają mi, i tylko mi, jako Generałowi. Ranga, i imię - powiedziałem. Co on sobie myśli? Ja nimi dowodzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 25, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2014 - Już nie - odpowiedział tobie. - Straciłeś wszystkie przywileje wraz z początkiem wojny - dodał. Gilda się uśmiechnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 - Że kurwa CO? Z czyjego rozkazu. Mi wydawać rozkazy może wyłącznie Szah Faruk... pokaż mi dowód na to, że zostałem wywalony - powiedziałem hardo. Nie pokaże... to niech wypierdziela z restauracji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 25, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2014 Pokazał ci pięknie napisany papierek. Krótko mówiąc, koniec z kasą z podatków. No i posadą. I przywilejami... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts