KougatKnave3 Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 Patrzę na to zaszokowany... nie... jakim kurwa cudem. Przecież nie dostawałem ostatnio zleceń politycznych. Ten wypadek z wojną, był tylko raz. Faruk... Tylko ty możesz dać mi taki papierek. Patrze czy on to podpisał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 25, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2014 Podpisał. Podpis Faruka stoi jak Deli przed drzwiami, gdy Bolt piecze ciastka z białą czekoladą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 Sprawdzam kto przejmuje moje stanowisko. Faruk... wpierw nie dajesz mi zleceń, a teraz wywalasz... pięknie. Po sprawdzeniu kto przejmuje moją posadę, zgniatam papier i wrzucam go w kąt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 25, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2014 Dust Gun. Czyli kuc jednoróg, który stoi przed tobą. Magią podniósł papier, wyprostował i włożył do juk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 - Vis, Gilda i Cloudi... poznajcie nowego Generała Armii cudzoziemskiej i naszego nowego Kapitana... Dust Gun'a - spojrzałem na niego groźnie. Jeszcze zobaczymy kto jest górą. Odzyskam stołek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 25, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2014 Z obojętną miną zawołał ekipę, do niedawna twoją. Następnie wyszli. Zostałeś sam z Rarcią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 Spuszczam głowę, i trzęsie się mi kopyto. Zaraz wyjdę z siebie. Moja Ekipa... mój oddział... jak... teraz muszę słuchać tego gnoja. A najgorsze, że od tak wyszli nie patrząc na mnie. - T... to... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 25, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2014 Rarity objęła cię i przytuliła na pocieszenie. Z kuchni przylazł Bolt i zaczął się rozglądać, czemu reszty nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 Odwzajemniam. Po dłuższej chwili ją puszczam. - Możesz... iść do domu... zamykam restauracje na parę dni... dopóki nie znajdę... nowego personelu - powiedziałem załamany i biorąc bolta, Wywieszam tabliczkę, zamknięte do odwołania i idę do domu, żegnając Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 25, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2014 Rarcia poszła do butiku. Po chwili już byłeś przed domem. W tej chwili się ciebie nie spodziewają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 Tak czy siak wchodzę do środka. - Wróciliśmy... - powiedziałem i od razu poszedłem do łóżka. Za bardzo jestem załamany. Przynajmniej mam jeszcze miasto, i Restauracje w Ponyville. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 25, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2014 Twilight przytuliła cię. Już leżała. - Co się stało? - zapytała. Po chwili do sypialni weszła też Deli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 - Faruk... pozbawił mnie funkcji Naczelnego dowódcy Armii cudzoziemskiej, zabrano mi oddział... i jutro będę musiał iść z karabinem na wojnie - powiedziałem. Inaczej tylko bym siedział w sztabie, ale... teraz to znów muszę wrócić na wojnę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 25, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2014 - Proszę... Nie idź - powiedziała, tuląc cię. - Jeszcze coś ci się stanie... Deli podlazła i też cię przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 - Niestety... nie mam wyboru - powiedziałem, tuląc ją. Niestety nie mam wyboru, a jutro będę musiał wykonywać rozkazy tego debila Dusta. Zajebie Faruka... nie ma czego tu szukać. - A najgorsze jest to, że to stało się z inicjatywy Faruka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 25, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2014 Przytuliła cię mocniej. Mała poszła do kuchni i po chwili wróciła z ciastkiem. Dała ci je. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 Głaskam ją i się uśmiechnąłem - Dzięki - powiedziałem i wpuściłem ją do środka. - Jutro o 8... przyjadą po mnie. Idę... powiedzieć Lucy. Zaraz wrócę - powiedziałem i idę do pokoju Lucy. Ciekawe co robi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 25, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2014 Lucy siedzi u siebie i próbuje własnokopytnie zrobić sobie różowe pasemka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 Uśmiecham się i jej pomagam - Czekaj pomogę - powiedziałem i zaczynam jej pomagać. - Słuchaj... jutro... wyjeżdżamy oboje - powiedziałem przybity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 25, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2014 - Słyszałam - powiedziała. Nieźle wygląda z różowymi pasemkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 - ładnie z tymi pasemkami wyglądasz - powiedziałem. - Więc wiesz, że jutro jedziemy na wojnę... i nie w postaci dowódców. Co o tym sądzisz.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 25, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2014 - Trochę nienaturalnie... Ale trudno - powiedziała. Uśmiechnęła się do ciebie pocieszająco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 Tulę ją. Następnie puszczam z objęć i idę w stronę drzwi - Dziękuje - powiedziałem odwracając lekko głowę w jej kierunku. Mam jej za co dziękować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 25, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2014 Zabrała się za pedicure. Co ona tak nagle z tym wyglądem... Bardzo ładnie jej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 - Wiesz... - siadam koło niej - Przykro mi, że tak poszło z Galaxem. Powiedz mi, czemu u niego czułaś się bardziej swobodniej... zanim odzyskałem wolność? - spytałem się jej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts