Nightmare Napisano Czerwiec 25, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2014 - Wiesz... Tam nie słyszałam zbyt wielu próśb, by coś robić. Bez urazy, ale... masz sporo wymagań - powiedziała i lekko się uśmiechnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 Odetchnąłem. Nagle na coś wpadłem... będzie ryzykownie dla mnie... ale będzie miała swobodę. - Więc chciałabyś więcej swobody... co? - spytałem się spuszczając głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 25, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2014 - Teraz jestem zadowolona z obecnego stanu rzeczy. A co? - zapytała, zaciekawiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 - Bo... - powiedziałem i wyciągnąłem instrukcje obsługi Lucy... wiem jak to brzmi. Przewijam na ostatnią... 13201 stronę, sporo tego, i czytam jej zaklęcie wyswobodzenia. - Rozdział 13201, strona 13201, nazwa "Wyswobodzenie". Zaklęcie to, całkowicie uwalnia duszę włóczni, z konieczności usługiwania swojego posiadacza i daje prawo jej: 1) Założyć własną rodzinę i mieć dzieci, z czego to drugie zacznie działać rok po uwolnieniu. 2) Nie będzie powiązana z poprzednim posiadaczem, usuwając wszystkie ślady jej obecności z powiernika. 3) Zachowa swoje zdolności które miała jako włócznia. ... do stworzenia zaklęcia jest potrzebne ponad 48 godzin wspólnej pracy powiernika i włóczni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 25, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2014 - Nie trzeba, Allan - powiedziała i uśmiechnęła się do ciebie. - Nie potrzebuję tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 - Jeśli jednak chciałabyś... to wystarczy powiedzieć - powiedziałem i odwzajemniłem uśmiech. Następie ziewam i spoglądając na nią - Jak nie chcesz, to nie musisz jutro ze mną jechać... poradzę sobie na wojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 25, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2014 - Pojadę. Tak, czy siak - powiedziała. Uśmiechnęła się do ciebie. Ziew. Chyba czas spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 Uśmiecham się do niej - Dziękuje... - powiedziałem po czym ją przytuliłem. Następnie upewniwszy się, że nikt nie podgląda czy patrzy, to w nagrodę, że jednak idzie ze mną. Lekko cmokam ją w policzek. - Dobranoc - powiedziałem. Należy się jej. Następnie idę spać do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 26, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Lucy zarumieniła się i położyła. Po chwili spała. Ty chyba też powinieneś pójść do łóżka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Z uśmiechem patrzę jak śpi, a potem idę do swojego łóżka, i wtulam się w Twilight. Lucy... naprawdę jestem jej wdzięczny, że idzie ze mną. Nie wiem jak się jej odwdzięczę. Albo wiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 26, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Po chwili już biegłeś przez pustkowia. Twi biegła kilka kroków z tyłu. Trzymała w zębach kryształową fiolkę z błękitną masą w środku. Dusza. Za nią gonił trzygłowy pies. Skoczył na nią i środkowa głowa wgryzła się w jej kark. Twilight wydała z siebie zduszony krzyk i rzuciła ci fiolkę. Złapałeś. Cerber natychmiast puścił Twilight, która upadła na pach, krwawiąc. Cerber rzucił się w twoją stronę, przy okazji jedną łapą miażdżąc kości skrzydła klaczy. Nie wydała żadnego dźwięku. Następnie obudziłeś się, gdy wszystkie łby Cerbera skoczyły na ciebie. Obok ciebie było puste miejsce Twi. Jest trzecia w nocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Cały zlany potem patrzę dookoła. Wstaję i idę szukać Twilight. Matko... co to za sen? Ale nic, to tylko sen. Nie myśl o tym, a na pewno nie będzie obrazów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 26, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Twi siedziała u Fire'a. Uspokajała malucha. Pewnie obudził ją jego płacz. Ale na szczęście jest cała i zdrowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Uśmiecham się i zachodząc ja od tyłu, przytulam ją - Hey - powiedziałem do uszka szeptem i pocałowałem ja. Następnie spoglądam na malucha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 26, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Odwzajemniła przytulenie. - Czemu nie śpisz? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 - Obudziłem się przed chwilą... coś już nie mogę spać. A ty? Pewnie Fire cię obudził, co? - spytałem się. - Mam nadzieje, że wrócę z tej wojny. Dust Gun raczej nie dba o jednostki... a o własną dupę. Słynie też z zaczepiania żeńskiego personelu w TYCH sprawach... więc się martwię o Lucy. Mówiłem jej by została, lecz ona chce jechać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 26, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2014 - Nie możesz udać, że jesteście chorzy, czy coś? - zapytała z nadzieją. Nie chce byś jechał. Boi się, że zginiesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 - To już ustalone. I tak mam już przesrane, że nie uczestniczyłem w Politycznych sprawach, choć nie dostawałem, żadnych raportów, ani zleceń. Spokojnie... pamiętaj, że mam jedno wskrzeszenie. Nawet jak zginę, to wrócę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 26, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Przytuliła cię. Odetchnęła z ulgą. Ziewnęła. Chyba czas spać dla niej. Ty jesteś rozbudzony przez ten sen... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Prowadzę ją do łóżka. Połączenie z Lucy sprawia, że mamy Podobne sny i podobny poziom rozbudzania między innymi. Więc na 100% nie śpi. Po uśpieniu Twi, idę sprawdzić co u Lucy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 26, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Czyta sobie książkę. Nic specjalnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 - Hey... mogę wejść? - spytałem się. Nudzi mi się, więc może, spędzę z nią trochę czasu. Przy okazji trochę bliżej się poznamy. Głupio się czuje, że wcześniej byłem trochę władczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 26, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2014 - Jasne - powiedziała i odłożyła książkę. Usiadła na łóżku i poklepała miejsce obok siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Usiadłem obok niej, spojrzałem na jej białe oczy... sama była biała, nie licząc tych pasemek i pedicure. - Chciałem cię przeprosić, jaki byłem wcześniej. Nie sądziłem, że ci to przeszkadza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 26, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2014 - A tam, co było, minęło - powiedziała i cię przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts