Nightmare Napisano Czerwiec 26, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Od razu powiedział, że ma zmyć ten makijaż, "to nie wybieg dla modelek" i ma się go słuchać. Lucy powiedziała, że słyszy, ale ją to nie obchodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 - Ona nie należy do wojska, nie słucha nikogo prócz mnie. Ja nie będę jej zmieniać, nie ważne, jak panu się ona nie podoba - powiedziałem i postawiłem swoją postawę. Kątem oka spoglądam na resztę ekipy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 26, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Dust nie odpowiedział, tylko się wkurzył. Dał ci z liścia, Lucy też i tyle go widzieliście. Wyszedł wraz z ekipą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Robię kwaśną minę. - Może jest przywódcą... ale walić z liścia umie tak jak posługuje się ładnym językiem... czyli chujowo. Nawet nie poczułem - powiedziałem patrząc na wyjście. Ekipa mogła chociaż dać jakiś cień sprzeciwu, chociażby niepewne spojrzenia... ale nic... widać, że wolą Dusta ode mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 26, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Gilda chyba została wykluczona z ekipy. Cloudi zapytała na to dlaczego, a Dust odpowiedział, że może sprawiać problemy na polu bitwy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 - Jakie problemy - powiedziałem za Dustem - Ona miała najlepsze wyniki w strzelaniu. Lepszego operatora KM i żołnierza wsparcia nie znajdziecie - powiedziałem. Ten Dust... on zaczyna przeginać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 26, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2014 - Jest gryfem. Może wystąpić w obronie swoich - odpowiedział, nawet na ciebie nie patrząc. To chyba idziecie już walczyć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 - TO już dawno nie była by w wojsku. Walczyła z innymi Gryfami nie raz. Pokazała, że stoi po stronie Federacji. Więc inne Gryfy w Armii Cudzoziemskiej, też wywaliłeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 26, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Kiwnął głową. - Zostawiłem tylko te, które w Królestwie gryfów nie mają żadnej rodziny - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Czyli z 98% Grygów poszło w Cywil. Nie mam pytań już. Czekam aż załadują nas do Choppera i aż dolecimy do Portu Hanshan... pierwszego naszego Celu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 26, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Tam też szybko dolecieliście. W tym czasie Lucy nałożyła sobie makijaż na oczy. Wygląda przecudnie i bez tego, ale chce wkurzyć Dusta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Uśmiecham się. Wiem, że może gdyż ona ma taką cerę, że nawet brud i błoto nie rozpieprzą nałożonej przez niej tapety... tak w skrócie mówię na makijaż. Czekam aż klapa się otworzy, a następnie wybiegam do najbliższej osłony, jeśli jesteśmy pod ostrzałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 26, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Szczelajom! Szczelajom! Lucy przemknęła jak strzała do najbliższej osłony. Tobie jeszcze dali przed wyjściem karabin. Ten, co ja go lubię w L4D2. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Wywalam go i włączając swój pancerz biorę MSBS Bezkolbowy, tylko tą bronią walczę. Następnie idę do osłony z Lucy... nie będę walczył jakimś gównem. W pancerzu mam zamontowany MSBS, Moje pistolety, i te Krawisze z ostrzami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 26, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Dosyć spory teren. Wszyscy szczelali. Nagle zobaczyłeś jak coś włazi na pole bitwy. Po waszej stronie. Małe gryfiątko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 O kurwa. Otaczam go polem ochronnym i przenoszę go na bezpieczny teren. Następnie kontynuuje ostrzał. Staram się, by nikt nie strzelał do dzieciaka. Może jestem żołnierzem... ale nie takim by zabijać dzieci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 26, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Ledwie podszedłeś do malucha, Dust szybko do niego strzelił. Nastąpiło oślepiające światło. To chyba jednak nie było gryfiątko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Więc patrzę co to było. Ja pierdole... jak się zaczęło zażyć. Nie wiem co jest grane. Jak to nie było gryfiątko... co to kurwa było? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 26, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Chyba jakaś bomba gryfów. Przez kilka sekund nic nie widziałeś. Poczułeś, że Lucy zaciągnęła cię za osłonę. W końcu odzyskałeś wzrok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 - Cholera... gryfy za dużo się nauczyły. Dziecio-bomba... nie spodziewałem się - powiedziałem i kontynuuje ostrzał do wroga lokalizując przy okazji potencjalne Bomby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 26, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Po paru minutach na pole wylazło kolejne gryfiątko. Gryfy wyszczerzyły się na jego widok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Sprawdzam czy to jest prawdziwe dziecko, czy bomba. Jeśli bomba to chwytami i detonuje ją w pozycjach gryfów. Jeśli nie, to lewituje je w bezpieczne miejsce, ale nie nasze okopy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 26, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Jakoś ciężko jest sprawdzić, czy to bomba, czy dziecko. Są identyczne. Na pole wlazło kolejne gryfiątko. Gryfy chyba nie oszczędzają zabawek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Więc tak. KAŻDE napotkane dzieciątko wyrzucam na formacje gryfów. I jeśli zlokalizuje tam tym razem przy pomocy Lucy, zapalniki, to je detonuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 27, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Problem w tym, że oni odrzucali je z powrotem. Dust bez namysłu strzelał we wszystkie maluchy. Większość wybuchała oślepiającym światłem. Jednak jeden zachwiał się i upadł. Pod nim uformowała się kałuża krwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts