KougatKnave3 Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Przyciągam Gryfa magią i zaczynam wraz z Lucy leczyć małego. Olewam rozkazy Dusta by wyleczyć małego. Z Lucy robimy wszystko by dziecko przeżyło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 27, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Mały zginął. Niestety, przez celność Dusta, odszedł na miejscu. Jakaś matka gryfia straciła dziecko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Posyłam wrogie spojrzenie na Dusta. Pod moją komendą nigdy by się to nie stało - Mam nadzieje, że jesteś zadowolony - rzuciłem do Dusa. Będę się musiał zająć później tym małym. Mówię Lucy by go gdzieś schowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 27, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2014 - Zamknij się i strzelaj! - warknął. I dalej szczelał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 - Phi... - mruknąłem i strzelam starając nie strzelać w te bomby, niech się ten Dust nimi zajmie, nie będą na moim sumieniu. Choć i tak staram się ratować Gryfie dzieciaki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 27, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Więcej dzieci nie było, same bomby. W końcu gryfy zaczęły się wycofywać. Nawet ich zatrute kusze nie mają szans z waszą bronią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Więc przesuwam się z pozycji do pozycji, by w końcu zając rynek, a tym samym większość miasta. Zajmiesz Rynek, droga do Twierdzy jest otwarta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 27, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2014 No to już macie zajęte prawie całe miasto. U was kilka ofiar, u gryfów kilkanaście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Coś się polepszyła ich taktyka. Więc czekam na rozkazy, ciekawe jak ma zamiar zdobyć Fort. Fort Portu Hanshan słynie, że nie można go zdobyć od frontu... Nawet dla Federacji to prawda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 27, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Kazał wam przebrać się za gryfy magią i wejść tam jako wycofujący się żołnierze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 - Nie możliwe. Equestrianie próbowali tego 250 lat temu. Od razu zabili ich. Spójrz - wskazałem na czubki wierz, gdzie powinny stać emitujące na zielono kostury - To Destabilizator Magii. Dwa metry od naszej pozycji, weszlibyśmy w zasięg i nasz Kamuflaż poszedł by w nicość, a ich działa, od razu by nas rozwaliły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 27, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Dust westchnął. - To nie możecie tam wlecieć od tyłu? Jesteście alicornami - powiedział, jak do idiotów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 - Słuchaj - pokazałem pokazując mu mapę miasta i przybliżam je tak by pokazywało twierdzę ze wszystkimi szczegółami - To aktualna twierdza. Dzięki Terma Scan, widzimy rozkład pomieszczeń. Nie można się tam dostać od tyłu, lewa czy prawa, a tym bardziej od frontu. Zamek jest lepiej chroniony niż Kibel Celesti podczas jej Sraki, jest jeden możliwy sposób... lecz jeden zły krok, i całe miasto i najbliższa okolica pójdzie w piździec. Powiem ci to czego nie wiesz... gdyż sam się niedawno o tym dowiedziałem. Oni tu mają prototyp Bomby Atomowej... i można ją wykorzystać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 27, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2014 - To proszę bardzo, skoro taki z ciebie strateg, to wymyśl, jak się tam dostać - powiedział zirytowany Dust. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Przesuwam na drugi koniec miasta. Do części przemysłowej gdzie jeszcze nie udało nawet zając się ani jednego punktu. - Tutaj nie mają kosturów. I tutaj mają DZIAŁAJĄCY prototyp Bomby. Według skanu, w fabryce gdzie jest Bomba prowadzi sekretny tunel kolejki do samego centrum zamku. Moglibyśmy tam przenieść bombę a po wycofaniu wojsk... - spojrzałem na Dusta mając nadzieje, że wie o czym mówię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 27, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Pokiwał głową. - Prowadź - powiedział. - Wojsko zostaje, idzie Cloudi, Lucy, Visari, Allan i ja. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 - Dobra - powiedziałem i prowadzę ekipę, dzięki GPS przez najbezpieczniejsze tereny. Zakładam tłumik do MSBS i radzę to też ekipie. Jeśli dowiedzą się, że zbliżamy się, to potroją ochronę Bomby która już jest podwojona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 27, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Po paru minutach byliście przed fabryką, w której trzymano bombę. Gdy tylko się zbliżyliście, drzwi i okna okryła stalowa płyta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Więc chowam się za osłoną spodziewając się ostrzału. Spoglądam na Dusta - Co robimy. Jakieś pomysły, jak się tam możemy dostać? - spytałem się "Kapitana" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 27, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2014 - Zdejmijcie tamtych - powiedział, pokazując na gryfy w oknach na drugim piętrze. Na pierwszym i na parterze były te blachy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Więc celuje w cele i zdejmuje je krótkimi seriami. Jeśli znajdę coś co pozwoli mi zabić ich jadnym strzałem... butla z gazem lub co innego, strzelam w nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 27, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Wytłukłeś je po kolei seriami. No to czas tam wlecieć. Lucy już rozłożyła skrzydła. Problem, że Dust kazał jej się ponieść, to musi go trzymać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 - Czekaj... Mam lepszy pomysł - Powiedziałem i włączam Rage mod. Czyli Chowam MSBS i wlatuje do środka pokazując swoje akrobatyczne zdolności, zabijając ich dwoma Deaglami. Robię to dochodząc do przełącznika wrót i aktywuje je, by się otworzyły. Jeśli będzie zbyt dużo, to łącze róg z Lucy by użyć mocy naszej by zrobić mega promień by rozpieprzyć drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 27, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2014 W środku było to coś, co powinno być bombą atomową. Wielkie i za nic nie przypominające rakiety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Spoglądam na to z Dustem - Więc nie ma się czego obawiać, że zrzucą to nad nasze ziemie - powiedziałem i podszedłem tam razem z Lucy i zaczynamy analizować tą Bombę by sprawdzić w jakim jest stanie. W końcu jestem Pirotehnikiem i wiem najlepiej o wybuchających rzeczach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts