Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Pojękiwała głośno. Dawno tego nie robiliście. Lucy ponownie cię pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Więc wsadzam język w jej usta, by zaczął tańczyć z jej. Nie przerywam też innych masaży i łaskotek jakie jej robię. Powoli i z gracją przyśpieszam posuw mojego członka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Pojękiwała coraz głośniej. Przeturlała się tak, że teraz ty jesteś na górze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Więc nie przestając całować, przyśpieszam swój posuw do średnich obrotów. Z Lucy... czuje się jakoś wyjątkowy, tak samo jak przy Twi... zaraz... chyba nie... nie, na pewno nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Jęczała coraz głośniej. Skrzydłami wciąż poruszała przy twoich bokach, wywołując łaskotanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Przyśpieszam do najwyższych obrotów, by po paru minutach wypełnić ją swoimi białymi płynami. Odrywam swe usta i spoglądam na nią, z uśmiechem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Uśmiechnęła się do ciebie i przytuliła, dysząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Odwzajemniam, wyjmując swój członek. Po chwili patrząc w księżyc pytam się Lucy. - C... co teraz? - spytałem się głaszcząc ją po głowie. Wciąż... wciąż nie czuje się zdrajcą... co się dzieje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Wtuliła się w ciebie. - Nie wiem... - mruknęła. Słodko... Leżycie sobie, wtuleni w siebie, na terytorium wroga, na które zalecieliście w Lucy w jej Rage... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Po chwili ją puszczam. - Powinniśmy już wracać. Co do tej sytuacji z spaniem... - spytałem się, gładząc się po tyle głowy. Trzeba będzie coś ustalić, by znów nie zaatakowała Dusta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - Hmmm? - zapytała. Chyba zmęczyła się na tyle, by nie wściekać się na Dusta. Ale pewnie wkrótce oprzytomnieje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - Musisz czymś innym zapełnić łóżko... by nie mógł już znów ci wleźć - powiedziałem unosząc się i lecąc powoli w stronę obozu. Musimy coś wymyślić - Masz pomysł czym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - Może po protu położę się pod łóżkiem? - zaproponowała. No tak... Na patyk nikt nie zwróci uwagi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - Zaczną się pytania gdzie polazłaś... - powiedziałem zaczynając myśleć. Trzeba będzie wymyślić coś, co spowoduje, że nie będzie musiała spać w formie włóczni a normalnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - To ja nie wiem - powiedziała i ziewnęła. Raczej trzeba by iść spać... Znowu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - Wiem, że to może zabrzmieć dziwnie... - zacząłem - Ale tym wypełnieniem, może być Cloudi, albo Visari... mówiłaś, że im ufasz, a oni zapewne już wiedzą o tym co się stało z Dustem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - A może ty ze mną pośpisz? - zaproponowała Lucy, przytulając cię. Czas lecieć do obozu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Spoglądnąłem na nią... - Jeśli to ci nie będzie przeszkadzać... to dobrze. W sumie, jak czytałem twoją instrukcji, to mówiono tam, że jak śpimy w odległości 10 m od siebie, to bardziej wypoczęci, silniejsi czy mądrzejsi... nie pamiętam dokładnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - Więc ustalone - powiedziała z uśmiechem i przytuliła cię ponownie. Zaraz zaczną was szukać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - Dobra... pośpieszmy się, bo będzie problem - powiedziałem i wraz z Lucy przyśpieszamy by można było zdążyć przed Godziną policyjną. Potem kładę się na pryczy robiąc miejsce lokatorce i zasypiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Gdy się obudziłeś, byłeś wtulony w Lucy. Reszty już nie było w środku. Chyba już wyszli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Więc wstaję. Tak by nie obudzić Lucy, która i tak za 10 min się obudzi. Wciąż jestem trochę smutny, dlatego, że nie zareagowali w ogóle na to, że zmiana poszła w kadrze oficerskiej... ale wygląda na to, że byłem złym dowódcą. Po tym jak Lucy wstanie, idę do stołówki. Dzisiaj wymarsz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Telefon dzwoni! Dzwoni, dzwoni, dzwoni! Pewnie Deli albo Twilight... EWENTUALNIE Bolt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Bo Lily by nigdy nie zadzwoniła. Więc odbieram - Halo? - spytałem się kto dzwoni Deli, Twi albo Bolt, bo jak mówiłem, Lily nie zadzwoniłaby... za bardzo konsolą zajęta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Deli. - Tata, kiedy wrócisz? - zapytała. Wow... Nie sepleni... Logopeda zrobiła swoje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts