KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Spoglądam na Deli. - Posłuchaj... nic złego ci nie zrobi. To dziecko takie jak ty... na pewno znajdziecie wspólny język. Zrobisz to dla mnie? Dzięki temu maluszkowi, jestem tu teraz z tobą - powiedziałem do niej z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - Dobrze, ale... Nie zaatakuje? - zapytała i wlepiła w ciebie swoje wielkie ślepka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - On nie umie walczyć. Gryfy zaczynają szkolenie dopiero w póżnym okresie dzieciństwa, a on mniej więcej jest jeszcze za młody na to. Więc nie powinien cię zaatakować. Może nawet się zaprzyjaźnicie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Spojrzała na ciebie. Widać, że nie sądzi tak. Ale jakoś się uspokoiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Uśmiecham się. - Spokojnie, masz moje słowo, że nie skrzwdzi cię. No... idź do swojego pokoju - powiedziałem z uśmiechem. Spoglądam na Twilight. - Wybacz, że tak się uniosłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - Dobra, nie szkodzi... Może... zajmij się Deli... - zaproponowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - Dobrze - powiedziałem i poszedłem do Deli by spędzić z nią czas. Niech Lucy pokaże Beak'owi gdzie może zakwaterować się. Mamy pokój gościnny. Teraz jakiś czas spędzę czas z córeczką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Mała siedzi u siebie w pokoju. Jednym kopytem dotyka karku. Tak, jakby wciąż czuła na nim uścisk gryfa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Siadam koło niej i ją tule - spokojnie. Nie zrobi ci krzywdy. Może spędzimy ten czas razem? - spytałem patrząc się na nią z uśmiechem. Dawno nie spędzałem z nią czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Pokiwała łebkiem z uśmiechem. Chyba się zaczyna uspokajać. To czas na zabawę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Więc spędzam z nią czas, najlepiej jak potrafię. W końcu trzeba jakoś się zaopiekować córeczką. Potem po zabawię, pójdę sprawdzić co u Beak'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Siedział biedak obok Lily na kanapie. Klacz z wkurzoną miną oglądała z nim jakąś bajkę gryfów. Od Lucy dowiedziałeś się, że Bolt się załamał, bo ulubionym jedzeniem gryfów jest mięso. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Przecież Bolt też wie, że ja i Lily mamy możliwość jedzenia Mięsa. Lily od czasu tego epizodu z Wampirami, a ja od czasu przemiany na murach Canterlotu... tylko ja głupi tyle pościłem, bo mi wszyscy pierdolili, że tylko ziele mogę jeść. Nie zapomnę widoku Celesti jak przy niej jadłem Kurczaka na spotkaniu Federacja-Equestria. Ciekawe czy to jest na MovieSite*. MovieSite - Odpowiednik Youtube w Federacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 (edytowany) To może zrobicie ognicho w ogródku? Dla wegetariańskiej części rodzinki ziemniaczki z ognicha i grilowana cukinia może być. Edytowano Czerwiec 29, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Reszta rodzinki przyzwyczaiła się, że ich kochany tatuś i siostrunia, mogę wpierdalać mięso. Nawet Deli... mówię Boltowi, że ja będę robił małemu jedzenie. Potem informuje ich, że będzie ognisko... jeśli chcą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Wszyscy się uśmiechnęli, oprócz Beaka. Mały myśli, że chcecie go piec. Bolt poszedł robić szaszłyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Uśmiecham się i siadam koło niego - Rozchmurz się... będzie fajnie - powiedziałem chcąc go jakoś przekonać do tego pomysłu. Może będziemy w stanie z nim się zaprzyjaźnić, by znaleźć dla niego rodzinkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Lily zaproponowała, by dać mu parówkę do jedzenia. "Ale nie parówkę Capo, bo się zatruje." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - Dobry pomysł Lily - powiedziałem z uśmiechem i szykuje wyżej wspomniane dla Beaka. Potem idę rozpalić ognisko i podaje Gryfkowi kij z parówką, mając nadzieje, że wie jak się piecze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Poszły trzy kiełbaski. Jedna zbyt surowa, druga spalona. Trzecia jadalna. Bolt wyniósł jedzonko. Czas piec! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Więc po upieczeniu siadamy przy stole i zaczynamy jeść. Mam nadzieje, że będzie dobrze, i Beak się przełamie. Trochę ponuro jest, kiedy jedna osoba jest cicha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Lily pomogła mu trochę z jedzeniem szaszłyka. Deli czeka aż Bolt zakopie ziemniaczki w popiele. Nie lubi cukinii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Więc jemy. Staram się też nawiązać rozmowę z Beak'iem, by go lepiej poznać i dzięki temu, znaleźć mu dobrą rodzinę, która się nim dobrze zaopiekuje. Nie chce by trafił gdzieś gdzie nie będzie się czuł dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Lubi myszy. Nie na patelni tylko w klatce. Ucieszył się, że Alex to myszka, ale spochmurniał, gdy się dowiedział, że to koszatniczka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - To myszka jak myszka. Podrasa nie robi żadnej różnicy - powiedziałem mu na temat Alexa. Zaraz... dobra atmosfera... nikt się nie spodziewa... na wszelki wypadek stawiam na małego tarczę ochronną. Lamarr może być niedaleko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts