Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 I w tym momencie... Lamarr z jakimś innym, ciemnoczerwonym headcrabem wyskoczyli zza zasłony na ciebie i Lily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Więc łapię z obrotu Lamarra i zaczynam go drapać po grzbiecie - No mój, malutki Headcrabik, mój słodki Lamarr. Co u ciebie - zaczynam się witać z nim, by w końcu dać sobie go na chwile na głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Czerwony został potraktowany przez Lily kopytem. Wylądował pod ścianą. I tak to nie przeszkodziło mu w ponownym skoku i uczepieniu się jej twarzy. Beak się wystraszył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Więc zdejmuje tego Heada z jej głowy. Następnie sprawdzam czy Wysterylizowany czy nie. Jeśli nie, to ma dodatkowe zęby. Jeśli tak, to ma tyle zębów ile Lamarr ma. - Spokojnie, mały... są nie groźne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Lily ma to z wampira, że szanse na zmianę w zombie są równe - 100%. Czyli żadne. Crab ma dodatkowe zęby i rzuca się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Czyli nie sterylizowany. Co on tutaj robi? Przecież wszystkie nie sterylizowane są w Lost Hills. Więc kiwam głową z Lily i idziemy do Łazienki. - Co z nim robimy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Lily przycisnęła agresywnego Craba do kafelków. - Odsyłamy na księżyc - powiedziała. Agresywne stworzątko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Więc magią odsyłam tego headcraba do klatki w Lost Hills. Potem oddycham i sprawdzam czy się udało. W trakcie wysyłania, robię tak, by jednocześnie nie umieścić tam Lily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Jeb. Wysłałeś kafelek Head wyślizgnął się i wpadł do wanny. Lamarr wskoczył ci na twarz, by cię ochronić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - Lily, uczyłem cię tego zaklęcia. Wyślij go do Klatki HeadCrabów, w Lost Hills. Ja na razie jestem niedysponowany - powiedziałem posiadając na twarzy Lamarra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - Jak, kiedy to się rzuca! - krzyknęła. Usłyszałeś odgłos wysyłanych kafelków. Będzie łazienka w klatce Crabów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 No to będą miały gdzie sra... one nie srają. Więc robię tak. - Dotknij mnie - powiedziałem i poprosiłem Lucy razem ze mną, by na chwilę zatrzymać czas. Kiedy to robimy. - S... szybko... nie... wytrzymamy... - jeśli się uda oczywisce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Wysłała. Po chwili opadliście z wyczerpania na podłogę. Lily zasnęła obok kibla. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Więc biorę ją na plecy i niosę do jej pokoju. Następnie ją kładę i wiem, że dawno tego nie robiłem... ale całuje ją w czułko i idę do pozostałych. - Sytuacja opanowana - powiedziałem wciąż mając Lamarra na łbie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Organizm kazał ci iść spać. Zmęczony jesteś. Deli i reszta zresztą też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - Dobra... pora spać - powiedziałem i Zdjąłem Lamarra z głowy. Potem prowadzę młodego do jego tymczasowego pokoju. Pokazuje mu gdzie co i jak. Potem patrzę na jego reakcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Uśmiechnął się. Następnie poszedł spać. Zaraz... Padniesz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Więc idę do swojego łóżka i po wtuleniu w Twi, prawpodobnie też i Deli, zasypiam. Mam nadzieje, że młody będzie szczęśliwy. Niech dostanie szczęście po tym co go spotkało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Obudziłeś się rano. Deli leżała ci na głowie. Lucy nawet znalazła sobie miejsce na łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Póki się nie poruszę, mechanizm budzący Lucy się nie otworzy. Udaję, że śpię... do czasu, aż Deli nie wstanie. Bo serio... trochę ciężko wstać, jak się ma córkę na łbie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 W końcy Deli się obudziła i sprintem pobiegła na dół. Pokemony w TV! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Teraz Czekam na Twi. Nie wiem co im jest, ale obie są na mnie zwalone. Lucy trzyma nogi, Twi tułów, a Deli trzymała mi głowę. Wyglądało to bez urazy, jak próba zbiorowego gwałtu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 30, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Twilight ziewnęła, przeciągnęła się i otworzyła oczy. - Witaj, kochanie - powiedziała i pocałowała cię w usta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Uśmiecham i oczami wskazuje na Lucy - Witaj, dobrze mi się spało, a tobie? - spytałem się z uśmiechem. Twi... proszę pomóż mi zabrać Lucy. Moje... nogi... nie to, że jest gruba... chudsza od znanego mi kucyka, ale matko... ciężka jak trzyma moje nogi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 30, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Pyk. Lucy zmieniła się w patyk, jednocześnie uwalniając twoje nogi. - Dobrze - odpowiedziała z uśmiechem. Pocałowała cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts