KougatKnave3 Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Fiu... Odwzajemniam pocałunek i wstaję. - Chcecie coś do jedzenia? - spytałem się zarówno Lucy jak i Twi. Ciekawe czy Twi, skapnęła się, że Lucy spała z nami... matko... moje nogi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 30, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Obie przytaknęły. Z kuchni czuć było gofry. Gofry by Bolt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 No to idę z całą rodzinką... z Lucy też, bo to rodzina... na śniadanie Bolta. Jak nie będzie tam Beaka, to idę zanieść mu jego śniadanie. Mam nadzieje, że już wszystko dobrze po tym co wczoraj było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 30, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Był na śniadaniu. Nieśmiały, cichy, ale nie ponury. Spokojnie jadł gofry i odpowiadał na pytania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Więc po tym wszystkim, czyli śniadaniu, biorę dzieciaki, także Beaka na spacer, by pokazać mu trochę LS. Nie jest tu tak jak w Gryfich miastach, ale nie narzekają tutejsze Gryfy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 30, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Mały oglądał wszystko z zaciekawieniem. Co chwila pytał "a co to?". Lily cierpliwie mu tłumaczyła. Deli, mimo, że jakoś polubiła Beaka, wolała iść obok ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Uśmiecham się. Zaczynając się dogadywać. Powolutku, ale jednak. Spoglądam na Bolta... - Działo się coś jak mnie nie było? - spytałem się synka. Ciekawe czego się dowiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 30, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2014 - Tylko Bloomie wpadła wczoraj. Poza tym nic - powiedział ogierek. Czyli gdy ciebie nie ma, to jest nuda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 - Bloomie? Chodzi ci o Apple Bloom? Siostrę AppleJack? To gratuluje - powiedziałem z uśmiechem. Nuda... beze mnie nuda. Trzeba będzie to rozruszać... by jakoś się bawili beze mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 30, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Bolt się zarumienił. Deli pokazała ci coś. Płyty z bajkami za pół ceny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Uśmiecham się. - Dobrze... za to, że byłaś grzeczna - powiedziałem i wchodzę do budynku by kupić jej ową płytę. Następnie daje jej płytę, ukradkiem spoglądając czy Beakowi się coś spodobało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 30, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Kupiłeś jej bajki. Beakowi raczej nic nie przypadło do gustu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Więc idziemy dalej, zachaczając o ulubiony sklep ASG/PaintBall Lily. Może to się spodoba Beakowi. W końcu jest Gryfem i pewnie mu się takie rzeczy spodobają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 30, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Też nic. Dopiero przy następnym sklepie jakoś się zainteresował. Rysowanki, kolorowanki, sztalugi, szkicowniki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Malowanie co. Podchodzę do niego - Widzę, że coś ci się spodobało, co? - spytałem patrząc się na niego z uśmiechem. Lubi malować, pewnie marzy o byciu wielkim artystą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 30, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Kiwnął łebkiem.Na wystawie leżał blok, kredki, farby, minisztaluga, zestaw ołówków... Wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 - Może chcesz zestaw? - Spytałem patrząc zainteresowany. Ciekawe czy już wcześniej malował, czy rysował. W ogóle ciekawe jak odbierali to jego rodzice... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 30, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Nieśmiało kiwnął łebkiem. Teraz pamiętaj, by nie przesadzać z wydawaniem. Podatki już nie przybędą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Za to, dużo zarabiamy z Restauracji. Więc raczej nie trzeba oszczędzać. Więc wchodzę do sklepu, kupuje zestaw który go zainteresował i po zapłaceniu i wyjściu wręczam mu owy zestaw. - Proszę - powiedziałem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 30, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Mały się rozpromienił. Chyba już trzeba wracać do domu... Dać maluchom nacieszyć się prezentami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Więc jeśli Bolt i Lily też chcą, to też im coś kupuje, oczywiście do limitu, a następnie wracamy. Potem powiem, dzieciakom by nacieszyły się swoimi prezentami, a ja wracam do Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 30, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Twilight przygotowała pokoik dla Beaka. Nie za dużo u was dzieci? Delicate, Lily, Bolt, Fire, Beak... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 A w pewnym filmie była rodzinka z 12 dzieciakami. U nas brakuje jeszcze 7. - Widzę, że mały już ma dobry pokój - powiedziałem z uśmiechem. - Jak idzie organizacja wesela? Chętnie bym pomógł ale wiesz co... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 30, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Kiwnęła głową. Wesele, dowiedziałeś się od Lucy, że organizuje wam Rarcia. Czyli będzie elegancko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Uśmiechnąłem się. Całuje ją lekko. Mam jeszcze ten i następny dzień wolnego... potem będę musiał uciekać na wojnę. Mówię, że idę do Rarity sprawdzić jak idą przygotowania. Następnie idę do owej przyjaciółki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts