Nightmare Napisano Czerwiec 30, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Rarcia teraz zajęta. Za to Deli odpaliła bajki. Beak rozłożył się obok z rysowaniem. Fire już prawie umie chodzić, to łazi. Dalej dziwny jest taki jeden ziemski kucyk w rodzince alicornów... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Więc spędzam czas z Firem czekając aż Rarity będzie miała czas wolny. Przede wszystkim uczę Fire'a by nie mówił do mnie Pomarańcza... to dość dziwne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 30, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Nie uznawał słowa Tata. Ciągle Pomarańcza. Na Deli mówi Lózowy, na Lily Celwony, a na Bolta Zielony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Westchnąłem... Wciąż mam na uwadzę, kiedy Rarity będzie miała wolne, by się z nią spotkać, a w między czasie, spędzam czas z każdym z moich dzieciaków + Beak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 30, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Beak odkąd dostał te kredki stał się samowystarczalny. Rysuje, nie chce pokazać, je, ryzuje, nie chce pokazać, je... Itd. Rarcia już chyba nie będzie miała czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Może jutro. Więc spędzam czas z moimi dzieciakami. Ciekawe czy AJ wie o spotkaniach AB i Bolta. Ciekawi mnie jak zareagowała. Bloom jest starsza od Bolta, tak dla przypomnienia, ale mi to nie przeszkadza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 30, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Starsza, ale niewiele. W końcu nadszedł czas na kolację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Więc tym razem ja robię kolacje, coś co się każdemu spodoba. Każdy dostanie osobny posiłek, taki który lubi. Lucy... spędziłaś trochę czasu z Beakiem... wiesz co lubi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 30, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Beak jest trochę dziwnym gryfiątkiem, bo lubi musli. Większość gryfów woli kurczaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Aha... więc robię mu tą Musli. Następnie ich dania niosę do jadalni i daje im ich ulubione potrawy, w tym mi i Deli Spagetthi z Cukierkami. Matko... nikt mi nie powie, że jest coś lepszego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 30, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Jest coś lepszego. Lasagne. Po chwili wszyscy usiedli w jadalni i zaczęli pałaszować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Po skończeniu jedzenia, pytam się jak smakowało, pytając również Beaka. Cieszę się, że mały jest z nami... mam nadzieje, że znajdziemy mu dobrą rodzinę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 30, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Wszystkim smakowało. Mały kiwnął łebkiem. To szorować zęby/dziób i spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 - Więc idźcie się szykować spać - powiedziałem z uśmiechem. Po tym jak już wszyscy wyjdą i będzie pewność, że młody nas nie słyszy to odwracam się do Twi. - I co sądzisz o nim? - spytałem się jej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 30, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2014 - Jest nawet miły - powiedziała. - Gryf, ale sympatyczny. Następnie poszła stanąć w kolejce do prysznica. Z obecną liczebnością rodzinki, to jest długa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Więc też stoję. Podchodzę do Twi. - Kochanie, nie wiem, czy wiesz, ale od zawsze mamy własną łazienkę w sypialni - powiedziałem obojętnym wzrokiem. Ciekawe czy zgodziła by się na wspólną kąpiel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 30, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2014 - Wiem, ale Fire - powiedziała. Mały chyba nie umie sam wejść do wanny. Do prysznica też. I sięgnąć po rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 - Możemy go umyć u nas... a potem, ja mogę umyć ciebie - powiedziałem patrząc się na nią wiadomym wzrokiem. Wspólna kąpiel... tego nigdy nie robiliśmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 30, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Uśmiechnęła się, wzięła małego i ruszyła z nim do waszej łazienki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Więc idę z nią do łazienki. Po wykąpaniu małego, zanoszę go do jego pokoju, a potem wracam do łazienki i staje koło Twilight z uśmiechem. No... nasza wspólna noc... chyba... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 30, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Twilight uśmiechnęła się. Następnie pocałowała cię. Raczej tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Odwzajemniam, potem odłączam nasze usta, i wchodzę do wanny. Spoglądam na nią oczekująco, czekając na jej wejście do wanny. Jak już wejdzie... to czekam na jej reakcje, czy zacznie mnie całować... czy myć... nie wiem jak to zrozumiała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 30, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Weszła do wanny. Przytuliła cię i pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 (edytowany) Więc raczej Capo. Daje na sobie zabezpieczenie, i odwzajemniam pocałunek, i zaczynam ją masować po plecach. Nasza wspólna chwila... tylko ja, Twilight, i Tarcza która nie zdradzi co my tu robimy. Edytowano Czerwiec 30, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 30, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Zamruczała. To nie propozycja, ale... Dawno nie używałeś macek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts