KougatKnave3 Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 - Witaj, Rarity... przyszedłem sprawdzić, jak się mają przygotowania, i tak w odwiedziny - powiedziałem patrząc na nią z uśmiechem. Miło mi się spędza z nią czas... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 1, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2014 - Wszystko idzie super - powiedziała. - Masz ochotę na herbatkę? - zaproponowała. Wszyscy u niej piją herbatkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 - Bardzo chętnie - powiedziałem po czym siadam w kuchni gdzie zazwyczaj pijemy. - Jak ci się powodzi... mam nadzieje, że zamknięcie restauracji nie zrobiło... poważnego kryzysu finansowego u ciebie - spytałem się zmartwiony. Razem z Twi, wiemy jaki ma ostatnio stan... Zaczęliśmy podejrzewać przez te wiele prac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 1, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2014 - Nie, odmówiłam kilka zleceń na suknie wysadzane klejnotami i żyję - powiedziała. Podała ci herbatkę ziołową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 - To dobrze. Nie wiem kiedy wrócę z wojny, bo jutro muszę na nią wrócić... najprawpodobniej za kilka miesięcy. Wytrzymasz do tego czasu, jak co, moja oferta 4000 bitów, wciąż obecna - powiedziałem biorąc herbatę i mieszając ją, dodaje łyżeczkę cukru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 1, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2014 - Nie martw się. Wszystko jest dobrze - powiedziała. Wzięła łyczek swojej herbatki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 Uśmiecham się, i biorę łyk swojej. No... dobrze, że Epizod z nią i AJ już skończony. Mam nadzieje, że po wojnie, już będzie koniec wkład w walkę... ale cóż... zobaczymy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 1, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2014 Heehehe... Poczułeś się jakoś śmisznie... Huihuihui... Tak naćpano... Oooooooooo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 - Hehe... dziwnie się czuje... - opieram się o krzesło dopijając do końca herbatę. Lol... rofl... dziwnie się czuje. Hlip... naćpany jestem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 1, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2014 Rarity się uśmiechnęła. - Wiem - powiedziała. - Chodź za mną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 - Dlobrze - plowiedzialem i luszylem za nia... kulwa, jezyk w umysle mi sie zlebal... czleka... tobra... dobra... dobra, teraz działa... ale wciąż naćpany idę za Rarity... czlego chce...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 1, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2014 Rarcia zeszła do piwnicy, a ty za nią. Tam stało łóżko. Rarity przypięła cię do niego kajdankami. Następnie pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 Zalaz... ten eflekt oslepena... znacy oslupienia... PIGLULKA GLALTU! LALITY LAK MOGLASZ? Kulwa... gladam lak menel spod molopolowego. Lusze sie pustawic... KULWA! PUSTWIAL SIE, NLE!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 1, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2014 (edytowany) Rarity uśmiechnęła się i odwróciła do ciebie tyłem. Zaczęła lizać twoją godność, a ty zacząłeś wciskać język do jej tunelu. Magią go wydłużyłeś. Edytowano Lipiec 1, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 (edytowany) WLUT! NLE! WLCIAG TEN NYZYK. WULT S Lecond. Ok... jakoś ogarnąłem język. Więc wracając... WYCIĄGAJ JĘZYK! WYCIĄGAJ JĘZYK! WYCIĄGAJ! NO JUŻ MÓWIĘ! Edytowano Lipiec 1, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 1, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2014 Ciało nie reagowało na twoje rozkazy. Dalej trzymało język w tuneliku jednorożki. Po chwili klacz przekręciła się i "nabiła się" na twój członek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 KURWA!!! POMOCY! RATUNKU! GWAŁCĄ MNIE!... samica gwałcąca samca, tego nie spotkałem jeszcze... ale wracając... ROBIĘ WSZYSTKO BY UCIEC! JAK NAJSZYBCIEJ!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 1, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2014 Rarity wznosiła się i opadała, a ty nic nie mogłeś zrobić... Biedny ty... Jednak ciału było bardzo przyjemnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 Więc nie mogę robić nic innego jak czekać. Czemu to zrobiła? Aż tak się we mnie podkochuje (Sama się do tego kiedyś przyznała), że musiała użyć pigułki? Matko... co teraz? Jak długo to potrwa? Zaraz... zabezpieczony jestem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 1, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2014 1. Nie wiadomo, czemu. 2. Bo kto wie? 3. Teraz jesteś gwałcony. 4. Pewno kilka rundek. 5. Eeee... Nope. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 7... znając życie będzie już 7 dziecko... ZNAJĄC LOS KTÓRY MNIE NIENAWIDZI TO NA 100% BĘDZIE W CIĄŻY. Jestem w poważnych tarapatach... co ją napadło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 1, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2014 Po paru minutach doszliście. jednak Rarcia nie przestawała. Przy okazji całowała cię z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 Więc nie pozostaje mi nic innego jak czekać aż to się wszystko skończy. Coś sądzę, że ona nie poprzestanie... zgwałciła by mnie i by mnie wypościła? Raczej kurwa nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 1, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2014 Rarity torturowała cię jeszcze długo. Po jakichś dwóch rundkach straciłeś przytomność. Gdy się obudziłeś, miałeś już władzę nad ciałem, ale pierścień antymagiczny na rogu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 Sprawdzam czy jestem przykuty... jeśli nie, to szukam jakiejś możliwości ucieczki. Ile ja w ogóle spałem? Sprawdzam na PDA moją nieaktywność. Matko... czemu ona to zrobiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts