KougatKnave3 Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Więc obejmuje ją i też zaczynam ca... wait e second... WHAT THE FUCK!? Patrzę się zdziwiony na Lunę... nie pierdolcie, że ona tez coś do mnie ma w TYCH sprawach... bo wiem, ze ją pojedyncze numerki nie interesują... eee - Eeee... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 2, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2014 Odpowiedziała, że w snach można wszystko. Co nie znaczy, że to prawda. To jeden raz może. O matko... Trzy klacze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Patrzę na nią, jeśli jest tego 100% pewna... to chyba nie mam innego wyboru... więc... kurwa, za mało mam kończyn... więc naprzemiennie całuje trójeczkę i będzie tak... wpierw zajmę się Luną... bo wysyła do Galaxa info, by go podjużyć, że nie robiła tego od czasu, Nowego Porządku... i najwyraźniej nie wie, że z Galaxem mamy to samo IP. A Lucy zajmie się Twi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 2, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2014 Luna wtuliła się w ciebie. Lucy i Twi położyły się obok. Właściwie, to teraz wygląda to, jakbyś miał 3 żony... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 JESZCZE WYKRAKASZ!!! Nie wiem jak by wyglądało małżeństwo z Luną... i chyba się raczej nie dowiem. Tak czy siak obejmuje ją i całując ją, masuje jej plecy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 2, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2014 Odwzajemniała pocałunki z uśmiechem. Rozłożyła swoje wielkie skrzydła i objęła cię nimi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 O kurwa... można powiedzieć, że te skrzydła są mojej wielkości przed ja Alicornem... ale no cóż. Drugie wolne kopyto niech masuje jej skrzydła... Ukradkiem sprawdzam co robią Lucy i Twi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 2, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2014 One nie chcą tego robić między sobą. Czekają na ciebie z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Więc teraz tak... Kopytkiem, zaczynam masować wejście Luny, całując ją. Teraz ukradkiem spawnuje po dwie Macki na klacz, które mają się zakraść do Lucy i Twi, owijając się wokół ich kopyt, i ocierać się po oba wejścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 2, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2014 Zdziwione klacze zaczęły się rozglądać. Luna zamruczała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Więc siłą snu, spawnuje jeszcze Dwóch allanów... niech zajmą się, Lucy i Twi. Nie przerywam masaży, a magią zaczynam pocierać jej róg. Nie będą się nudzić, a z botami później zastąpie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 2, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2014 Luna znowu zamruczała, gdy poczuła twoją magię na rogu. Twi w pierwszej sekundzie wystraszyła się kopii, ale w drugiej się uspokoiła. Pojawiły się jeszcze dwa łóżka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Więc ja zajmuje się Luną, a kopie Twi i Lucy. Okey... swoim członkiem zaczynam ocierać wejście Luny. Te Klony to oczywiście zmyłka... to naprawdę są Macki, które wcześniej zespawniłem... ale zmieniłem je wizualnie w moje kopie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 2, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2014 Luna zadrżała i się uśmiechnęła. Następnie cię pocałowała. Macki już zajęły się obiema klaczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Więc po chwili ocierania, nastawiam się, by wsadzić swojego członka. Kładę się na miękkim brzuszku, Luny i rozpoczynam posuw. Konroluje macki by starały się dorównać mi tempa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 2, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2014 Luna jęknęła. Z tyłu też słyszałeś pojękiwania żon... Znaczy, klaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Już cie korci Losie, co? A mi to nawet nie przeszkadza... Kocham Twilight... i kocham Lucy... tak, miałem SPORO czasu na przemyślenia. Nawet za dużo... wciąż nie kapuje, czemu to zrobiła... teraz mi już fobia pewnie nie zejdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 2, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2014 Ale Luny aż tak bardzo nie kochasz. A robisz TO z nią. Dziwne? Chyba tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 To sen... sama chce... sama weszła do snu MIMO blokady. A to, że Lunę kocham to nie mówiłem nigdy... nie wypowiadałem się w tej sprawie. Przyśpieszam posuw... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 2, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2014 Luna jęczała coraz głośniej. Gdzieś w pobliżu usłyszałeś Lucy. Macki wykonywały rozkazy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Więc... przyśpieszam, aż w końcu mam najszybsze obroty. I tak po koło kilku minutach wypełniam ją sokami, które ją nie zapłodnią bo w końcu to sen. Po chwili wyciągam i patrze na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 2, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2014 Uśmiechnęła się do ciebie, oddychając głośno. No to Luna odhaczona. A noc jeszcze młoda... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Więc tak... wstaje i robimy Hardkore. Kopie niech zajmą się Luną, a ja wezmę Twi i Lucy. Idę do nich i tak, Siadam na łóżku by Lucy mi robiła dobrze mój członek, a Twi zaczynam całować i... jak to kiedyś Capo powiedział... miętosić jej skrzydła i całować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 2, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2014 Twilight odwzajemniała pocałunki, a Lucy wzięła twoją godność w usta. Obie były uśmiechnięte. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Sprawdzam czy mają świadomość o tym czy to jest Konfa czy tylko zwykły sen. Lunę odhaczam, ale pozostałą dwójkę muszę sprawdzić. Jeśli wiedzą, że to konfa, to właśnie powiedziałem niedawno, w obecności Twi, że kocham ją i Lucy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts