Nightmare Napisano Lipiec 2, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2014 Wiedzą. Twilight to w pełni toleruje. Tak jak ty, gdy robiłeś TO z Lucy, tak i ona nie uważa tego za zdradę. Dziwne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Eeee... okeey. Więc masując Twi i ją całować, odprężam i pomrukuje podczas zabiegów Lucy. Kątem oka patrzę na to co robi Luna z kopiami mackowatymi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 2, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2014 Bawi się. Twi wtuliła się w ciebie. Lucy miała cały twój człowiek w swoim gardle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Niezłego ma expa po Galaxie. Więc po kilku minutach, wystrzeliwuje... teraz zamiana. Zaczynam masować i całować Lucy, a Twi niech zabawia mój członek... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 2, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2014 Twilight lizała twoją godność. Lucy wtuliła się w ciebie z uśmiechem i odwzajemniała pocałunki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Więc masuje jej skrzydła i całuje ją, leciutko ruszam swoim członkiem... nic nie rozwali tej chwili. Capo tu nie ma wstępu (znając Lunę, założyła FireWalla, na niego), więc jest git. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 2, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2014 Mniej więcej pół nocy minęło. Po paru minutach wystrzeliłeś. Obie spojrzały na ciebie z oczekiwaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Więc kładę się, i wciskam w członek w wejście Twi, i zaczynam lizać wejście Lucy. Moje dwie kochane klacze... moje słodkie klacze... nie przeszkadza jej to. Do zastanowienia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 2, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2014 Twi jęknęła, a Lucy zamruczała. Podobno we śnie wszystko jest możliwe... A słyszałam taką ciekawostkę o wężach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Hue Hue... więc spawnuje sobie drugiego i Wsadzam na niego Lucy. Jak ja kocham sny... wszystko w nich możliwe, i wszystko można w nich zrobić. Zaczynam poruszać nimi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 2, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2014 Obie klacze jęczały głośno. Luna w pobliżu też. Mackowate kopie weszły w nią jednocześnie. Obie w jeden otwór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Oł... Ja przyśpieszam ruchy obejmując Twi i Lucy. Tylko powiem tak. Jak dzieciaki zareagują że będą mieli dwie mamusie... na pewno nie będzie entuzjazmu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 2, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2014 Nagle pyk i nie ma Lucy. Pyk. Zamiast Lucy jest Luna. I oba twoje członki przy okazji się powiększyły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 WUT!? JAK!? Eee no dobra... niech już będzie... więc poruszam członkami by po parunastu chwilach wystrzelić wypełniając je swoimi sokami. Spoglądam na Twi i Lunę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 2, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2014 Obie uśmiechnęły się do ciebie. To sen. Nikt nie cziuje zmęczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Ale zaraz będzie trzeba się wybudzić bo rano. Ostatni raz. Rozpoczynam Posuw u Luny i Twi... leciutko i powoli, i z uśmiechem je obejmuje. No... to do dzieła, nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 2, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2014 Nagle Twi zniknęła. No tak. Obudziła się. Luna skorzystała i wsunęła twój drugi członek wraz z pierwszym w swój tunel. Jednocześnie oba powiększyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Hardkor kurwa... więc przyśpieszam i po jakimś czasie wypełnam Lunę swoimi płynami. Następnie patrzę na Lunę z uśmiechem... w sumie... cieszę się, że tutaj jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 2, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2014 Luna uśmiechnęła się do ciebie i cie pocałowała. Powoli słońce wstaje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Więc się wybudzam posyłając oczko do Luny. Ah... ja Wtulony w Lucy i Twi, która pewnie nie posłuchała zakazu... żyć nie umierać. Dwie kochane klacze, i później wysłuchiwanie się pierdół od ojca, że nie można współżyć z bronią... wtedy ja mu przypomnę jego pierwszego RPG i noc kawalerską. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 2, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2014 Eeeeeeeee.... Opròcz ich dwóch była jeszcze Luna. Pocałowała cię z uśmiechem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 - ... - patrzę na nią zdziwieniem. Nie pierdolcie, że ona TO mi zrobiła w realu. Na wszelki wypadek... patrzę na swoje krocze... jeśli będzie tam cokolwiek białego... wyjdę z siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 2, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2014 Nie białego, ale... Masz dwa. Czasami sny się spełniają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Patrzę na to przerażony, potem na Lunę, znów na członek... członki. Znów na Lunę, i tak przez najbliższe pięć minut z przerażoną miną. CO SIĘ KURWA STAŁO!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 2, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2014 - No co? - zapytała z uśmiechem i pocałowała cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts