KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Westchnąłem... - Halo... jest tu ktoś? - spytałem się... pewnie jestem sam... ale warto zapytać. Jak tak wygląda niebo... to wole zostać wskrzeszony. Czekam aż coś się stanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Oczywiście, że jest - odpowiedział ci głos przypominający twój, ale bardziej... dziecięcy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Odwracam się i spoglądam... mój głos... ale dziecięcy. Normalnie już by to coś dusił... znaczy tuliła moja matka. Sprawdzam kto to jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 Mały, ciemnoniebieski alicorn z turkusowymi oczami. Chyba się znacie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - T... Turkus Eye? Ale... to przecież ja... dla czego tu jesteś... dlaczego jestem człowiekiem? - spytałem się przerażony... dobra... TO MI NIE POMAGA CAŁKOWICIE. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Miałeś, że tak powiem, jeszcze jedno wskrzeszenie na koncie - powiedział i usiadł obok. Wziął sobie jedną kanapkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - To wiem... ale myślałem, że jak mnie Lucy... - tu splunąłem na ziemie - ... mnie zabije, to ono się nie liczy. A tak przy okazji to czemu jestem człowiekiem, i nie mam mnie teraz tam na Terze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 Eliksir ponyfikacyjny był czymś obcym. Wskrzeszenie usunęło go z ciebie - powiedział i nalał sobie soku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Więc... czemu nie jestem na ziemi tylko tutaj... nie rozumiem. Poza tym... wymyśliłem cię, więc pewnie mi się to śni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Przytargałem tu twoje ciało. Witaj w moim domu - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Rozglądam się. - Jak widać, masz słabość do Harrego Pottera. Ale... czemu ty istniejesz? Zdawało mi się, że jesteś wytworem mojej wyobraźni stworzonym w celu poprawienia Reputacji u Rodziców Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Nie obraź się, ale byłeś jedynie moim narzędziem w tej kwestii. Twoje barwy w postaci kucyka, pomysł na powstanie Turkus Eye'a... To wszystko moja zasługa - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Wait a Sec... chcesz powiedzieć... że to wszystko... co mnie spotkało - usiadłem na zadzie... - To twoja zasługa... i... czy ty mnie tu sprowadziłeś? - zaraz poznam prawdę... jeśli tak... to zadarłem z bogiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Akurat to to nie moja zasługa, ale byłeś pod kopytem. Równie dobrze eliksir mógł przeżreć twoje ciało aż do kości - powiedział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Westchnąłem... myślałem, że wreszcie znalazłem tą osobę której mogę podziękować. - Dobra... po co mnie tu sprowadziłeś, bo inaczej bym właśnie się budził gdzieś tam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 Turkus wziął łyk soku. - Z powodu... Twojego zabójcy - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Co z nim? Chyba nie z powodu tego, że mnie tylko zabił. Co zrobił jeszcze? - spytałem się. W sumie... czemu ja z nim gadam? Do tego zakapiora dołączyła... zdrajczyni. Źle zrobiłem ufając jej znów... teraz już wiem, że źle postąpiłem dając jej drugą szansę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Jest to jeden z poprzednich właścicieli włóczni. Zmusił ją by mu służyła - powiedział, gryząc kanapkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Mogła nie posłuchać... MOICH ROZKAZÓW W POŁOWIE NIE SŁUCHAŁA, A U INNYCH SŁUCHAŁA BEZ SZEMRANIA. Tylko mnie tak traktowała... u poprzednich... u Galaxa wykonywała wszystko, nawet jeśli czyny były gorsze od czynów Hitlera. A u mnie, to niekiedy odzywa "Nie chce" "Nie mam Czasu" i "Półgodziny... muszę dospać". Nie gadaj, że nie miała wyboru... bo miała... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Nie, nie miała. oni wykorzystywali jedną z mocy właściciela włóczni... Gdyby nie robiła tego, co chcieli, zadawaliby jej ból - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - TYLKO MNIE NIE SŁUCHAŁA. Mój ojciec był poprzednim właścicielem, a nie wspominała mi o tym by mój ojciec coś takiego robił. Nawet za czasów kiedy go nienawidziłem. Poza tym... nikt go już nie powstrzyma. Ja jestem martwy... i raczej nie wrócę do domu... a nawet jeśli... to nie mam w nikim pomocy - wskazałem na swój wygląd... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Masz pomoc. W twojej rodzinie i przyjaciołach. Wszyscy teraz opłakują twoją śmierć. Delicate nawet zapadła w hibernację - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - ALE WYGLĄD... nie jestem Allanem jakiego pamiętają... a poza tym, kiedy rozniesie się wieść, że zmartwych wstałem, to odrazu będę na celowniku, jak reszta mej rodziny. Nie chce ich narażać... i dobrze to wiesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Więc zostawisz ich? Z powodu wyglądu? - spojrzał na ciebie podejrzliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Posrało cię? Chodzi mi o ich bezpieczeństwo. Jeśli wrócę... i powiem im o sobie, to ten mój morderca dowie się i znów wróci... a drugi raz nie mam zamiaru umierać. Trzeba coś innego wykombinować - powiedziałem zastanawiając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts