Nightmare Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 - No to poznaj kogoś, kto ci pomoże - powiedział. Drzwi się otworzyły. Wszedł mniej więcej dwudziestoletni chłopak z czarnymi włosami i lekkim zarostem oraz... Dobrze ci znana kobieta... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Eee... oślepłem... przypatruje się jej dobrze by dowiedzieć się kto to jest... jest mi znana... ale nie wiem kto to... cholera... moja pamięć. Więc... kto to jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 Jej imię zaczyna się na M. Kończy na Y. Zawiera dwie litery L. Na pewno pamiętasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Cholera... patrzę na nią w szoku... i siadam z wrażenia na krzesło... którego nie ma więc siadam z impetem na podłodze... moja dupa... i lekko się cofam. - M... Milly? Ale... ty... nie żyjesz od 8 lat... - powiedziałem lekko wystraszony... ZAJEBIŚCIE! THE WALKING DEAD IN REAL LIFE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 - T-tak jakby... - powiedziała cicho. Widać, że się wstydzi. Wstydzi się tego, że nie dawała znaku życia przez tyle czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Powoli wstałem w takim samym tempie podchodzę do niej i lekko ją popycham by sprawdzić czy jest prawdziwa... jest... inaczej... bym nie był AŻ tak wystraszony. Po chwili z impetem ją tulę. - Wybacz... Wybacz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Nie mam, co ci wybaczyć - odpowiedziała, odwzajemniając tulenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - To... że cię tam wysłałem... od tamtego czasu... czuje się winny... - powiedziałem i puściłem ją. - ... i za to, że mam już rodzinę... a mówiłem ci, że będzie celibat po twej śmierci... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 Widać, że lekko nią wstrząsnęło na wieść, że masz rodzinę. Ale zachowała spokój. - To nieważne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Wybacz za to... po prostu... myślałem, że cię nie zobaczę - i całuje ją lekko i odwracam się do tego chłopa... - Jak cię zwą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Stanisław von Braun - powiedział. - Haker - dodał. Niezła ekipa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Ciebie też kojarzę... raz zaoferowałeś nam pomoc, jednak podczas wykonywania zlecenia, zapora USA zniszczyła ci komputer. Wybacz... ja i mój brat, podaliśmy ci złe koordy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Nie chowam urazy - powiedział. No to teraz zabić poprzedniego właściciela włóczni i odbić rodzinkę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Odwracam się do Turkusa - Więc... potrzebujemy sprzętu, jeśli ma nam się udać - powiedziałem - Dopracowana ekipa. Amerykańska Snajperka, Niemiecki Haker i Irański Leader... widzę, że ciekawie się będzie pracowało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 Milly drgnęła. - Irański leader? - zapytała. Wait... Ona chyba nie wie...Ojojoj... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Westchnąłem... - Myślałem, że Turkus ci powiedział. Pamiętasz, misje w której mieliśmy zabić Prawdziwego Przywódce PLR? - spojrzałem na nią. - Ten prawdziwy Przywódca... wydawał ci rozkazy. Nie nazywam się Allan Johnson... tylko Allan Al-Bashir. Prawdziwy Leader PLR... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 Wyglądała, jakby miała wybuchnąć. - Przez... Tyle... Lat... - wycedziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - To powiedz mi? Co miałem zrobić? Powiedzieć to kobiecie którą kocham i jednocześnie maniakalnie próbuje mnie dorwać? Gdybym ci powiedział, to bałem się, że nie pacząc na nasze wspólne chwilę, "zabijesz mnie i obedrzesz ze skóry a głowę nad kominkiem powiesisz" to twoje słowa. Albo w ogóle się nie spotykać, i patrzeć, jak mój lud umiera przez wasze ciągłe ostrzały i zabijanie cywili. Powiedz mi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 Milczała. Wlepiła wzrok w ziemię. No ładnie... Ale masz jeszcze Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Wiem, że jesteś zawiedziona... że osobę którą chciałaś zabić była twym mężem - chwytam ją za ręce - ... Jednak... nie chcę cię znów tracić... wybacz... bałem się, że mnie rzucisz, a Turkus ci na 100% pokazał jak się zachowywałem po twojej śmierci. To jak? Sama mówiłaś, że idealni nie jesteśmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 W jednej sekundzie stała ze wzrokiem wlepionym w podłogę. W następnej już cię tuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Czyli... wybaczasz i między nami jak dawniej? - Spytałem się z lekką nadzieją. Tak... już tak blisko... już prawie się udało... teraz czekać na odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 Powoli kiwnęła głową. To wszystko... Tak podobne do Twilight... Ech... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Odwracam się do Turkusa - Więc... co z naszym sprzętem. Potrzebujemy go, jeśli mamy walczyć z tym... właściwie kto to jest? - spytałem się go. Następnie z nim i resztą ekipy po sprzęt. A właśnie... ukradkiem sprawdzam, czy Mutacja Luny (Dwa członki) wciąż działa... coś tam czytałem, że powinna być... ale jakoś nie wieże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 Jest. Czyli ta dziwna książka, w której to przeczytałeś to prawda. - Sprzęt jest w zbrojowni. Milly ci pokaże. A propo tej persony... - wstał od stołu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts