KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - ... to co? Kto to jest, i jak można go pokonać? - spytałem się. Mam wrażenie, że zaraz usłyszę coś co mnie DOSŁOWNIE zwali z nóg. Więc słucham monologu Turkusa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 - To kiedyś był bizantyjski cesarz. Nie wiem jeszcze, skąd się tu wziął, ale pracuję nad tym - powiedział. Dziwnie było tak gadać ze źrebakiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Dobrze... o pierwszej misji nam powiesz zaraz, więc idziemy po sprzęt - powiedziałem i z resztą ekipy idziemy do zbrojowni. Milly na przodzie... wciąż nie mogę uwierzyć, że jednak żyje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 Różne lekkie zbrojki, granatowe z białymi gwiazdami na ramionach. Do tego jakieś lepsze shotguny, nie wiem, nie znam się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Biorę Karabin, i ubieram pancerz dowódcy polowego, po pewnie takowy jest. Spoglądam na Ekipę i sprawdzam co oni mają. Jeśli Turkus jest w całości taki jak ja... (Bo coś mi mówi, że mam po nim charakter i upodobania) to już wiem jaki będzie miała pancerz Milly... OSTRO ROZPRASZAJĄCY. DO tego maski muszą być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 Oczywiście, założyła. Maski podobne do tych w Dead Space. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Cholera... nie patrzyć się w wiadome miejsca... Sprawdzam jaki sprzęt ma ten gość. Milly ma pewnie snajperkę... to nawet widać. Więc patrze co ma ten gość... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 23, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2014 (edytowany) On wziął karabin. G3R3 AR. Tak, znam nazwę jakiejś broni! Cud się zdarzył! Milly - snajperka. No to odbić rodzinkę... Edytowano Lipiec 23, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Wija dobieram Karabinek Briggs, Dwa pistolety, Wyrzutnie Rakiet... czyli standardowy ekwipunek Mechanika. Widać, że Turkus Eye ma ekwipunek i technologie oddziałów F.E.A.R... tak dla pamięci... sprawdzam czy ma także pojazdy. - A czy Turkus ma tutaj pojazdy? Przydałyby się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 23, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Ma dwa rodzaje mechów i helikopter - powiedziała Milly. No to będzie jazda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Złączam ręce i zaczynam nimi ocierać. - No to będzie rozpierdol... Dobra, jeśli gotowi, to idziemy do Turkusa po pierwszą misje - powiedziałem i idziemy do jego gabinetu... Sali tronowej... czy co on tam ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 23, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2014 Ma gabinet. Na serio wyglądający jak gabinet dyrektora Hogwartu. Siedzi tam sobie. Dziwnie wygląda źrebak na krześle dyra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Stajemy w rzędzie - Jesteśmy gotowi... - powiedziałem do niego. Zaraz się dowiem, co będzie naszą pierwszą misją. Kogo mamy uratować, co zniszczyć czy cokolwiek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 23, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Musicie uratować rodzinę królewską Kryształowego Imperium i państwo Sparkle jako pierwszych - powiedział. Nagle coś poczułeś. Ból, jakby ktoś rozrywał ci skrzydło na strzępy. Po ułamku sekundy zniknął bez śladu, zostawiając po sobie nieme wołanie o pomoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Wyraźnie się skrzywiłem... - Co to było? Czułem się, jak by mi ktoś rozrywał skrzydło... - powiedziałem łapiąc za miejsce gdzie to skrzydło miało by być. Po chwili jednak powracam do normalnej postawy. - Zrozumieliśmy... nie zawiedziemy ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 23, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Słucham? - zapytał zaskoczony. Skrzydła nie ma. A Turkus nie wie, o co ci chodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Ból, jakby ktoś rozrywał mi skrzydło na strzępy... ale nie ważne... minął. Więc mamy ruszyć niezwłocznie? - spytałem się go. Pewnie tak... bo czuje, że coś się święci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 23, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2014 Kiwnął głową i się zamyślił. Pewnie przez ten twój tajemniczy ból. A tylko kilka istot potrafi przesyłać odczucia i emocje umysłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Dobrze... ruszymy niezwłocznie. Gdzie możemy ich zastać? Czy są oni w Kryształowym mieście? - spytałem się Turkusa. Mam nadzieje, że tak. Rozkład Kryształowego Miasta trochę znam, ale wiem jak dotrzeć do ich tajnego tunelu... ach, dzięki Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 23, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2014 Kiwnął głową. To czas zrobić rozpierdol w kryształowym Imperium. I odbić rodzinkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Więc idziemy do Hangaru i bierzemy Mecha i podpinamy go do Helikoptera. Następnie wsiadamy do Helikoptera. - Milly, ty pilotujesz, będziesz nas osłaniać i informować z Nieba - powiedziałem i usiadłem na fotelu na tyle. Zapinam się, i czekam, aż dolecimy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 23, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2014 Po jakimś czasie zobaczyliście oblężone miasto. Gdy wylecieliście z domu Turkusa byliście otoczeni przez mgłę. Przerzedziła się dopiero nad Kryształowym Imperium. Wtedy przypomniał ci się twój ostatni sen o Deli... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Westchnąłem głęboko. Wsiadam do mecha tak by nie wypaść i mówię, do Milly - Ląduj... Stan, idziesz ze mną do miejsca gdzie będą Cele do Przechwycenia. Milly osłaniasz nas z góry - powiedziałem i czekam, aż ona nas wypuści. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 23, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Dobra. Uważaj na siebie - rzuciła.Po chwili mech i ty byliście już na ziemi. Stan uczepił się pleców mecha za pomocą jakiegoś specjalnego pasa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Więc idę w stronę wieży zamkowej, i po drodze nawiązuje kontakt. - Tu Grupa... - Jaka nazwa... na szybko. - TU Grupa White Star, przybyliśmy na pomoc. Czy ktoś mnie słyszy? - Powtarzam cały czas... do czasu, aż ktoś nam nie odpowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts