Nightmare Napisano Lipiec 23, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2014 Odpowiedział ktoś. - Tu Księżniczka Mi Amore Cadenza. Miasto jest oblężone, prosimy o pomoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Tu Kapitan Phantom. Słyszymy cię księżniczko... Ilu was tam jest, Mamy helikopter do Ewakuacji waszej. Ilu was tam jest - powiedziałem idąc w stronę wieży, strzelając do każdego wroga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 23, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Ja, mój mąż, Shining Armor i Candle Light. Oprócz nas jeszcze Night Light i Twilight Velvet - powiedziała. No to wszystkich macie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Przyjeliśmy... ETA 10 minut - powiedziałem i przyśpieszam prędkość mecha byśmy tam zdążyli przed tymi minutami co ustaliliśmy. - Trzymaj się Stan - rzekłem do hakera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 23, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2014 On się trzyma. Trochę rzuca nim, ale się trzyma. Po paru minutach byliście przed zamkiem. Przed wejściem stało coś ala żołnierze, ale nie tacy prawdziwi. Jakby średniowieczni stworzeni za pomocą magii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Ci kryształowi strażnicy co się rozwalają na byle wietrze... znam ich, jak ostatnio tu byłem. A ich Pancerz F.E.A.R nie ruszył, ok. Wchodzę do środka, i idziemy do rodzinki. I tak, zamek rozwalony, więc nie powinni się obrazić, za ślady na podłodze, w kształcie stup Mecha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 23, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2014 To nie oni. To ludzie. Od razu się na was rzucili. Rozpadli się w dym gdy tylko ich zastrzeliliście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Włączam radio - WSTRZYMAĆ OGIEŃ, WSTRZYMAĆ OGIEŃ! TO MY! - wrzasnąłem do radia. Kurwa, jak tak dalej pójdzie, to ich tu zostawimy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 23, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2014 - To nie nasi. To wrogowie - odpowiedziała Cadence. Gdzieś z tyłu zobaczyłeś cały oddział takich wojowników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Dostałem JASNE informacje, że Kryształowi Strażnicy są po waszej stronie... tak czy siak... rozwalamy ich - powiedziałem i odwracam się, by strzelić w nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 23, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Nie widzisz? To nie są kryształowi strażnicy! To strażnicy z czystej magii, nie wiemy, skąd są - powiedziała Cadence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Mój skaner bierze ich za kryształowych... nie ważne... - odłączam mikro. - Stan... masz pojęcie o pilotowaniu Mecha? - spytałem się go. Powinien mieć, Turkus powinien ich nauczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 23, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Mniej więcej. Na pewno nie wyleci w powietrze - zapewnił cię. Acha... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Bo potrzebuje byś poprowadził go, ja za ten czas wejdę do środka po cele - powiedziałem i wysiadłem i następnie osłaniam go by on mógł wejść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 23, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2014 Wlazł. Wojownicy byli coraz bliżej. Radzę się śpieszyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Więc biegnę do pomieszczenia gdzie powinni być Księżniczka i reszta. Po drodze otwieram drzwi i spoglądam kto prócz nich jeszcze jest... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 23, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2014 Jest Cadence, Shining Armor, Rodzice Twilight i małe, mniej więcej miesięczne, źrebię jednorożec o śnieżnobiałej grzywie i jasnoróżowej sierści. Wszyscy się ciebie wystraszyli. No tak, eq FEAR. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Staje do nich i salutuje - Kapitan Phantom... przysłała mnie "Nasz Wspólny Przyjaciel" - powiedziałem i czekam na ich reakcje. "Nasz Wspólny Przyjaciel" to nazwa kodowa Turkus Eye, tak samo jak "Alicorn, który Patrzy". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 23, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2014 Odetchnęli z ulgą. Dobra, teraz ich stąd zabrać i wiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Dobra... - powiedziałem i włączyłem Komunikator - Phantom. Do Helikoptera, Słyszysz mnie? - spytałem się. - Proszę o Ewakuacje... Punkt PZ na placu koło zamku - powiedziałem i czekam na odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 23, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Nie ma sprawy - odpowiedziała Milly. Mała jednorożka zamknęła ślepka i zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Idziemy - powiedziałem i zacząłem ich prowadzić do miejsca gdzie jest Stan. Mam nadzieje, że się jeszcze trzyma, nie wiem co by zrobił Turkus gdybyśmy stracili Mecha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 23, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2014 Wraz z mechem strzela do wojowników z daleka. Niedaleko już ląduje helikopter. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Stan... czas się zbierać - powiedziałem po czym wyciągam rakietnice i niszczę budynek by zablokować wrogą drogę do naszej pozycji. Patrzę na efekt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 23, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2014 Wojownicy zaczęli się przedzierać przez ruiny pobliskiej piekarni. Niedużo czasu zyskaliście. Mech powoli się cofa do helikoptera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts