Nightmare Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 Zarumieniła się. No to się zaczyna... Obudźcie mnie, gdy skończycie. Wait, przecież ja mam pisać. No trudno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 Powoli lecz z gracją ściągam z niej ubrania. Ja z siebie też. Po ściągnięciu drugą wolną ręką zaczynam masować jej wejście. Nie przerywam masażu tyłka i całowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 Zarumieniła się jeszcze bardziej. Uśmiechnęła. Dalej cię tuliła. Odwzajemniała pocałunki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 Po pewnym czasie wyjmuję rękę i do dzieła wchodzi mój członek... Zaczynam nimi ocierać o wejście Milly. No... jak widać, nie zdziwiła się, na widok dwóch... DZIĘKI LUNA! Wada... muszę do kibla częściej zapieprzać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 Jednak się zdziwiła, tylko dopiero teraz zauważyła. Zamruczała. Jednak niezły prezent przed urodzinowy zrobiła ci Luna, nie ma co... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 Szkoda tylko, że urodziny mam dopiero w Listopadzie. Tak czy siak. Ocieram wejście, by potem będzie taka możliwość, wsadzam w oba wejścia. Czas na zabawę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 Jęknęła. To zaczynajcie. Ciekawe, co by było, gdyby nagle Deli wlazła do pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 KURWA A TYLKO SPRÓBUJ! Powoli rozpoczynam poruszać członkami patrząc na nią z uśmiechem. Dawno... dawno tego nie robiłem z nią. I na realu. Ostatni raz na live robiłem to, kiedy Twi miała załamke. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 Ujuj... Teraz, o ile mi wiadomo, minął tydzień, odkąd się dowiedziałeś, że jest Vindicuską... Nieciekawie... Milly zaczęła pojękiwać. I przypomnienie automatyczne o zabezpieczeniach, chociaż już pewno za późno... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 Nieistotne. 9 miechów u ludzi t sporo czasu, przyśpieszam ruch, i kiedy będziemy w wystarczającej prędkości patrzę na Milly gdzie mam to zrobić. Wystrzelić wewnątrz czy na zewnątrz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 Twoja żona pojękiwała z zamkniętymi oczami. Według moich obliczeń, to Twilight wkrótce... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 Tak czy siak... nie wytrzymałem i strzeliłem w niej... patrzę na nią z uśmiechem. Jak teraz? U tej podmieńczyni używała kamuflażu przez 15 miechów. U Twi, było raptem 10. Mamy jeszcze czas. Wyciągam członki i patrzę na nią dysząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 Też dyszała. Otworzyła oczy i patrzyła na ciebie z uśmiechem. Następnie cię przytuliła. Ktoś, pewnie Turkus, był tak miły, że cię poinformował, że Deli się obudziła i idzie w stronę waszej sypialni... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Ee... może się ubierzemy? Turkus poinformował mnie, że tu moja córka idzie - powiedziałem i szybko zacząłem się ubierać, i rzucam jej także ubrania. Następnie po ubraniu pozbywamy się śladów naszej działalności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 I się ubraliście. I poczułeś się śpiący... Ziew... Deli jeszcze nie słychać na korytarzu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 Więc czekam na nią. - Więc... mam nadzieje, że zaproszenie zostanie przyjęte - powiedziałem. Z Twi i resztą później obgadam, najważniejsze jest teraz bezpieczeństwo i pozbycie się "Cesarza Chuj tam jak ma na imię" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 Po jakimś czasie usłyszałeś ciche tup-tup-tup na korytarzu. Milly już się położyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 Więc czekam na córeczkę i jak wejdzie to witam ją z uśmiechem. Ah... mam nadzieje, że wszystko pójdzie w porządku. Po wejściu sprawdzam jak jej skrzydło się miewa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 Wszystko ok ze skrzydłem. Ma je złożone, nie piszczy, że boli, nic. Wlazła obok ciebie na łóżko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 Daje ją do środka... bo lubi na środku jak pamiętam i obejmując ją i Milly zasypiam. Ah... wciąż nie wierzę, że odnalazłem Milly. Jak widać, moja paplanina po wyjeździe z miejsca gdzie zginęła była prawdziwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 Nie miałeś żadnych snów. Obudziłeś się tak samo, jak wczoraj, o piątej. Z jedną różnicą. Delicate nie było obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 Podnoszę głowę i wstaję delikatnie i szukam Delicate. Mam nadzieje, że nic się jej nie stało. Ciekawe co teraz robi, moja kochana córeczka. Więc idę jej szukać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 Siedzi sobie na korytarzu za drzwiami ze ślepkami wlepionymi w ziemię. Prawie ją uderzyłeś drzwiami, gdy wychodziłeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Deli... co tu robisz skarbie? - Siadam koło niej. I ją obejmuje - Co się stało? Śniło ci się coś? - spytałem się jej. Co się z nią stało? Mam nadzieje, że nie miała okropnego koszmaru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Mamy nie ma... Tata z inną... - powiedziała cicho, nie odrywając wzroku z podłogi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts