KougatKnave3 Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 - A Lucy? Luna? Rarity? Też z nim jestem, a nie przeszkadza ci to. Słuchaj. Szukam mamy, ale... ta Inna to moja pierwsza, Mama jest drugą - spojrzałem w stronę sypialni. - Nazywa się Milly... i zdawało mi się, że umarła. Okazuje się, że żyje i wciąż jesteśmy małżeństwem... wybacz, dzisiaj, Turkus powinien wiedzieć, gdzie będzie reszta rodzinki... i natychmiast się tam po nie udamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Ale tata tak mówi jak drugi tata... - powiedziała cicho. W jej oczach pojawiły się łzy. Chyba chodzi jej o Galaxa... Rzeczywiście, był z Dashie i mówił to samo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 Wstaję... - Udowodnię ci, że nie. Udamy się do Turkusa... TERAZ... bo dziad, rzekomo nigdy nie śpi, i bierzemy zlecenie na odbicie rodziny. Teraz, w tej chwili - powiedziałem do niej stanowczo. Koniec z czekaniem... trzeba się ruszyć z miejsca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 Lekko się uśmiechnęła i wstała. No to udowodniłeś, że nie jesteś jak Galax. Galax wszystko odkładał na potem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 Więc biorę ją na ręce... bo mam tyle siły... i idę do Turkusa. Potem staje koło niego z Deli i pytam się. Musi powiedzieć, bo na 100% wie, gdzie one są. - Znalazłeś, Twi i resztę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 Ten popijał sok pomarańczowy. - Powiedzmy, że mam dla ciebie kilka zdjęć - powiedział i rzucił kopertę na biurko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 Więc otwieram ją i zaczynam je oglądać. Modlę się, by nie było tam pociętych ciał... PROSZĘ CIĘ LUNO! BŁAGAM BY NIE BYŁO TAM SAMOBÓJSTW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 Była tam Rarcia uwiązana na sznurku ze strachem w oczach. Luna szła po piasku ze śladami bata na bokach. I Twilight. Twi zapierająca się, ciągnięta na sznurze w stronę łóżka. Deli usiadła na krześle obok i wlepiła w ciebie oczka pełne nadziei. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 Zgniotłem zdjęcia w dłoni pełny gniewu. - Gdzie... to... jest? - spytałem się co chwila akcentując dane słowo... przegiął... STANOWCZO PRZEGIĄŁ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Całe miasto Los Santos jest wymarłe. Wojownicy tego cesarza wygnali wszystkich. Najprawdopodobniej ma siedzibę w jednym z najbardziej luksusowych domów - powiedział Turkus. Dał Delicate kanapkę pokrojoną na kawałki. Mała zaczęła jeść, nie spuszczając z ciebie wzroku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Dom Letniskowy Faruka - powiedziałem po cichu. Tam najprawpodobniej się ukrył... najbardziej luksusowy, i najlepsza możliwość do obronny. - Tam się ukrył. Spełnia wymogi średniowiecznego zamku... ma własny system Bezpieczeństwa Stworzony przez AperFuture. Jeśli chcemy je odbić stamtąd... będzie ciężka przeprawa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Więc idźcie je odbić i przy okazji zabijcie cesarza. To zakończy to szaleństwo. Możliwe, że będziesz musiał użyć czegoś, czego nie chcesz... - powiedział. Pewnie chodzi mu o tę moc wymuszania posłuszeństwa na włóczni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Wiem... ale obawiam się... że sami nie damy rady... systemy są za dobre... jest szansa dostania się po nie? Bez włączania systemów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Musicie sobie dać radę - powiedział. - Może z drobną pomocą starej, dobrej, pasiastej znajomej - dodał i napił się soku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 - A cz na serio jest inny sposób. To zajmie dużo czasu, przekonanie jej do siebie. Ona jako jedna z niewielu, nie wierzy w ciebie i weźmie nas za wariatów... znam ją... może nie aż tak dobrze jak Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Właściwie, jest jeden sposób... Cesarz uważa żony za część majątku. Więc jak myślisz? Jak zamierza pokazać, że należą do niego? - zapytał, spoglądając na ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Ślubem... wtedy systemy nie są aktywne, i będzie można się tam dostać... to będzie najlepsza jak nie jedyna okazja do dostania się tam, bez rozpoczynania ostrzału natychmiast. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 Kiwnął głową. - Więc możecie się przygotowywać. Jutro o dwunastej zapraszam na jego posesję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 Staje na baczność i salutuje - Tak jest. Przygotujemy się odpowiednio - powiedziałem i wysyłam info do Milly i Stana info, że jutro o 12 będzie misja ratunkowa i być może, zabicie tego cesarza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 Zgodzili się. Delicate dalej gapi się na ciebie z oczekiwaniem. I co tu jej powiedzieć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Słyszałaś rozmowę, jutro o 12 jedziemy odpić mamusię i resztę. Wytrzymasz do tego czasu? - sptałem się. Powinna wytrzymać i mi uwierzyć... POWINNA. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 Kiwnęła głową i się uśmiechnęła. Zrozumiała i się cieszy. No to czas spędzić z nią trochę czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 Wiec spędzam czas z córką. Czytam jej bajki w bibliotece, i razem się bawimy. Jak Milly będzie chciała to może dołączyć. Mam nadzieje, że Deli ją polubi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 Milly usiadła w pobliżu. Słuchała, jak czytasz Delicate bajki. Dopiero gdy mała zniknęła za regałami podeszła do ciebie. - Ona nie jest za duża na takie rzeczy? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 Opowiadam jej historie o tym co się z nią stało i przez to, że miała uszkodzony mózg, to została na etapie dziecka. Potem mówię, że nawet po naprawieniu go, została taka. - ... Jednak wiem, że ma przyjaciół. Dwa razy ją straciłem... to był dla mnie taki sam cios jak utrata ciebie. Została psychicznie dzieckiem, lecz mi to nie przeszkadza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts