Nightmare Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Ale kiedyś może jej to zniszczyć życie. Też powinna mieć rodzinę, pracę, dzieci... - powiedziała. Po chwili mała wróciła, trzymając... O zgrozo... Książeczkę My Little Pony dla ludzkich dzieci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 O kurwa... TURKUS! TY MAŁA GRANATOWA KULKO ZDRADY! CZEMU TO TU DAŁEŚ! Patrzę na jej reakcje. I biorę Książeczkę. Przybliżam głowę do Milly. - A z tego co wiem, to ma już jednego adoratora właśnie za to zachowanie - powiedziałem i zacząłem jej czytać książeczkę. Ej... ciekawe czy ja tam jestem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 Zdziwiła się, czemu jej mama tam jest. W końcu przeczytałeś jej książeczkę, a mała zaczęła wypytywać, dlaczego, skoro tam jest jak teraz, nie ma tam jej tatusia, ani jego przyjaciół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 Tłumaczę jej, że to się stało przed poznaniem jej. Jej mamusia jest tak zwanym Alicornem więc zawszę tak będzie wyglądać, nawet za 100 lat. Ja... chyba też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 Mała chyba średnio uwierzyła. Odłożyła książkę na miejsce i wyszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 Westchnąłem. - Co sądzisz? O tym co się dzieje? Wiadomo coś jeszcze co będzie na tym ślubie? - spytałem się Milly. Matko... ona mnie zabije za to, że mam trochę więcej żon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Wiadomo tylko, że Cesarz będzie się żenił z niejakimi... Luną, Rarity i Twilight Sparkle - powiedziała. Tyle wiecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Taaaak... mogę ci coś powiedzieć? Nie obrazisz się? - spytałem się jej. Jeśli powie że tak, to tłumaczę jej moją sytuacje rodzinną na przełomie 6 lat. I to jak się wzrosła moja rodzinka, potem... POZYCJA PANCERNIKA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 Zamarła. - Czyli... Ile masz dzieci? - zapytała z mordą barana. Czyli tępą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 - S... sześć, licząc... nadchodzcę - powiedziałem wciąż chowając się za rękami. Zaraz mnie zabije... Zaraz mnie zabije... Zaraz mnie zabije... Zaraz mnie zabije... JESTEM TEGO w 99.9% pewien. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 - To widać, że nie próżnowałeś, gdy mnie nie było - prychnęła i wyszła. No ładnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 Walę ręką w krzesło... nosz kurwa ładnie... biegnę za nią i zaczynam ją przepraszać. Tłumaczę, że 2 z nich to raczej nie z mojej winy. Oba z przypadku, z czego jedno z Gwałtu na mnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 Dobra, uspokoiła się. Do tego kątem oka zobaczyłeś Deli idącą gdzieś z igłą... Samą igłą, bez nitki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 Lecę za nią - Skarbie, po co ci ta igła? - Spytałem się, jej zaciekawiony. Nie podoba mi się, że paraduje z tą igłą... jeszcze się wywróci i będzie igła w jej oku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Idę zawołać mamę - powiedziała, po czym poszła do sypialni. Wait, what? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Eeee co? - pobiegłem za nią - Ale... jak zawołać? - Spytałem się lekko zaszokowany. Czy ja o czymś nie wiem? Czy to poprostu reakcja na wskutek braku maki koło niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Bolało, ale tata przyszedł. Sposób Lily - podpowiedziała. Jakie wiadomości od Delicate dostawiałeś, które pozwoliły ci na namierzenie jej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Kochanie... jutro jedziemy po mamę, dobrze wiesz, że nie jestem tym drugim tatą. Wychodzi na to, że mi nie wierzysz. Obiecuje ci - biorę igłę - Obiecuje ci, że ją jutro przyprowadzę. Do tej pory nie mamy szans się do niej dostać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Wierzę tacie, ale zawołam - powiedziała, wzięła igłę i ruszyła dalej w stronę waszej sypialni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 - kochanie... nie rób tego... nie musisz jej zawoływać, zrobimy jej niespodziankę... mamusia kocha niespodzianki pamiętasz? - powiedziałem jej z uśmiechem. Mam nadzieje, że mi uwierzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Ostatnia niespodzianka była zła... - powiedziała i się skrzywiła. Tia... Wybór, Spike, czy Deli... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Pamiętaj, że to był ten zły tatuś, ja jestem ten dobry... obiecuje ci... usiądź spokojnie i czekaj... zrobisz to dla mnie i mamusi? Proszę - powiedziałem. Ból to ostatnia rzecz, która potrzebuje teraz Twi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 Przez chwilę siedziała, po czym oddała ci igłę i poszła do sypialni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Zuch dziewczynka - powiedziałem z uśmiechem i idę do Milly. Muszę z nią ustalić co potem. Pewnie nie będzie chciała ze mną być... ale trzeba ustalić gdzie zamieszka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 Milly jadła obiad. A tobie się spać zachciało. Obudziłeś się o piątej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts