Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Chyba zostawiłeś linkę w ciężarówce. Cesarz jedną ręką zakrył ranę i pobiegł najbliższym korytarzem. Gorsze jest to, że w tym samym kierunku, w który pobiegła Delicate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Lucy... jeśli możesz, to chodź ze mną... albo zostań, jak wolisz - powiedziałem po czym ruszyłem w jego stronę by uratować córkę. Matko... mówić coś do niej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Lucy jęknęła z bólu w odpowiedzi. Po drodze natrafiłeś na zamknięte drzwi do pokoju gościnnego. Klacze były już bezpieczne u was... Korytarz ciągnie się dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 "Odpocznij... ja się zajmę resztą" powiedziałem do niej i wyważam drzwi z całej siły, jak nie da się, używam "konwencjonalnych" metod (Wyrzutnia Rakiet). Zabiłbym się, gdyby przyszły tu teraz żonki z zemstą w oczach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 W środku cisza. Nie ma nikogo. Może prócz przykrytego szmatą, czerwonego jednorożca, który śpi w kącie, jak najdalej od drzwi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Podbiegam do niego i sprawdzam jego stan i jeśli wszystko ok, to go budzę pokazując swą twarz. SUPRISE MADAFAKA! Znam tylko jednego ogiera jednorożca z sierścią o kolorze krwi... albo okresu... DO TEJ KURWA PORY NIE WIEM, SKĄD TO LILY WYTRZASŁA. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Capo nie budził się, ale żył. Do tego jest rozpalony. Gdzieś na korytarzu usłyszałeś dzwoneczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Dobra... zostań tu - powiedziałem zakładam maskę i lecę w stronę dzwoneczków... mam nadzieje, że Deli jest bezpieczna. Po cholerę zabierałem ją na tą misje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Bo prosiła. Zauważyłeś, jak Lalka prowadzi Delicate do jednego z pokoi. Cesarz wszedł tam za nimi. Po chwili klaczka z niego wybiegła i skręciła w kolejny korytarz. Bubble za nią. A Cesarz nie ogarnął sytuacji, wyszedł i skręcił w drugi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Bubble zaprowadź Deli jak najdalej się da... ja idę po cesarza - powiedziałem i biegnę za cesarzem. TO JEDYNA sytuacja kiedy mogę go ubić. Nic nie stanie mi na drodze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 W pewnym momencie korytarz zakręcał. Mijałeś po drodze wiele drzwi. Połowa była zamknięta, a druga połowa prowadziła do pustych pokoi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Staram się go wyśledzić i wchodzę do jego pomieszczenia. Szykuje też siatkę która go na 100% unieruchomi i pozwoli mi go zaciągnąć przed oblicze Turkusa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Bęc. Ślepy zaułek. Z otwartym oknem. No super... Zauważyłeś, że jesteście dokładnie nad pokojem Capo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Nie... proszę. Nie gadajcie mi, że on zwiał. Szukam go wszędzie, korzystam ze wszystkiego. W między czasie, schodzę do pomieszczenia z Capo. Wpierw tam poszukam, znowu. Może będzie tam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Stał tam. Trzymał ostrze przy gardle Capo. No to zamiast tarczy Lucy ma żywą tarczę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Wielce to honorowe, posługiwać się żywą tarczą - wyciągam pistolety i celuje w niego - Zostaw go, to sprawa między nami dwoma - powiedziałem zły, choć przez maskę, nie było tego widać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Cienka strużka krwi popłynęła w odpowiedzi od szyi Capo aż na ziemię. Zauważyłeś, jak przekręca się klamka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Staram się, jak mogę go zabić... posłużę się wszystkim co pozwoli zabić Cesarza, i uratować Capo. Trzeba będzie to odpowiednio przemyśleć. Szukam czegoś co umożliwi mi to. Jeśli znajdę, to używam. Jeśli nie... to czysty strzał, w nogę Cesarza, by go pozbawić równowagi, a potem w jego głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Niestety. Cesarz zakrył Capo'em całe swoje ciało. Drzwi powoli, cicho się otworzyły. Stała w nich Deli. Bubble stał na tylnych kopytkach na klamce. Chyba gdzieś zostawił czapkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Kazałem wam iść w bezpieczne miejsce - powiedziałem. Jak całym ciałem, wychodzi na to, że skulił się za Capo. On zawsze był najmniejszy z nas, a ten wielkolud się załonił, całym jego ciałem? Okey... nie wnikam w twoją fizykę. TO JAK MAM GO KURWA ZABIĆ TWOIM ZDANIEM! BO Z TEGO CO MÓWISZ, TO JEDYNA OPCJA TO TAKA BY ODŁOŻYŁ BROŃ TERAZ I POCIĄŁ SOBIE ŻYŁY! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Nie taki wielkolud. I prawdę mówiąc, to rzeczywiście się jakby skulił. Bubble pokazał Deli, by zakryła oczy. Mała posłuchała. Bubble najzwyczajniej skoczył na Cesarza i wbił mu szpilkę w gardło. Ten zaczął charczeć, zrzucił lalkę, zostawił Capo i padł. Kona na podłodze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Podbiegam do niego i rozbrajam go ze wszystkiego co ma. Potem, strzelam w niego siatką i ciągnę go w stone głównego Holu gdzie był ślub. - Dzięki - powiedziałem do Lalki z uśmiechem. Następnie włączam komunikator. - Drużyna, tu Phantom... Cel został złapany. Przygotujcie Pomieszczenie, na przybycie "Pracodawcy" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Zostawialiście za sobą ślad krwi. Delicate zatrzymała cię i cię przytuliła. Lalka założyła swoją dzwoniącą czapkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Odwzajemniam i wchodze do sali. I patrzę na obecnych tam. Powinny być tam klacze Lucy i mój oddział. Pytam się ich. - Czy wszystko gotowe? - spytałem się drużyny, a potem podchodzę do Klaczy i pytam się jak one się czują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Klacze są zmęczone, ale wkurzone patrzą na umierającego Cesarza. A nikt nie może zdjąć Lucy z żyrandola. Sorry, nikt nie wziął drabiny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts