KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Więc otwieram portal którym wejdą Turkus i Rodzina królewska... a ni jeszcze teściowie. Przed otworzeniem, klękam, razem z Stanem i Milly przed wejściem Turkusa. Informując że "Właśnie przejdzie tędy Ten Który Patrzy" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Twilight patrzyła z nadzieją na Turkusa. Jednak po chwili znowu spuściła wzrok.Ona chyba jest najbardziej załamana i najmniej chce się mścić na cesarzu. Który, tak BTW, ma jeszcze jakieś 10 sekund życia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Tamuje ranę i zwracam się do Turkusa. - Co mamy zrobić z Cesarzem. Jaki jest twój osąd? - spytałem się wciąż klękając przy nim. Teraz co on powie, zależy od tego, jak Cesarz skończy żywot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Zabił zbyt wiele istnień, by go zostawić przy życiu. Nie tamuj rany - powiedział Turkus. No to Cesarz zginie poprzez szpilkę w tchawicy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Niech tak się stanie - powiedziałem i odchodzę od cesarza. - Więc załatwione wszystko już? - spytałem się Turkusa. Mam nadzieje, że tak... nie chce wiedzieć, że on też miał dodatkowe życia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Kiwnął głową. - On umarł naprawdę - powiedział. - Teraz zajmij się klaczami, włącznie z tą na żyrandolu. I uporządkuj życie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Dobrze - powiedziałem i ściągam za pomocą mocy (THE FORCE OF TH JEDI!) Lucy. Potem podchodzę do klaczy. - Hey... - powiedziałem i ściągam maskę. Jak mają DOBRĄ pamięć, to zapewne pamiętają Ludzkiego ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Ledwie ściągnąłeś maskę, poczułeś, jak tuli cię Twilight. Poczułeś jej łzy na ramieniu. Luna i Rarcia też cię przytuliły. Jedynie jedna klacz wciąż leżała na podłodze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Podchodzę i tulę także Lucy... cieszę się jak dziecko... mam nadzieje, że wszystko pójdzie do... właśnie. - Ciesze się, że was widzę jak wy... ale odkryłem coś jeszcze, będąc "Martwym" - powiedziałem do nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Spojrzały na ciebie pytająco. Lucy była zmordowana. Niech lepiej się położy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Wołam do Milly by tutaj podeszła - Pamiętacie jak wam mówiłem o Milly... i o tym, że nie żyje? - spytałem się ich. Pamiętają. Co roku, w Urodziny Milly robiliśmy z Capo i Ghostem Wielką Libacje. Jedyny okres kiedy wracałem upity do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Kiwnęły wszystkie głowami. Usłyszałeś dzwoneczki. I zaraz Milly zdejmie maskę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Więc... spójrzcie - powiedziałem wskazując na Kobietę. Teraz patrzę na ich reakcje. Jak pamiętam Dla dwóch klaczy w mojej rodzinie, Milly była... jak by to powiedzieć. Idolem. Tylko kura nie wiem u których. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Milly przyłączyła się do waszego przytulaka. No to teletubisie: TULIIIIIIIMYYYYYYYYYYYY! Kątem oka zauważyłeś, jak Deliciągne za nogę czerwony kształt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Więc YAY... spoglądam na Capo - Capo... - powiedziałem zmartwiony. Wychodzę z Okrążenia 4 klaczy i Kobiety, a następnie idę zobaczyć co się z nim dzieje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Chyba odcisnęła się na nim ilość tego świństwa, które wypił. Żyje, ale się nie budzi.Oddech ma płytki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Staram się zapewnić mu dostatecznie dobrą opiekę. By mógł się obudzić... sprawdzam jaki jest jego stan. Mam nadzieje, że przeżyje. Dobra. Więc jaki wynik? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Przeżyje. Chyba. Na razie, to niech lepiej ktoś mu zalepi rany i odłoży go gdzieś. Musi się przespać. Do tego musi pić wodę. Żeby "przeczyścić system" z tego gówna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Więc robię to wszystko i zanoszę go do gościnnego. Potem wracam i pytam się co z moim bratem się stało? Mam nadzieje, że wszystko z nim w porządku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Twój braciszek się ukrył gdzieś w Teheranie. Żyje. Ale dopiero teraz zauważyłeś Deli. Zdyszaną, zmęczoną, głodną i pełną różnych skaleczeń. Niektóre były w plasterkach, inne nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Więc podaje jej coś do jedzenia z stołu bo na bata tam jest. Potem spoglądam na Milly pytam się co teraz zrobi. Ciekawe co powie... nie spodziewam się, by do nas dołączyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Nic nie mówi. Siedzi cicho, jak reszta. Delicate cię przytuliła. Przypomniałeś sobie o ranie na ramieniu. Teraz krew spływa na ziemię. Ty też jesteś zmęczony i głodny. Turkus gdzieś się ulotnił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Więc tamuje krwawienie i jemy to co jest w Bufecie. Potem podchodzę do Milly. - Nie musisz od razu wybierać. Ja zaakceptuje twój wybór - powiedziałem z uśmiechem i wracam do jedzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Wszyscy jedli. A tak przy okazji... Zauważyłeś, że ze stołu zniknął alkohol... Podejrzane. Deli zjadła, ziewnęła i zwinęła się w kłębek na twoich kolanach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Spoglądam w miejsce gdzie jest Capo spodziewając się tam gazyliona Alkoholu. Kurwa, zabije go jeśli teraz będzie ćpał... z jakiego powodu on sobie to zrobił? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts