KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Te dzwoneczki powoli mnie zaczynają irytować... tak czy siak, jak my teraz... no wiecie? Spać... 5 razem, raczej chyba... dziwnie. Jedną będę musiał spać sam, co może się nie spodobać pozostałym czterem. Idę do nich i pytam się Milly czy zdecydowała się co zrobi... bo wciąż odpowiedzi nie dostałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Mózg Rozjebany! Czemu? Bo Milly zostaje z tobą. Lucy już śpi w jakimś pokoju, bo ją odłożyli, by wypoczęła. Czyli wybierz jedną z czterech. Milly, Luna, Rarcia, czy Twilight? Dzwoneczki się oddaliły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Czemu mam wrażenie, że jak wybiorę jedną, to pozostałe trzy się na mnie rzucą? Sprawdzam jak duże jest łóżko, bo wtedy cała nasza 5 się pomieści. Proszę, Proszę, Proszę, Proszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 W łóżku zmieścisz się ty i jeszcze dwie osoby. Kogo wybierzesz? Lucy możesz wykluczyć, bo ona śpi na jakimś jednoosobowym w innym pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Więc... dobra, to będzie trudny wybór. Myśl, Allan myśl... już chyba wiem... więc patrzę na ich reakcje - Słuchajcie, dzisiaj Twi i Milly jutro w domu Rarity i Luna... a z Lucy to ustalimy później. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Rarcia i Luna wydały zbiowowe Ooooooo... i poszły spać do innych pokoi. Twilight i Milly już też śpiące. Milly do tego w piżamie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Ok... ja tradycyjnie tylko w spodniach od piżamy i kładę się spać... mam nadzieje, że zrozumieją. Więc tulę Milly i Twi i zasypiam. Łał... miękkie to łóżko. Tak czy siak. śpię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Rano obudziłeś się z nimi wtulonymi w ciebie. Jest czwarta rano... Już miałeś iść spać, gdy... Dzwoneczki. Przeszły tuż pod twoim pokojem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 (edytowany) Jak Deli wstanie, to poproszę o to by zmieniła mu czapkę. Dobrze wie, że zawsze mam czujny sen i byle co mnie obudzi... a wtedy przez godzinę... dwie, nie zasnę. Staram się znów zasnąć. Edytowano Lipiec 25, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Jednak po chwili zauważyłeś... Drzwi się powoli otworzyły. Zajrzała przez nie jednym oczkiem Deli. Cichutko zamknęła drzwiczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Wstaję i idę do niej. - Słuchaj... nie to, że mi przeszkadza, ale dało by się zmienić mu czapkę? - spytałem się córki. Ja potrzebuje się wyspać, ale dzięki temu, że mam niespokojny sen... to trudne przy hałasach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Skuliła się i kiwnęła łebkiem. Potem wzięła lalkę na grzbiet i odbiegła trochę krzywo. Nie stawała na przednie prawe kopytko. Zniknęła za rogiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Trochę przegiąłem. Tak czy siak... znajduje sobie coś do roboty... bo już nie zasnę. Chyba że tak. Dla pewności, wracam do łóżka i staram się zasnąć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Potem była cisza. No prawie. Usłyszałeś zbliżające się, nierówne tup-tup, które potem się oddaliło.Ona serio aż tak się pokaleczyła, że nie może stać na tym przednim, prawym kopycie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Westchnąłem. Nie... nie zasnę. Wstałem i wychodzę tak, by nie wystraszyć Deli. Znajduje sobie coś do zajęcia, ale wpierw robię sobie Kawę... teraz się nie mogę wyspać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Nachlałeś się kawy. I zauważyłeś tą żywą lalkę imieniem Bubble, która wzięła butelkę z jakimś pierwszym, lepszym alkocholem i poszła. Oni chyba dzisiaj nie śpią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Zanim jeszcze wyszła to się pytam dostatecznie głośno - Na co ci ten alkohol - spytałem się, patrząc na niego podejrzanie. Za grosz mu nie ufam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Czerwonek potrzebuje - powiedział i poszedł. A podobno Capo śpi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Idiota z Capo... debil, nie kuc. Idę czyścić sprzęt, i poćwiczyć trochę. Muszę być zawsze w formię. Bo jak ostatnio się zapuściłem... to mnie nieumarły cesarz zabił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Po jakimś czasie wszyscy zaczęli się budzić, a ty byłeś zziajany, ale po jakichś dwóch godzinach ćwiczeń. Zauważyłeś, że Lalka ma znowu czapkę błazna, ale dzwonki są kulkami materiału wypchanymi watą. Można i tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Uśmiecham się. Może uda mi się wyspać. Teraz sprawdzam czy dom jest gotowy do wprowadzenia czy jeszcze trzeba czekać kolejne godziny. Nie mam zbytnio przyjemności by mnie brat gościł... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Już dom gotowy. możecie się wszyscy tam przeprowadzić. Ktoś był nawet tak miły, że umył szafkę z wodą od krwi Deli i wstawił nowe drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Dziękuje mu jeśli tam jest. Wracamy do domu i pokazuje dom Milly by mogła się rozejrzeć, gdzie co jest. Mam nadzieje, że się jej spodoba. Sporo pracowałem na to domostwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Się porozglądała. Delicate od razu, gdy wróciła, poszła spać. Lalka usiadła na półce i udawała martwą. Lucy ledwo chodziła. W końcu zmieniła się w patyk i opadła na parapet. Zaniedbany i tępy patyk, tak BTW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Więc kiedy śpi, biorę ją i znów przywracam ją do dawnej świetności, tak by się nie obudziła. Kiedy się obudzi, będzie już w pełni sił... więc, trzeba będzie trochę wolno, ale z dokładnością popracować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts