Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Milly przyglądała się twojej pracy. Magią było łatwiej... Mogłeś trzymać masę rzeczy na raz. Teraz tylko dwie, bo tylko tyle masz rąk. Bolt poszedł zrobić coś do jedzenia. Lily pograć. Beak porysować, a Fire do pokoju, posiedzieć bezmyślnie. Rarcia już do szpitala, bo wkrótce rodzinka się powiększy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 A ciekawe co z Milly... wiem, niedawno spuściłem się w nią, jak by to Capo rzekł, ale to nie znaczy, że już ma to w sobie. Tak czy siak. Po wypielęgnowaniu Lucy, wstaję i idę z Milly do ogrodu. - Pamiętasz, jak mówiłem ci o tym, że chce być właścicielem restauracji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Kiwnęła głową. Czyli wie. Bolt przylazł do ciebie i zapytał, co chcecie zjeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Mi tam obojętnie synku... - powiedziałem. Po tym jak już pójdzie, to wracam głową do Milly - Tęskniłem wtedy za tobą, i uznałem, że "Delikatesy Milly" Będą odpowiednią nazwą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Zarumieniła się. Bolt powiedział, że zrobi wam kanapki z koniną, ale przypomniał, że to by był trochę kanibalizm, skoro jeszcze niedawno byłeś kucem, więc dostaniesz lasagne wegetariańską. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 - I chciałbym cię też prosić... jeśli chcesz, to mam wolny wakat w Restauracji. Kelnerka, asystentka... cokolwiek chcesz - powiedziałem do niej z uśmiechem. Nie zmuszam jej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Uśmiechnęła się i cię przytuliła. No to chyba masz nową pracownicę. Może byś tak spędził trochę czasu z dziećmi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Ale wpierw - Dobrze... to jaka posada by cię interesowała? - Spytałem się. Może cokolwiek wybrać. No chyba, że pójdzie za modą i wybierze kelnerkę... ale mi tam obojętnie co wybierze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Jeszcze nie wiem... Pomyślę - powiedziała. Następnie poszła do pokoju, który został jej pokojem. Obok ciebie przeszła zaspana Twilight, poszła sobie zrobić Kawę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Więc idę spędzić dzień z dzieciakami. No... ciekawe co dziś wymyślą. Deli będzie najpóźniej, bo jest zmęczona. Tak czy siak... dzisiaj jest dzień z dziećmi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Lily zaproponowała wspólne mordowanie w Dead Island, Bolt film, Beak rysowanie, a Dash siedzenie bezmyślne. Nie powiedział tak, ale jego postawa wskazywała na taką propozycję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Więc po kolei. Wpierw Lilly, potem Bolt, następnie Beak, a potem jeszcze Dash. Mam potem nadzieje, trochę się pobawić z Deli... chyba że całkowicie mnie wykluczyła przez lalkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 W środku bezmyślnego siedzenia z Fire'em przyszła Deli. Dużo plastrów, kuleje na przednie, prawe kopyto... Do tego przypomniałeś sobie, że mówiła, że to Lily wymyśliła ten ból, który wzmacnia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Więc biorę Deli wpierw do przychodni by ją odpowiednio załatali. Potem spędzam z nią czas, a na sam koniec idę do Lily wytłumaczyć całą sprawę... ciekawe jak się wytłumaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Lily skończyła mordować. - O co biega? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Rzekomo powiedziałaś Deli o tym, że niby ból wzmacnia to co ona użyła do wyśledzenia nas. To prawda? - spytałem się patrząc na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Kiedyś mnie zapytała, czy jest sposób, by zwiększyć moc. Odpowiedziałam jej, że czytałam, że nekromanci, gdy przygotowywali się do rytuałów wskrzeszania to łamali sobie kończyny i nastawiali je niepoprawnie, by mieć wieczne źródło bólu, czyli mocy - powiedziała. Lily i czytanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Wiesz, że ją to zachęciło i sprawiło, że teraz chodzi tak jak chodzi? - spytałem się jej. Mam wrażenie, że zdaje sobie pojęcie... i żałuje tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 - A co, moja wina, że myśli, że tylko to powoduje, że jest potrzebna? - powiedziała i poszła się napić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Próbowałem jej wmówić, że są inne sposoby, ale ona kompletnie przestała mnie słuchać. Większość czasu poświęca tej laleczce... - westchnąłem też nalewając sobie coś do picia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 - To przyłącz się do niej - powiedziała. Sama nalała sobie Monstera. Tobie została woda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Próbowałem.. ta lalka, ją zmieniła... - westchnąłem. siadam sobie przy stole z sokiem pomarańczowym i powolutku go piję. Czekam na reakcje Lily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Może powiedz jej to - zaproponowała. - Lub jej poczytaj. To zawsze was zbliżało. Ciebie, Deli i mamę - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Tylko, że ona cały czas woli być z tą kukłą... próbowałem. Najwyraźniej przestałem ją obchodzić - powiedziałem wstając i wychodząc z pomieszczenia z szklanką. Idę do ogrodu i siadam na ławce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Deli siedziała tam. Z tą lalką. Lalka coś do niej mówiła, a Delicate się skuliła. Chyba się kłucą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts