KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Zmieniam kierunek, to ich spraw, ja się nie wpycham. Siadam przy basenie i zaczynam rozmyślać, nad wszystkim co się stało, popijając sok. Heh... sporo się zmieniło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Bardzo. Właśnie... Może zrobicie rodzinny dzień pod basenem? Wszyscy się zrelaksują. Zauważyłeś, że Lily obserwuje ponuro lalkę krzyczącą na Deli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Chyba nad basenem, bo pod nim, nie ma żadnego pomieszczenia. Teraz trzeba myśleć o przyszłości. Kurwa... będę się musiał przyzwyczaić do tego, że nie mam już magii. Kurwa... jestem tak spięty, że muszę coś rozwalić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Jebut. Pękł kafelek. A złośc wyładuj na lalce. Lily powoli podeszła do nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 To przyjaciel Deli... nie będę im przeszkadzać. Deli woli z nim przebywać? Proszę bardzo, wszędzie zdarzają się kłótnie. Kładę się na leżaku i patrzę w chmury... heh... i co teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 I zauważyłeś, jak pognieciona lalka śmiga nad tobą i ląduje w basenie. - Przestań płakać. Przecież to tobą manipulowało! - Ale... Teraz tata mnie ne lubi... Bubble był dobry, ale jest zły... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Nastawiam uszu... co u człowieka nie widać. - Nie jestem zły - powiedziałem. - Tylko smutny - dodałem po chwili... wciąż leże na leżaku. Może wezmę przykład z Faruka? Może zacznę w garniaku chodzić? Rzekomo dobrze wyglądam w Kredowym Garniaku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Po chwili mała puchata kulka oczepiła się twojego ramienia. Szlocha. - Czemu tata zły... Nie chce tata zły na mnie... - pisnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Smutny, bo mnie ignorowałaś. Lubiłem czasy kiedy tylko nasza dwójka spędzała dużo czasu razem. Jak to powiedział mój "Szef", jesteśmy połączeni, i darze cię uczuciem większym niż wszystko inne... tak przynajmniej zrozumiałem - obejmuje ją - O co się pokłóciliście? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Powiedzał, że powinnam stąd uciec, bo mnie ograniczacie - powiedziała. Dalej płacze. Czułeś, jakbyś miał ciepły, ale mokry szalik na ramieniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Co? - powiedziałem dając ją na swoje kolana i kieruje jej główką tak by patrzała mi w oczy. - My cię nie ograniczamy... chcemy byś jak najlepiej się czuła. Ja robię wszystko by was wszystkich zadowolić. Ciebie, Bolta, Beaka, FIre'a - spojrzałem na Lily - Lily - wyciągnąłem rękę by tez się przytuliła - Jesteśmy rodziną, żadne z nas się nie ogranicza wzajemnie... potrzebujemy siebie nawzajem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Kiwnęła łebkiem i wtuliła się w ciebie. No to sprawa rozwiązana... Tylko szmatka topi się w basenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Co robimy z tą kukłą? - spytałem się patrząc na topiącą się szmacianą lalkę. Chciała zniszczyć mi rodzinę. Nasza rodzina bez Deli, to nie rodzina taka jak dawniej. Musi dostać karę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Ne wiem - powiedziała Deli. - Spruć i spalić - zaproponowała Lily. Przytuliła was. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 - To co? Palimy? - spoglądnąłem na Deli. To od zależy to co zrobimy z tą lalką więc ona powinna zdecydować ostatecznie. Równie dobrze, do przeczkola można ją oddać, tam też pocierpi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Deli skinęła głową. To robimy grilla? Rodzinnie będzie. Lily zaczęła myśleć nad torturami dla lalki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Rodzinny grill nad basenem. Lily zajmiesz się Bubblem. Teraz szykujmy się. Deli, mogła byś jeśli chcesz poinformować wszystkich w domu o grilu? Ja pójdę do sklepu po odpowiednie rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Deli uśmiechnęła się. Lily zaczęła bezlitośnie wyciskać wodę z lalki. Teraz po kiełbaski, patyczki i cukinię. No i obowiązkowo cebulkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Więc lecę do sklepu po wszystkie te rzeczy, mając nadzieje, że będą one w sklepach już. Wspólny rodzinny wieczór. Z Milly się hajtać nie muszę... bo od 9 lat małżeństwem jesteśmy, więc nie trzeba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Po paru minutach Lily ceremonialnie uniosła kukłę... A następnie rozpróła jej grzbiet i wrzuciła do środka pudełko rozpałki. Następnie położyła na grillu. Kto podpala? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Zdecyduj Lily... ty jesteś od takich rzeczy - powiedziałem patrząc na to obojętnie. Czekam kogo Lily wyznaczy do egzekucji. Następnie patrzę na tą egzekucje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Deli. Deli ma zapalić zapałkę i wrzucić ją do ognia. Mała patrzyła niepewnie na pudełko zapałek w jej kopytkach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Jeśli nie chcesz, to nie musisz tego robić. Może to zrobić Lily, bo widać, że się jej to podoba - powiedziałem obejmując córkę. W sumie... trochę ją rozumiem. Ta kukła niby była przyjacielem, lecz okazała się jaka się okazała... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Deli przełknęła ślinę i podpaliła zapałkę. Następnie wrzuciła na lalkę. Ogień trzasnął na metr w górę, czym ją wystraszył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Tulę ją tak by nie musiała patrzeć... - Spokojnie. Chcesz wejść do środka? - spytałem się jej. Jest dorosła. Nie mam nicy przeciwko, by została ale musi się nauczyć samodzielności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts